BloodRayne píše:Hele tebe už mám plné kecky lemplaku,nevím jestli si tam někdo běhá v plavkach a s bufem, ale když už jednou něco zavedou, nechaj to pul roku tak už to mají nechat, né si říct, no to změníme po x měsích ne li rokuLovecStinu píše:Konecne si kazdy udela vybavu a ne tam chodit jen se zbrani a plavkach Swamp nechat tak jako na zacatku bez 100% bufu a nebude tam tak plno
za toto davam![]()
![]()
Co se týka tvé výbavy jak pvm tak pvp, si děláš srandu?Ty nemáš žádnou výbavu pomalu co by byla co k čemu.
Když vemu pvp, včera si po mě vyběh cca 5 po kazdé nahozené uplně něco jiného jak brnění tak dýky i věci.
Viz tve tehdejší video, kde si někoho zabíjel ve svate, samé fully a podobně, to sis tenkrat nedal do videa když si u mě několikrát nepochodil co?To si raděj vyhrožoval pm , že daš saggimu, že mam hecky...
Dále v nově svate to same, zamasko, přehoz a dmg se zmenšilo o 10k...
Tohle není o tom kdo komu co bere, ale o výbavách, takže laskavě tady nikomu nerad a nekritizuj výbavy co maj jiní do pvm map, pač tam taky těžce ochybuju , že máš něco univerzal..
Vždy sem to říkala..LovecStinu..pohádka tisíce a jedné výbav..

1: Swamp reaguji jen na to že si pořád někdo stěžuje . Pokud si pamatuješ tak ze začátku si bez dobré výbavy ve Swampu málo kdo škrknul a dnes? 101% buf a stačí mít pouze zbran šup na koně a jeto.
2: V mám jen 1 výbavu na PVM a PVP
Tady je video http://www.youtube.com/watch?v=I633msPzJa0 sice starší ale je vidět že nepřehazuji a dokonce bez bufa.
Co se týká konfliktu s tebou tak to bylo přes GM vyřešeno a tobě sem se omluvil zde to máš.

4: Já někomu někde kritizuji výbavu???
5: Pohádky já rád .
Kdo mě zná ví jakou mám výbavu a že nepotřebuji přehazovat.A ti co znají tebe ví že si jen zakomplexovaná a nevrlá hráčka