Malchus píše:Tuhle jsem vlezl v pvp výbavě do HG a ty mobové mě tam sprostě zabili. Ve swampu to same. Už mám dost takového šikanování pvp hráčů. Mělo by se s tím něco udělat. Jak mám jako pvp hráč získat třeba draci věci ?
Připadám vám jako debil, když chodím v pvp do pvm map ? Vždyť vy děláte to samé a ještě se divíte.
Poradite mi, že když nejsem schopny získat dračí věci sám, mám si je koupit od pvm hráče ? Proč neuděláte to samé ? Protože si myslíte, že je vaše právo obstarat si vše sami ?
Nikto ti nehovorí že si nemôžeš zarábať ako mi PVM hráči len hovoríme to že štýl hry hráča PVP je nám proti srsti a nebavý nás mlátit sa medzi sebou ale mlatiť mobov naviac znich napadá viac ako z hráčov

a to že mame viac prachov alebo tak je len uhol pohľadu rsp výsledok tvrdej práce ...
To že PVP hráč prakticky nemá ako zarobiť je jeho problém ale povecme si pravdu nie je ľachšie si kupť výbavu pre PVM do swampu hráčovi s PVP a zarábať si ako robiť PVP výbavu hráčovi PVM ktorý naviac stým nemá skusenosti? pričom do PVM ti stačí všade dole mať 75/10 absorbciu vecičky na MISS a buff čo je základ a ideš ale do PVP je toho halda a to si uvedomte ...
A pokiaľ viem tak večina PVP hráčov ma poctiví tuhý PVM základ ktorým si zarobili na PVP výbavu takže výhovorky tohoto typu su strašný blud ...
A to že treba tu rudu kryštálov krumpať v svetej zemi je sranda no a čo že ma zabiju aspoň ťažba neni voprus ako do teraz

problém je len v množstve žíl pri ktorých sa tlačíme jak ****** a pri tom že PVM hráčo ktorý nemajú pvp výbavu a jej výrobu neovladajú nemajú ako CB získať a su ako hendikepovaný a šikanovaný ak by sme si CB mohli kupiť a isť zakrumpať a odhliadnuc že budeme ako smeska pre pvphráčov to rozdýcham ked im to urobí radosť prečo nie

len nech je to fér a tak ako sa patrí na sindi lebo by to tu potrebovalo snickers LEBO SA TO TU ZACINA MENIT NA OFIK.