Nevim jestli je to dobre nebo spatne, ale kazdopadne si team kolem Saggiho zaslouzi velke podekovani, ze se neco zacalo menit.
Nevim cim to je, ale ja osobne se nejak nemuzu zbavit pocitu zklamani, protoze jsem ocekaval trochu neco jineho. Vim, ze je to jednoduchy neco kritizovat, kort kdyz jsem to sam nevytvoril, ale kritika slouzi k tomu, aby se odstranily nedostatky, pokud se tedy nemylim. Tech zmen je cela rada a nektere zmeny se urcite setkaly s vetsim ohlasem nez z kritikou.
Urcite mezi nejpozitivnejsi veci patri, menici se mapy valek risi a zmena svate rise. Co me bohuzel sokovalo, bylo pocet CB bodu pri zabiti soupere a take odmeny za CBcka. Samozrejme je to vec nazoru kazdeho z nas a nikomu netvrdim, ze muj nazor bude sdilet vetsina hracu serveru.
Sber CB
Myslim, ze sber CB bodu pri zabiti je odrovnani legend z minulosti a kdyz se podivam do statistik valek risi, tak stejne male lv se tam vyskytuji velice zridka, tak nechapu proc ten pocet CB je tak vysoky. Nabizi se tedy otazka, jestli ten kdo navrhoval pocet CB bodu pri zabiti soupere byl plne koncentrovan. Nevim presne jak dlouho Sindicate existuje, ale prevaznou vetsinu casu se ten pocet CB nemenil, takze mi to pride nefer vuci legendam tohoto serveru z minulosti, ponevadz “Legendy ziji vecne” !
Odmeny za CB
Vubec nevim jestli muzu takhle ty "odmeny" nazvat, protoze nevim k cemu slouzi. Je jasne, ze kdyz ty odmeny nevyzkousim, tak to asi nikdy vedet nebudu.
Pod slovem odmeny jsem si stejne predstavoval neco uplne jineho, ale to je vec nazoru. Treba me zklamalo to, ze pvp HODNOSTI stale nemaji vetsi vyznam, nez jen prodlouzeni pobytu v PVM mape ! Porad stale marne doufam, ze pvp hodnost bude mit nejakou vetsi souvislost s pvp a ne s pvm. Nebo treba staci dostat automaticky za HODNOST ve valkach risi a svate v podobe nejake cennosti. Samozrejme cim vyssi hodnost, tim by ta odmena byla lepsi. Tohle jsem si nejak predstavoval jako odmenu !!!
Vzdyt sakra odmeny maji slouzit k tomu, aby me neco motivovalo, abych se tomu venoval, ne? Nebo mam tak odlisnou predstavu pod slovem “odmena”? Ty veci co se ted daji poridit za CB samozrejme muzou byt k dospozici, ale jako odmena bych to zrovna nenazyval, protoze jednoduse za to musis zaplatit a zrovna nejak nejlevnejsi taky ty veci nejsou.
Svata rise (Cidonia)
Tahle zmena sklidila asi nejvetsi ohlas, protoze neustale se na foru opakovaly temata po znovuobnoveni Svate rise, protoze do minule Svate (buzerplac) nikdo skoro nechodil, i kdyz si to PvP hraci ODHLASOVALI !!!
O cem se dale muze spekulovat je to, ze proste v Cidonii hunteri CB budou zabijet kopace krystalu, kteri se proste nebudou moct branit, protoze v pohybu se proste krumpac neda zmenit na zbran a take pochybuju, ze kdyz nekdo bude kopat krystaly, tak bude plne pripraven v pvp vybave i se sperkama. Tohle bude urcite kritizovano hodne v budoucnu, protoze to kritizovane bylo v minule svate, kde byli loveni pvm hraci !
Samozrejme vsude se daji najit nejake nedostatky, ale to bude asi vzdycky, kdyz se po necem budeme pidit. Podle meho je v Cidonii az moc priser, i kdyz je to v podstate pvp mapa. Co se mi strasne moc libi v Cidonii je to, ze tam funguje ochranka kazde rise

Valky risi
Je pekne, kdyz se mapy budou menit a urcite to neni tak stereotypni jako kdyz je porad dokola jen 1 mapa. Take je dobre, ze se zvysil utok ochranych piliru, ale bohuzel v tech novych mapach to ztratilo takovy efekt, protoze stejne pvp hraci z jinych risi se shromazdi u ulicky a nekdy je slozite projit nebo muze dojit k bugnuti postavy, kdyz te nekdo odhodi kouzlem.
Nepochopim proc se behem valky muze pouzivat kun, kdyz v minulych valkach risi byl kun jednoduse zakazan. Jestli byl kun povolen jen kvuli tomu, ze mapy jsou vetsi, tak se ty mapy muzou zase orezat, aby se nemuselo behat takove dalky a rovnez by se vyresil problem shromazdovani pvp hracu u UZONKE ulicky.
Dale co me neskutecne vytacelo bylo to, ze na vlastni safe zone nas zabijeli nase ochrane pilire, to by se stavat asi nemelo.
Chapu, ze pri zavadeni nekolika novinek muze nastat par nevychytanych problemu a proto verim Saggimu a jeho teamu, ze se o to postaraji a my se budeme jen tesit z novych zazitku

Timto bych chtel vyzvat dalsi kolegy, aby se s nami podelili o jejich postrehy a ohlasy co se tyce novych zmen. Samozrejme bych byl nerad, kdyby se tohle tema promenilo v bojiste hadek a chtel bych abyste se drzeli tematu a hadky si odpustili !!!