Zdobené taveniny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- sisa
- Lv.8
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Zdobené taveniny
Tak co vy na to ? Líbí se vám chodit na krystaly do svaté a mít za zadkem spoustu příšer na nepřáte?
Rvát se o každou žílu?
Mě se to ale vůbec nelíbí Prosím o vaše názory.Děkuji
Edit: Přidána anketa.
/Script
Rvát se o každou žílu?
Mě se to ale vůbec nelíbí Prosím o vaše názory.Děkuji
Edit: Přidána anketa.
/Script
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: zdobené šperky a taveniny
Je to jen dalsi zbytecne vec,ktera odradi dalsi hrace od hrani.Prece jen kvuli tomu se zrusila Stara Svata a udela se tohle?
Nehlede na to ze se tam musi litat a hledat zily,stejne jako na offiku.Takze tam trubky jezdi na konich a lovi kutace.A zkuste si sundat nekoho kdo je seskakuje a naskakuje na one a ujizdi a zautoci jen kdyz se kuta.
A bohuzel na stale misto zily nelze tam dat.Bez kone to tam taky nejde,kvuli hledani.
Kolikrat nez hrac pozna,ke kterym sloupum vubec dojel,tak je mrtvy,takze by par vlajecek neskodilo.
A Saggi ja myslel,ze z nove mapy na offiku nic a oni defakto skroro vsechny potvory
Jinak nudna mapa,bez napadu.
Nehlede na to ze se tam musi litat a hledat zily,stejne jako na offiku.Takze tam trubky jezdi na konich a lovi kutace.A zkuste si sundat nekoho kdo je seskakuje a naskakuje na one a ujizdi a zautoci jen kdyz se kuta.
A bohuzel na stale misto zily nelze tam dat.Bez kone to tam taky nejde,kvuli hledani.
Kolikrat nez hrac pozna,ke kterym sloupum vubec dojel,tak je mrtvy,takze by par vlajecek neskodilo.
A Saggi ja myslel,ze z nove mapy na offiku nic a oni defakto skroro vsechny potvory

Jinak nudna mapa,bez napadu.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Ahoj,
vůbec nechápu smysl zdobených tavenin, pokud jsem dobře koukal nic navíc nepřidávají, takže k čemu to je? Pokud by přidávaly více než normální tak jasné. Chceš víc, tak holt musíš něco obětovat, udělat pro to něco navíc. Ale čemu se divím je to jen vyslyšení rádoby PvP hráčů, kteří se nám začali nudit do válek chodí hrstka lidí a oni nemají kde naplnit své touhy a sny o tom jací jsou hrdinové.
vůbec nechápu smysl zdobených tavenin, pokud jsem dobře koukal nic navíc nepřidávají, takže k čemu to je? Pokud by přidávaly více než normální tak jasné. Chceš víc, tak holt musíš něco obětovat, udělat pro to něco navíc. Ale čemu se divím je to jen vyslyšení rádoby PvP hráčů, kteří se nám začali nudit do válek chodí hrstka lidí a oni nemají kde naplnit své touhy a sny o tom jací jsou hrdinové.
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Čau,
taky se mi to moc nebílí. sem PVM hráč a do války chodím jen bufovat. A svatá? tam se nedostanu protože nemám CB, ale naštěstí Saggi udělal alternativu na Cidonijský písek takže se zařídím jinak i když je to malinko namáhavější. Díky za druhou možnost jak ho získat.
taky se mi to moc nebílí. sem PVM hráč a do války chodím jen bufovat. A svatá? tam se nedostanu protože nemám CB, ale naštěstí Saggi udělal alternativu na Cidonijský písek takže se zařídím jinak i když je to malinko namáhavější. Díky za druhou možnost jak ho získat.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
- tobartos
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Musím podotknout, že hra se vyvíjí až zbrkle netaktním směrem.
Nutit hráče do stylu ve hře, která od počátku nabízí hlavní dva "směry" se svobodnou volbou (PvP a PvM) se tímto krokem stává hra předem určená záležitostmi, které se nedají svobodně obejít, aniž by se dalo plnohodnotně hrát?!
Neradil bych v tomto trendu pokračovat
Nutit hráče do stylu ve hře, která od počátku nabízí hlavní dva "směry" se svobodnou volbou (PvP a PvM) se tímto krokem stává hra předem určená záležitostmi, které se nedají svobodně obejít, aniž by se dalo plnohodnotně hrát?!
Neradil bych v tomto trendu pokračovat

