Sindicate a Sinfortia a SD

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

Jste spokojeni s možností převodu SD mezi servery?

:up: Ano
29
26%
:down: Ne
72
64%
:?: Je mi to jedno
11
10%

Celkem hlasů: 112

tartare
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Sindicate a Sinfortia a SD

Příspěvek od tartare » čtv 16. kvě 2013 19:03:09

Dragon eye píše:Zdarec, to je dobrý vtip :D
Již delší dobu je rozhodnuto o vytvoření druhého světa. Prvotní svět sice není přeplněný, že by se nedalo hnout, ale po více než tisíci dnech od svého spuštění je pro některé hráče, kteří hledají spíše oddechovou zábavu, problém zapadnout do velmi rozvinutého světa. Pokud patříte právě mezi tyto hráče, je druhý svět přesně pro Vás.

presne o tomto som vravel : je pro některé hráče, kteří hledají spíše oddechovou zábavu, problém zapadnout do velmi rozvinutého světa.

tak načo tam mám začať hrať keď mi to aj tak bude prd platné keď sa dajú prevádzať SD :normal?: :normal?:

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » čtv 16. kvě 2013 19:18:34

Tak už tam běhají 91 po 6 dnech. Celkem bych vypsal sázky, do kdy bude první 140 ;)
Můj tip-do půlky června ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Alien
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od Alien » čtv 16. kvě 2013 19:36:28

Elysia píše:
Alien píše: sindi uz pretahuje, tahle posledni krec ve ktere se servry nachazej je uz trapeni, chtelo by to ranu z milosti a shut down, je leto, vypni to saggi a pust decka ven :D

mimochodem rozjet novej servr aby 1. vsichni zacali znovu od nuly a 2. vydelalo se vic penez na SD ... a pak ponechat moznost prevadeni SD mezi servy takze 1. nezacne vubec nikdo od nuly 2. na SD se vydela velky hovno ..... to muze opravdu vymyslet jen hlupak, ne manazer, ne podnikatel, mozna tak nejakej programator kterej nezije dusevne v tomhle svete a je totalne mimo
Víš, že mě u tebe nejvíc zarazilo, jak pracuješ s fakty, které jsou ve skutečnosti pouze tvé dohady. Ale zas, v tomto nevynikáš jen ty. Ani nevím, čím bych měla začít, snad tím, že ty jsi zatím nic nedokázal a Saggi tu aspoň rozjel funkční server, ať už má své chyby na kterých se snad i pracuje, ale ani jeden z nás neví, jak dlouho trvá některé věci změnit, když je vše propojené. A změnou jednoho vyvoláš změnu druhého, jako právě SD. Někteří si tu na SD stěžují, ale druhá strana mince je ta, že se na Sinfortii objevily kameny +6 a celkem levné, protože je prodává mnoho lid najednou a jedou s cenou dolů, ano ekonomika na Sindi tím musela strašně utrpět, to nikdo nepopírá, ale díky SD se ta na Sinfortii trošku pohla. Nikdo z nás neví, jaké to bude mít vlivy do budoucna, nebo je tu snad někdo vzdělaný ekonom ? Pochybuji.
Tím chci říct, když někoho nazýváš hlupákem, tak si napřed zameť před vlastním prahem a až něco dokážeš, než jen to, že sedíš za PC a hraješ si na chytrého. A neplatí to jen pro tebe, stěžovat si je přece vždy tak jednoduché, proto jsme tam, kde jsme...
Opravdu nevim jake fakta se kteryma pracuju mas na mysli. Pokud myslis to ze se prevadeji SD mezi servry tak to predpokladam na zaklade tohodle tematu. Pokud to tak neni tak se omlouvam protoze jsem se nechal zmast.

To ze Saggi rozjel funkcni servr to mu rozhodne neberu, ani tobe neberu ze zmeny jsou narocny, a ze SD jsou potreba. Vzdelany ekonom asi nejsem i kdyz mam VSE a nechapu co to ma s necim spolecnyho. To jen tak na mou obranu, malokdy se do mne opre nejaka holka, takze to se ceni :up:

Hlupakem jsem nenazyval nikoho konkretniho, nevim kdo to takhle vymyslel a myslim ze by byla chyba tyhle velky zmeny prisuzovat jen jendny osobe.

