Alien píše:Elysia píše:Alien píše:
sindi uz pretahuje, tahle posledni krec ve ktere se servry nachazej je uz trapeni, chtelo by to ranu z milosti a shut down, je leto, vypni to saggi a pust decka ven
mimochodem rozjet novej servr aby 1. vsichni zacali znovu od nuly a 2. vydelalo se vic penez na SD ... a pak ponechat moznost prevadeni SD mezi servy takze 1. nezacne vubec nikdo od nuly 2. na SD se vydela velky hovno ..... to muze opravdu vymyslet jen hlupak, ne manazer, ne podnikatel, mozna tak nejakej programator kterej nezije dusevne v tomhle svete a je totalne mimo
Víš, že mě u tebe nejvíc zarazilo, jak pracuješ s fakty, které jsou ve skutečnosti pouze tvé dohady. Ale zas, v tomto nevynikáš jen ty. Ani nevím, čím bych měla začít, snad tím, že ty jsi zatím nic nedokázal a Saggi tu aspoň rozjel funkční server, ať už má své chyby na kterých se snad i pracuje, ale ani jeden z nás neví, jak dlouho trvá některé věci změnit, když je vše propojené. A změnou jednoho vyvoláš změnu druhého, jako právě SD. Někteří si tu na SD stěžují, ale druhá strana mince je ta, že se na Sinfortii objevily kameny +6 a celkem levné, protože je prodává mnoho lid najednou a jedou s cenou dolů, ano ekonomika na Sindi tím musela strašně utrpět, to nikdo nepopírá, ale díky SD se ta na Sinfortii trošku pohla. Nikdo z nás neví, jaké to bude mít vlivy do budoucna, nebo je tu snad někdo vzdělaný ekonom ? Pochybuji.
Tím chci říct, když někoho nazýváš hlupákem, tak si napřed zameť před vlastním prahem a až něco dokážeš, než jen to, že sedíš za PC a hraješ si na chytrého. A neplatí to jen pro tebe, stěžovat si je přece vždy tak jednoduché, proto jsme tam, kde jsme...
Opravdu nevim jake fakta se kteryma pracuju mas na mysli. Pokud myslis to ze se prevadeji SD mezi servry tak to predpokladam na zaklade tohodle tematu. Pokud to tak neni tak se omlouvam protoze jsem se nechal zmast.
To ze Saggi rozjel funkcni servr to mu rozhodne neberu, ani tobe neberu ze zmeny jsou narocny, a ze SD jsou potreba. Vzdelany ekonom asi nejsem i kdyz mam VSE a nechapu co to ma s necim spolecnyho. To jen tak na mou obranu, malokdy se do mne opre nejaka holka, takze to se ceni
Hlupakem jsem nenazyval nikoho konkretniho, nevim kdo to takhle vymyslel a myslim ze by byla chyba tyhle velky zmeny prisuzovat jen jendny osobe.
Ale servr kde se na jednom servru dropujou yangi a prez BM se prevadej na novej servr kde se utracej za veci ... a to vsechno proto aby "někteří hráči, kteří hledají spíše oddechovou zábavu, neměli problém zapadnout do velmi rozvinutého světa" to prece nikdo normalni nemohl vymyslet.
Tak myslím, že hodně lidí pochopilo, koho hlupákem nazýváš. Teda možná krom pár zabedněných jedinců

Fakty jsem samozřejmě nemyslela převod SD mezi servery, ale záměry s SD ( že jich chtěli víc a tak) ale to nejsi sám, proto jsem napsala, že to se netýká jen tebe.
A mezi námi, není moc jedinců, kteří budou dropovat na sindi, aby to pak převedli na Sinfortii. Nebudem si nalhávat, že metin hrají jen ,,rozumní,, lidé. Těch ( a to s prominutím ) hloupých dětí je tu strašně moc.
Dále na sinfortii hrají lidé, kteří na sindi prodali, darovali a nebo zapomněli své bývalé postavy, čili si nemají z čeho převádět SD. Což se týka spousty lidí, se kterými jsem se setkala. Čili snad to nebude nic tak strašného nakonec.
Další věc je ta, že ten kdo míří vysoko, tam většinou nedosáhne a zklamání je jedna velice ošemetná věc, díky které to tu určitě pár jedinců zabalí, jakmile zjistí, že ani Sd jim nezajistí dlouhodobější pobyt v TOP hráčích.