-
- Lv.13
tyranka píše:Čau,
Ahoj,
CB sice mám, takže se tam dostanu, ale prosímtě jaká je jiná možnost? Děkuji za osvětlení

Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO
- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Zdobené taveniny sice nic navíc nedávají, ale zdobené šperky přidávají víc než obyčejné. Teď se jen změnil systém tavenin a do zdobených je potřeba i cidonijský krystal. Zapracování krystalu je snad 100% a je potřeba směšné množství (snad jen 10 kusů - možná se to liší podle úrovně zručnosti). Já v toím nevidím bůhví jaký problém.
Že neděláte pvp a nemáte možnost si krystal nakopat ? Patrně děláte pvm a vyděláváte tím nějaké yangy a určitě se najde někdo, kdo vám krystaly či zdobené taveniny prodá. (Jak jsem četl pár postů nade mnou, možnost získat krystaly je i pro pvm hráče, i když pracnější).
Podle mě je tohle správný směr. Někde v legendě téhle hry je, že existují tři nepřátelské říše. Takže pvp chápu jako vrchol hry. A nevidím nic špatného na tom, že lidé, kteří za říši bojují, jsou odměňováni. A určitě je lepší, když se boje odehrávájí v pvp zónách a ne ve Swampu či Kerindoru. Do pvp zóny vstupuju s tím, že budu patrně zabit.
Ale přiznám se, že jsem byl také dost zpruzelej, když jsem tam jezdil křížem krážem a hledal žílu, a ne a ne najít. Možná jsem jen špatně koukal. Na druhou stranu, asi za dvě hodiny práce mám nakopáno na dlouho dopředu.
Že neděláte pvp a nemáte možnost si krystal nakopat ? Patrně děláte pvm a vyděláváte tím nějaké yangy a určitě se najde někdo, kdo vám krystaly či zdobené taveniny prodá. (Jak jsem četl pár postů nade mnou, možnost získat krystaly je i pro pvm hráče, i když pracnější).
Podle mě je tohle správný směr. Někde v legendě téhle hry je, že existují tři nepřátelské říše. Takže pvp chápu jako vrchol hry. A nevidím nic špatného na tom, že lidé, kteří za říši bojují, jsou odměňováni. A určitě je lepší, když se boje odehrávájí v pvp zónách a ne ve Swampu či Kerindoru. Do pvp zóny vstupuju s tím, že budu patrně zabit.
Ale přiznám se, že jsem byl také dost zpruzelej, když jsem tam jezdil křížem krážem a hledal žílu, a ne a ne najít. Možná jsem jen špatně koukal. Na druhou stranu, asi za dvě hodiny práce mám nakopáno na dlouho dopředu.

- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Tommo - poradím ti: zkus si pořádně přečíst co píše Saggi v novinkách a pochopíš.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
-
- Lv.13
Ahoj,
no přečetl jsem si to, tak z kousku kamene jdou udělat. To stačilo napsat
no přečetl jsem si to, tak z kousku kamene jdou udělat. To stačilo napsat

- strnaj
- Lv.23
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
Re: Zdobené taveniny
Je to celé divné ....
Aby som si mohol íst nakopať rudu do zdobených musím mať PvP ?
A to že ti ju hráči budu predávať to je pravda lenže za aku cenu
A myslím že to za nejakých zopár kk nebude...
Aby som si mohol íst nakopať rudu do zdobených musím mať PvP ?

A to že ti ju hráči budu predávať to je pravda lenže za aku cenu

A myslím že to za nejakých zopár kk nebude...
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
diver « čtv 12:58 pm »

@
Azi123 « čtv 11:22 am »

@
Azi123 « čtv 11:16 am »

@
diver « stř 10:11 pm »

@
diver « stř 9:38 pm »

@
Hakan « stř 9:28 pm »