Druhý svět - obecná diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
filiph1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Re: Druhý svět - obecná diskuze

Příspěvek od filiph1 » úte 07. kvě 2013 11:27:21

DarkMagic píše:-prosím, proč chcete být vlastně TOPKY? proč? chci aspoň jeden rozumný důvod proč.
-hraju to ani ne rok v průměru 1 hod za den (a ještě z toho dělám bio, karmu,...)
-za ten "rok" hraní sice nejsem nejlepší, ale aspoň z toho něco mám
-nechápu, jak do toho může někdo vrazit 10 000 a více korun - ano vím, že servery potřebují prachy na udržování, ale tohle už je moc (stejnak to někdy skončíte a ty prachy už se nevrátí - pokud dostanu warn za odrazování zákazníků tak tu fakt končím)
-vůbec nechápete podstatu této hry
-a andyy2 ty mi zase řekni že zase všechno vím to potěší

co absolutne nesnasim na cechach, kazdy vi co delat s penezma. Priklad tudle byl clanek, ze prodaly nejakou limitovanou verzi graficky karty cca za 100 000$ a vsichni cesi hrozne chytry a ze to mel radsi dat na charitu?
1. proste pochopte, ze existuji lide pro ktere 1000,10000 nebo 100000$ nejsou penize.
2. Kolik davate samy na charitu?

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 07. kvě 2013 13:47:28

No pekne.Filip ten me dojima.Tady krachnul s kamosem,kerej se nechal zabanovat,ale je to jen jeho volba kam vrazi penize.Aspon bude zase mit chvilku nejvetsi lv nez ho nekdo predzene :lol: Holt to tady nezvladl,tak musi jit machrovat na novacky :lol:
Jinak at si je novy server.Nic to neprinese.Kdybych u toho cetl,ze je zaroven i novy komplet team,tak ani nic nereknu.Ale takhle se nestiha,tento a s novym to bude horsi.S novou mapou se sice Saggi snazi ozivit PvP a s obtiznosti kovani draci vybavy a pridanim novych PvM bonusu,to nic nezmeni.A to ze se budou sem na Ekuru pridavat cim dal obtiznejsi veci,ji moc neprida.
A jestli ma uz byt ten novy,tak uplne.Postupne pridavani map a veci a moznosti ve stejnem casovem intervalu,tak jako to trvalo zde na Ekure.Prece si vsichni chteji vyzkouset,jake to bylo zacinat ne?Takze zadny BL,HM,taliky,zdobeniny,Swampa ani rokle.Vsak se dockate tak jako jsme musely cekat my ne?
Kdyby se tohle napsalo,pri otevreni,chtel bych videt ty davy jak tam bezi :lol:
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

filiph1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Příspěvek od filiph1 » úte 07. kvě 2013 13:56:52

lordsword ty si takovy ten inzenyr od hospody co?

logicky uvazovani =0
proc by na novy server nedali HM,BM,swamp atd. Je to byznys nic jinyho.
a jeste mi rekni, jaky mas dukazy o tom, ze muj kamos byl zabanovam, nemame tady ani jeden TB.

elaverka
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od elaverka » úte 07. kvě 2013 14:35:58

Koukám,že tu většina velkých lv jen brečí jak to bude špatné.Samozřejmě protože příjdou o bohaté výdělky z Kerindoru a ze Swampu.Ty malé lv půjdou na nový svět
a tam si začnou výbavu dělat od začátku.A budou na tom všichni stejně.Tady hráči
prodávají kameny +6 za 65kk a víc.Já si pamatuji ze začátku Sindicátu,že stály 10kk.
A takhle je to se vším vemte si magický kámen koupíte ho kolem 30kk nezdá se vám to moc? Mě ano.

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » úte 07. kvě 2013 14:47:50

filiph1 píše:lordsword ty si takovy ten inzenyr od hospody co?

logicky uvazovani =0
proc by na novy server nedali HM,BM,swamp atd. Je to byznys nic jinyho.
a jeste mi rekni, jaky mas dukazy o tom, ze muj kamos byl zabanovam, nemame tady ani jeden TB.
No hlavne sem ten co si nemysli,ze se vsechno musi koupit za real,protoze na rozdil od tebe umim hrat budulinku.Resit te nebudu,za to mi nestojis chlapce.Jen sem napsal svuj nazor a od toho forum je a je mi k smichu kdyz tuctu posty zkrachovalcu :lol:
A to ze by mel byt novy server od nuly je jen muj nazor a nevidim duvod pro cby tam melo vsechno byt hned.Jak vsichni pisi,tak si chteji vyzkouset,jake je to zacit na uplne novem serveru ne? Kdyz tam bude vsechno hned pristupne,tak tam za chvilku budete cumet stejne jako tady,ze jste nic nedokazaly :Hello:

Kruger0
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Kruger0 » úte 07. kvě 2013 14:50:32

bio jsem dělal jen tak z pr*ele aby se nastartoval nový svět? :D tak díky no... nebudu mít koho otravovat :((( :D

Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.

.l..

Karl
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od Karl » úte 07. kvě 2013 14:53:39

filiph: jen tak pro zajimavost oháníš se tu tím že příslíbíš finanční příspěvek a píšeš ve stylu že ti nevadí dát do emtinu nějaké peníze a ještě předtím jak si tu skončil si pořád tvrdil že si jediný TOP bez itemu, co tě tak najednou přimělo změnit názor?

elaverka: ano sice tyhlety věci jako střep a magický šli dolů ale podívej se na ostatní věci jako perg wara, dračí věci, mudrcovky, kovářovky atd. a proč? Protože na dračí věci je jich potřeba jako sůl a řekl bych že takových 70% lidí co se živí kerinem má postavy 120+ takže by místo tvrdnutí v keri mohli jít dropovat do HG elemnty+truhly a mít větší výdělky nehledě nato že by pak bylo míň věcí z keri tudíž by šli nahoru- malé lvly by si vydělaly (ty co chodí kerin) a klesly by ceny dračích. Jak prosté ale nikomu se nechce...
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria

Especator
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Especator » úte 07. kvě 2013 14:56:29

Já jsem pro za nový svět hlavně z toho důvodu, že jsem ztratil možnost dostat se přes hranici, kdy můžu jít samovolně expit a nikdo mi nebude bránit. Kdy si expnu bufku, půjdu dropovat a žádný 100+ lvl mě nesejme jen protože se mu chtělo. (Tohle může říct velké procento lidí už dnes na Ekuře)

Ano, vy brečíte protože vám většinou odejdou boxovací pytle. Je to tak.
Ekonomika se totiž ustálí na něčem jiném a vy zase budete vydělávat na něčem dalším. To tak vždycky bylo na každém serveru a bude.

Někteří nesmyslně píšete, že děti na nový server, to mě taky udivilo, protože se chováme všichni stejně a to podle naší úrovně ;) i já jsem s větší úrovní drzejší a kdo ne. Tak se tady prosím neztrapňujte ať už je vám 15 nebo 30 :)

Také bych se chtěl zeptat těch vysokých levelů:
Co byste dělali kdybyste právě začali na Ekuře? Furt byste byli proti novému světu a nebo byste ho chtěli? Ano, je to asi pro vás těžké se dostat do kůže nováčka. Nevyčítám to nikomu.

Ať už se stane cokoliv, buď nový svět, nebo ne,
určitě se to nikoho osobně nedotkne a co udělají správci, je věc
jejich.

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » úte 07. kvě 2013 14:59:53

Especator píše:Já jsem pro za nový svět hlavně z toho důvodu, že jsem ztratil možnost dostat se přes hranici, kdy můžu jít samovolně expit a nikdo mi nebude bránit. Kdy si expnu bufku, půjdu dropovat a žádný 100+ lvl mě nesejme jen protože se mu chtělo. (Tohle může říct velké procento lidí už dnes na Ekuře)

Ano, vy brečíte protože vám většinou odejdou boxovací pytle. Je to tak.
Ekonomika se totiž ustálí na něčem jiném a vy zase budete vydělávat na něčem dalším. To tak vždycky bylo na každém serveru a bude.

Někteří nesmyslně píšete, že děti na nový server, to mě taky udivilo, protože se chováme všichni stejně a to podle naší úrovně ;) i já jsem s větší úrovní drzejší a kdo ne. Tak se tady prosím neztrapňujte ať už je vám 15 nebo 30 :)

Také bych se chtěl zeptat těch vysokých levelů:
Co byste dělali kdybyste právě začali na Ekuře? Furt byste byli proti novému světu a nebo byste ho chtěli? Ano, je to asi pro vás těžké se dostat do kůže nováčka. Nevyčítám to nikomu.

Ať už se stane cokoliv, buď nový svět, nebo ne,
určitě se to nikoho osobně nedotkne a co udělají správci, je věc
jejich.
Ano uzij si dropovani,bez otravu,aspon tyden.Pak to tam bude stejne,ne-li horsi,protoze nebudou mit lv na to,aby byly jinde a takse tam budete bitkarit a otravovat jeste hur nez tu.Kdyz sem zacinal ja tu,tak uz byly 100lv
a taky sem to ustal.Je to jen o tvych nervech a respektu,jaky si udelas:)

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » úte 07. kvě 2013 15:01:21

kdy byl top filiph?

Edit: warn za spam.
/Script
Sieg oder Valhöll

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix 
offline TomasFoxx