Nový začátek

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
MakerS
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Nový začátek

Příspěvek od MakerS » pát 10. kvě 2013 10:32:25

Zdravím ,

potřeboval bych trochu poradit .. Chtěl bych tu znovu začít hrát , s úplně novou postavou , úplně od začátků ..
Takže , jaká postava do začátku bude nejlepší ? a co dělat , abych se co nejrychleji dopracoval aspoň tak do kerindoru .. Vím že to tady už někde je .. Takže to sem hlavně nepište , děkuju :)
Jinak do začátku budu mít maximálně fms +9 , s prům, 39% a lešť . nestvůrou .

Děkuju všem, co budou ochotní mi poradit :up:

PS : ještě bych potřeboval poradit za jakou říšy to teď je nejlepší :) - ( rozbití sentilenu , bonusy.. atd. - Přemýšlel jsem nad červenou )
NOVÝ ZAČÁTEK !

FullScreen
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Nový začátek

Příspěvek od FullScreen » pát 10. kvě 2013 11:24:57

dneska odpoledne zapnou nový server tak bejt tebou začnu tam budeš se moct rovnat všem hráčům a mít stejnou šanci se dostat do TOP sice nebudou žádně veci nic ale pořád stejný biolog atd...
Obrázek

DarkMagic
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od DarkMagic » pát 10. kvě 2013 11:30:12

nebo můžeš zůstat na sindi - budeš to mít rychlejší a teď se to možná i vylidní
Metin 3!

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 342 poděkování
Dostal poděkování: 234 poděkování

Příspěvek od cleo » pát 10. kvě 2013 12:25:24

FullScreen píše:dneska odpoledne zapnou nový server tak bejt tebou začnu tam budeš se moct rovnat všem hráčům a mít stejnou šanci se dostat do TOP sice nebudou žádně veci nic ale pořád stejný biolog atd...
A to si četl kde - myslím oficiální vyjádření týmu - že dnes odpoledne spustí nový server? Prolezla jsem co se dalo a takovou informaci jsem nenašla - hlavní stranu jsem nečetla - jen diskuzi - děkuji za upozornění.

K tématu: pro kerindor je dobrý BM sura, ale záleží na tom, jaký char tě baví nejvíc a vzhledem k tomu, že budeš mít FMS+9... tak už zbývají jen 3 chary - sura, war, ninja. Já osobně bych volila BMko :)
Naposledy upravil(a) cleo dne pát 10. kvě 2013 12:46:55, celkem upraveno 1 x.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

MakerS
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od MakerS » pát 10. kvě 2013 12:29:41

cleo píše:
FullScreen píše:dneska odpoledne zapnou nový server tak bejt tebou začnu tam budeš se moct rovnat všem hráčům a mít stejnou šanci se dostat do TOP sice nebudou žádně veci nic ale pořád stejný biolog atd...
A to si četl kde - myslím oficiální vyjádření týmu - že dnes odpoledne spustí nový server? Prolezla jsem co se dalo a takovou informaci jsem nenašla.

K tématu: pro kerindor je dobrý BM sura, ale záleží na tom, jaký char tě baví nejvíc a vzhledem k tomu, že budeš mít FMS+9... tak už zbývají jen 3 chary - sura, war, ninja. Já osobně bych volila BMko :)

No , BM sura mě jako char baví nejvíc , ale nemám na něj do začátku věci , a nevím jestli se s ním dá vydělat něco do začátku ? :))
NOVÝ ZAČÁTEK !

KevinUtd
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od KevinUtd » pát 10. kvě 2013 13:01:18

cleo píše:
A to si četl kde - myslím oficiální vyjádření týmu - že dnes odpoledne spustí nový server? Prolezla jsem co se dalo a takovou informaci jsem nenašla - hlavní stranu jsem nečetla - jen diskuzi - děkuji za upozornění.
Přílohy
eeeeeeeeeeeeeeee.png
Projekt 40
MalejKevin- Mental warrior :inlove:

DROP
KevinDROP - Malej dropíík :inlove:
iKevinBuff - Nedodělán :cry:
iKevinStun - Nejlepší výdělek :inlove:

FreshJuiceWP
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od FreshJuiceWP » pát 10. kvě 2013 14:46:20

Do začátku bych udělal dropera na polobossy do 2. města a tam si vydělal na nějakou výbavu na metiny 60 pro WP suru nebo wara auru.. a potom si tam vydělat na to BM do Kerindoru :) píšu to jak bych to dělal já.. je to na tobě jestli si z toho něco vezmeš nebo počkáš na nějaké jiné vyjádření ;)

Killershop
Lv. 11
Lv. 11
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Killershop » pát 10. kvě 2013 14:55:28

Líbí se mi,jak si myslíte,že uděláte věci do keri :D (jedině,že by zlechčili příšerky) Já myslím,že by bylo lepší vydělávat na obyčejných potřebných věcech(bonusy)
Poskytuji kvalitní stun do Kerindoru za 50%
Moje herní postavy:
fraventecka 115lvl- Hlavní,drop swamp
lakbuf 100lvl- Buffka s 92%
LecitelkaPvp 80lvl Stunerka do kerindoru,rekord 380
!!!!!!!!!!SHINSOO!!!!!!!!!!!

MakerS
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od MakerS » pát 10. kvě 2013 14:58:16

Killershop píše:Líbí se mi,jak si myslíte,že uděláte věci do keri :D (jedině,že by zlechčili příšerky) Já myslím,že by bylo lepší vydělávat na obyčejných potřebných věcech(bonusy)

Proč by to nešlo udělat? udělal sem to hodněkrát , nevidím důvod proč bych nemohl udělat věci do keri i teď :)

Počkám ještě na další názory/ rady :)
NOVÝ ZAČÁTEK !

DarkMagic
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od DarkMagic » pát 10. kvě 2013 15:00:50

teď je otázka, jestli se tu mluvím o starém či novém severu
Metin 3!

Odpovědět