ItemShop
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 107 poděkování
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
Re: Sinfortia
jestli pujde sd z ekury na sinfortii tak to ten 2 server nemuseli ani pustit
Sieg oder Valhöll
- DatanFofric
- Lv.9
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Kdyby šli SD ze Sindicate bez omezení použít i na Sinfortii, tak by vedení šlo samo proti sobě. To hlavně ze stránky finanční, jelikož lidí co začnou na Sinfortii a něco do toho daj a zároveň nehráli na Sindicate, bude docela málo.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 48 poděkování
Ako by sli proti sebe? Z obehu by zmyzlo peknych par tisic sd len na hluposti ako uhranky atd. Jedinu chybu urobili ze item shop nepustili hned pri starte... To by sd zmyzlo raz tolko a niekto by tie sdcka do obehu zasa musel nakupit.DatanFofric píše:Kdyby šli SD ze Sindicate bez omezení použít i na Sinfortii, tak by vedení šlo samo proti sobě. To hlavně ze stránky finanční, jelikož lidí co začnou na Sinfortii a něco do toho daj a zároveň nehráli na Sindicate, bude docela málo.
Koniec, nepíšte účet je zabanovaný.
-
- Lv.24
Re: Sinfortia IS
to zas ten kdo hraje na sindi a ma naky sd by byl ve vyhode tak jakej pak zacatek by to byl ?....kdyz by zas 3/4 hracu co hrajou sindi by byli vejs nez ten co zacne to uz by bylo jedno jestli zacnou na sindi nebo na new ne?
Sieg oder Valhöll
- DatanFofric
- Lv.9
- Dal poděkování: 8 poděkování
Hm, na tuhle stránku věci jsem už nějak nedošel... Je sice pravda, že někdo SD bude muset zase koupit do oběhu, ale to budou z větší části ti ze Sindicate a tam to nebude přibývat víc, než současným tempem, jelikož si budou kupovat VIP nebo střepy apod. ve stejném množství a nějaká Sinfortie je vůbec nezajímá.invader14 píše:Ako by sli proti sebe? Z obehu by zmyzlo peknych par tisic sd len na hluposti ako uhranky atd. Jedinu chybu urobili ze item shop nepustili hned pri starte... To by sd zmyzlo raz tolko a niekto by tie sdcka do obehu zasa musel nakupit.DatanFofric píše:Kdyby šli SD ze Sindicate bez omezení použít i na Sinfortii, tak by vedení šlo samo proti sobě. To hlavně ze stránky finanční, jelikož lidí co začnou na Sinfortii a něco do toho daj a zároveň nehráli na Sindicate, bude docela málo.
Potom jenom ti, co střepy dropovali v Kerindoru a vydělávali SD na střepech, všechny vyplácaj na Sinfortii, tam je potom otázka, jestli si po vyčerpání svých zásob budou dokupovat penězi.
Další bude skupina itemáků ze Sinfortie, a právě o ty přibudou prachy do banky Ekury, z nikoho jiného... (Aspoň dle mého názoru).
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Já bych se moc nechlubil, že jsem do Sindi nedal ani korunu, celej admin tým pak ví, čí tickety vesele ignorovat, protože ty nepomáháš jim, tak co by oni pomáhali tobě?MegaSuraS píše:Já taky čekám na IS až se rozjede, páč mam taky nějaké K sd, ale směju se těm, co mi nadávají do itemáků, ubožáků, a já nevím do čeho všeho, že do toho cpu strašné peníze, já do sindi nic nedal, copak nikdo neví že se dá udělat xx k sdček z BM?wake up

Jinak asi by chtělo trochu dořešit, abych nemohl na Sindicate chodit do Swampu, cpát pruty na BM a SDčka používat na Sinfortii

Na jednu stranu fajn podělávka, na stranu druhou je pak novej server asi o ničem, ne?
"Happines only real when shared."
- Riddle
- Lv.20
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
to stačí jenom jenom vydělávat na sindi prodávat např. pruty a ty sdčka investovat do sinfortii, to by bylo pěkně nanic
zvlášť by na tom pěkně prodělal team, uvidíme jak to dopadne
zvlášť by na tom pěkně prodělal team, uvidíme jak to dopadne
BvB!
-
- Lv.24
ja bych se teda chlubil ze sem do toho nedal nic ..nekdo musi prece dropovat veci a tak aby to ubec bylo ve hre kdyby to bylo postaveny jen na prachy tak tu nikdo nehraje ....
Sieg oder Valhöll
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 12 poděkování
MegaSuraS píše:Já taky čekám na IS až se rozjede, páč mam taky nějaké K sd, ale směju se těm, co mi nadávají do itemáků, ubožáků, a já nevím do čeho všeho, že do toho cpu strašné peníze, já do sindi nic nedal, copak nikdo neví že se dá udělat xx k sdček z BM?wake up
Co je na tom špatnýho příspět těch pár korun na rozvoj hry, která tě evidentně baví a u který jsi proseděl stovky, možná tisíce hodin...
Tenhle způsob uvažování mi přijde strašně hloupej a dětinskej, takže by nebylo od věci zkusit přestat psát ostatním ať se probudí a probudit se sám.
Btw. Dost pochybuju, že půjdou použít SDčka ze sindi, sice by uhranutky atd. téměř okamžitě ztratily svojí hodnotu, protože by je kupoval každej. Ale i tak by to dávalo obrovskou výhodu starým hráčům.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
cleo « čtv 8:30 pm »

@
Suko201 « čtv 7:30 pm »

@
TOXIX « čtv 3:18 pm »

@
Mionix « čtv 2:28 pm »

@
Suko201 « čtv 2:25 pm »

@
Vydesenej « čtv 2:22 pm »