Příspěvek
od cleo » čtv 16. kvě 2013 11:29:16
tyranka píše:Loco30 tak v cechu možná,ale mi nejsme PVP cech a když chceme válčit jdeme do war.
Včera jsem šla pro písek do svaté od 22,30 - 1 a přišla sem na kamarádově postavě o 40 CB. Dneska od 7-11,15 sem přišla o dalších 30 CB a to jen za hodinu . Předtím tam byli jen hráči co šli kopat a navzájem jsme se nezabíjeli. S takovou budou CB na 0 a do svaté nikdo ani nepáchne. Drop z muší je mizivý a navíc za kámen ti to udělá jen 10 kusů krystalu. VÝVAR ŽE.
a 10 jich potřebuješ přesně na 1 taveninu

a šperky máš 3 na jedné postavě - takže potřebuješ 30 krystalů (teda když ti všechny tavby do šperků vyjdou) - což se mi zase nezdá tak moc, kamarád včera dropnul z 5 meteorů zin 10 kousků kamene=100 cidonijských krystalů=10 kusů tavby - opět se mi to nezdá až tak těžké

zejména pro PVM hráče. Problém vidím spíš v tom, že co se objevil swamp a kameny +6, každý hned začal kousky kamene vyhazovat. A lenost jít dropovat jinam než do swampu je u dosti hráčů výrazná (nemyslím tím tebe tyranka).
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)