New server

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 260 poděkování
Dostal poděkování: 252 poděkování

Re: New server

Příspěvek od tyranka » sob 11. kvě 2013 18:23:13

Kde si to vzal s tím odebíráním bonusů. Docela by mě to totiž zajímalo.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

Sailer
Lv.15
Lv.15
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od Sailer » sob 11. kvě 2013 18:28:46

Kdyz se otevrel swamp tak kazdej mel milion pridavani bonu a stratili na hodnote atd.. pak se odebrali od skladnika. Nikdo si na nic nestezoval protoze byli ve stancich. :)
LoL-east! Saillerr

ChristAngel
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od ChristAngel » sob 11. kvě 2013 21:17:42

jono, dneska po mě chtěl za zesílit 10kk :D Jakože tam si člověk věci ani nabonusovat nemůže :) Je to hell a nechápu jak nějakej borec co už má 70+ může bejt v klidu, protože po 2 dnech s lvlem 70 bez bonusů se může jít hned zakopat :) Je to celý nějaký divný, ať už jedním launcherem, který mě nehorázně otravuje (chci si přepnout sinfortii a mám tam 4 okna Ekury) až po vyplej item shop ale funkční prémko. Nejsou statistiky, lidí je málo.. Ale když už hraju od znova tak už se na to nevykašlu. Pevně věřím že v úterý tam budou alespoň ty zesilka a uhranutý přidány :)
Obrázek
Za podpis děkuji Justice.
Účty Evaine, StormTrooper a ostatní droppeři už nejsou v mém vlastnictví, už pouze na foru.

Zatox
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od Zatox » sob 11. kvě 2013 21:32:27

ChristAngel píše:jono, dneska po mě chtěl za zesílit 10kk :D Jakože tam si člověk věci ani nabonusovat nemůže :) Je to hell a nechápu jak nějakej borec co už má 70+ může bejt v klidu, protože po 2 dnech s lvlem 70 bez bonusů se může jít hned zakopat :) Je to celý nějaký divný, ať už jedním launcherem, který mě nehorázně otravuje (chci si přepnout sinfortii a mám tam 4 okna Ekury) až po vyplej item shop ale funkční prémko. Nejsou statistiky, lidí je málo.. Ale když už hraju od znova tak už se na to nevykašlu. Pevně věřím že v úterý tam budou alespoň ty zesilka a uhranutý přidány :)
Já teda neměl problém sehnat zesilka za 1kk. Borec (jestli myslíme toho samého) si udělal 70lv jen kvůli založení cechu. Přidávat bony ke skladníkovi... to né :) není to pak taková sranda a lehký hardcore mode po takové dlouhé době nikomu neuškodí :)

Dragon eye
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od Dragon eye » sob 11. kvě 2013 21:41:47

Zdarec, tak taky mám nějaké výhrady, chybí mi tu ty zesilka a uhrautky, které apdají hojněji ejn z polobossů na kterých je samozřjmě plno. Navíc je tu pouze jeden opičí dung, kde ty nejlehčí opcie jsou pouze na začátku a to je málo prostoru rpo celej server, ale věřím, že pokud se nestane něco takového jako se stalo minulé léto nebo kdy (byl ohlášen nový server a pak byl zrušen), tak se to ještě přenastaví. Protože podle mě není zrovna nejlepší řešení zkopírovat přesné nastavení sindi, který běží 2. nebo třetím rokem a dát ho na nový server.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. Obrázek

Odpovědět