Ale servr kde se na jednom servru dropujou yangi a prez BM se prevadej na novej servr kde se utracej za veci ... a to vsechno proto aby "někteří hráči, kteří hledají spíše oddechovou zábavu, neměli problém zapadnout do velmi rozvinutého světa" to prece nikdo normalni nemohl vymyslet.
... and now his watch has ended

Elysia
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Elysia » čtv 16. kvě 2013 20:19:52

Alien píše:
Elysia píše:
Alien píše: sindi uz pretahuje, tahle posledni krec ve ktere se servry nachazej je uz trapeni, chtelo by to ranu z milosti a shut down, je leto, vypni to saggi a pust decka ven :D

mimochodem rozjet novej servr aby 1. vsichni zacali znovu od nuly a 2. vydelalo se vic penez na SD ... a pak ponechat moznost prevadeni SD mezi servy takze 1. nezacne vubec nikdo od nuly 2. na SD se vydela velky hovno ..... to muze opravdu vymyslet jen hlupak, ne manazer, ne podnikatel, mozna tak nejakej programator kterej nezije dusevne v tomhle svete a je totalne mimo
Víš, že mě u tebe nejvíc zarazilo, jak pracuješ s fakty, které jsou ve skutečnosti pouze tvé dohady. Ale zas, v tomto nevynikáš jen ty. Ani nevím, čím bych měla začít, snad tím, že ty jsi zatím nic nedokázal a Saggi tu aspoň rozjel funkční server, ať už má své chyby na kterých se snad i pracuje, ale ani jeden z nás neví, jak dlouho trvá některé věci změnit, když je vše propojené. A změnou jednoho vyvoláš změnu druhého, jako právě SD. Někteří si tu na SD stěžují, ale druhá strana mince je ta, že se na Sinfortii objevily kameny +6 a celkem levné, protože je prodává mnoho lid najednou a jedou s cenou dolů, ano ekonomika na Sindi tím musela strašně utrpět, to nikdo nepopírá, ale díky SD se ta na Sinfortii trošku pohla. Nikdo z nás neví, jaké to bude mít vlivy do budoucna, nebo je tu snad někdo vzdělaný ekonom ? Pochybuji.
Tím chci říct, když někoho nazýváš hlupákem, tak si napřed zameť před vlastním prahem a až něco dokážeš, než jen to, že sedíš za PC a hraješ si na chytrého. A neplatí to jen pro tebe, stěžovat si je přece vždy tak jednoduché, proto jsme tam, kde jsme...
Opravdu nevim jake fakta se kteryma pracuju mas na mysli. Pokud myslis to ze se prevadeji SD mezi servry tak to predpokladam na zaklade tohodle tematu. Pokud to tak neni tak se omlouvam protoze jsem se nechal zmast.

To ze Saggi rozjel funkcni servr to mu rozhodne neberu, ani tobe neberu ze zmeny jsou narocny, a ze SD jsou potreba. Vzdelany ekonom asi nejsem i kdyz mam VSE a nechapu co to ma s necim spolecnyho. To jen tak na mou obranu, malokdy se do mne opre nejaka holka, takze to se ceni :up:

Hlupakem jsem nenazyval nikoho konkretniho, nevim kdo to takhle vymyslel a myslim ze by byla chyba tyhle velky zmeny prisuzovat jen jendny osobe.

Ale servr kde se na jednom servru dropujou yangi a prez BM se prevadej na novej servr kde se utracej za veci ... a to vsechno proto aby "někteří hráči, kteří hledají spíše oddechovou zábavu, neměli problém zapadnout do velmi rozvinutého světa" to prece nikdo normalni nemohl vymyslet.
Tak myslím, že hodně lidí pochopilo, koho hlupákem nazýváš. Teda možná krom pár zabedněných jedinců :) Fakty jsem samozřejmě nemyslela převod SD mezi servery, ale záměry s SD ( že jich chtěli víc a tak) ale to nejsi sám, proto jsem napsala, že to se netýká jen tebe.
A mezi námi, není moc jedinců, kteří budou dropovat na sindi, aby to pak převedli na Sinfortii. Nebudem si nalhávat, že metin hrají jen ,,rozumní,, lidé. Těch ( a to s prominutím ) hloupých dětí je tu strašně moc.
Dále na sinfortii hrají lidé, kteří na sindi prodali, darovali a nebo zapomněli své bývalé postavy, čili si nemají z čeho převádět SD. Což se týka spousty lidí, se kterými jsem se setkala. Čili snad to nebude nic tak strašného nakonec.
Další věc je ta, že ten kdo míří vysoko, tam většinou nedosáhne a zklamání je jedna velice ošemetná věc, díky které to tu určitě pár jedinců zabalí, jakmile zjistí, že ani Sd jim nezajistí dlouhodobější pobyt v TOP hráčích.

Alien
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od Alien » pát 17. kvě 2013 6:28:30

Elysia : prave ze ty si nepochopila o kom mluvim, nevim kdo to vymyslel, nejspis nekdo kdo si nevazi vydelanych penez a vlastnich zakazniku, kdo to byl konkretne to opravdu netusim, uprimne si nemyslim ze to byl Saggi, protoze ten tu odvedl hodne prace a nejak se mi nezda ze by on byl ten hlavni iniciator ktery to tu chce pohrbit

To ze admini chteji vic penez za SD na tom neni nic spatnyho. Bez SD bysme tu nikdo z nas dneska ne byli. Kdo hraje na Sinfortii a bla bla bla to opravdu neresim, to tom jsem toho napsal vic nez dost ... search.php?author_id=19117&sr=posts

Kdybych chtel prijit na spusob jak znicit nejelepsi M2 servr na svete a jeste na tom vydelat nejmin penez jak je to vubec mozne,tak bych neprisel na lepsi spusob nez co je tady :D Udelat dalsi servr a probvazat ho prez IS se predchozim servrem, tak aby novej servr vlastne nebyl ani jeden. Rozbit komunitu, nechat si utect ten nejvetsi prijem SD ze zacatku servru. To je legendary epic fail. O tom se nase deti budou ucit ve skole jako nejhorsi business move vsech dob :D Smeju se tomu ale uprimne me spis stve ze jsem soucasti tehle megademence. Do hry uz radsi nechodim tak si vylivam srdicko aspon tu.
... and now his watch has ended

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » pát 17. kvě 2013 7:13:45

Zdravím vás,
stále nechápete jednu věc,i přesto že lze převádět SD,člověk by musel u toho stravit 2x tolik času-samotným vydělávaním na Ekuře a poté expením na Sinfortii.
Na druhou stranu měl pravdu i shvetseek,ty SD musí nejprve někdo koupit,ať už v malém nebo velkém množství.
V každém případě to nedává smysl a samotné rozhodnutí v tomto směru je poněkud unáhlené a zvláštní.
Osobně je mi to jedno,ale pak je samotný začátek každého nového hráče na Sinfortii o to víc nevyvážený.
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Bodlinka
Lv.14
Lv.14
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Bodlinka » pon 20. kvě 2013 12:14:31

Mám dojem, že původní úmysl , aby hráči mohli začít znovu a od nuly, se nějak nepovedl.
NOvý server je nový server.
Jestliže se propojí se starým serverem, ať už jakýmkoliv způsobem, tak to není nový server.
Možná se ještě dočkáme, že po čase si tam budou moct přes markety snad i prodávat zbraně ze starýho ne? :twisted:

Saggi se měl striktně držet své původní myšlenky - nový server (hurááá?)

Jakmile umožnil převody SD, není to nový server, byla narušena původní myšlenka, stala se z toho jenom jakási odnož původního serveru.
"Sevřenou pěstí stisk ruky nevyměníš" I.Gandhí

Citát: "Je nutné rozlišit, jestli něco děláte z dobré vůle,
nebo proto, že jste dobrý vůl "

Dragon eye
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Dragon eye » pon 20. kvě 2013 18:39:14

Zdarec, ale ona to dost možná původní myšlenka byla, udělat odbytiště pro SD, prtoože ten který obchodoval na Bm mohl mít klidně desítky tisíc SD. A to asi moc nevyděláš co? Jasně, museli se nakoupit, ale pořád je lepší, dkyž je v oběhu 100.000 než milion :)
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. Obrázek

necromander
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od necromander » úte 21. kvě 2013 8:06:10

Kedysi som aj ja kupoval SD a predaval aj Pruty, kupoval si premko a tak, ale v poslednom čase jednak ma cena prutov za SD uplne odrádza, ale už sa mi nechce ani kupovať SD ved aj na čo všetko tu ide dole vodou za chviľu 100kk nebude mať ani hodnotu pritom na ofiku sa 100kk predáva pomaly za 15€
A tuna aj vzhľadom na drop to aspoň kedysi malo 100kk hodnotu tých cca 2€ teraz pomaly ani nie 0,5€ je to na grc a SD ... sa môžem vykašľať ....
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )

Cti ke slávě

Numen
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Numen » úte 21. kvě 2013 18:47:00

Co ke všemu dodat :-) dneska jsem prodal hromadu věcí za SD :-) konečně , ale bohužel , na sinfortii je nemám , tím pádem nemohu hrát , jak na sinfortii ..... tak ani na sinidcate , protže jsem převážně prodal buff výbavu a nějaké ty kousku na dropování na hlavní :-) Takže velké poděkování sagiimu za úplné zkažení mé hry ..... protože ty SDčka jsou mě už k ničemu a pochybuji , že mi je někdo prodá z5 :D :up: :up: :up:

PS: zde to pro mě končí :Hello:
Obrázek
Hraní: CH2
LVL127
Pokud stojíš před rozhodnutím a nevíš si rady , jednoduše si hoď mincí.
Ne proto , že by měla rozhodnout za tebe , ale pro ten moment , kdy je ve vzduchu - a ty najednou víš , v kterou možnost doufáš

Postavy , věci na prodej zde: viewtopic.php?f=14&t=100973

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting