![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ArcherP | 160 | P | P | P | 5/5 | Full |
nefer je že to stejně naprosta většina z těch lidí dělala pomoci botaLukasenkoo píše:Ahoj,
dle mého názoru je to zjednodušení hry a bylo by to nefer vůči těm co daly krumpáč na +4 až +9 a podobně, kdyby někdo dosál stejného cíle za výrazně kratší dobu.
Jak bys vyřešil, aby ti co nyní mají krumpáče s vyžším + a dělaly je za podmínek, které jsou nyní, aby nebyly poškození tím, že někdo je bude mít na stejném + za kratší dobu??
Lukasenkoo píše:Ahoj,
dle mého názoru je to zjednodušení hry a bylo by to nefer vůči těm co daly krumpáč na +4 až +9 a podobně, kdyby někdo dosál stejného cíle za výrazně kratší dobu.
Jak bys vyřešil, aby ti co nyní mají krumpáče s vyžším + a dělaly je za podmínek, které jsou nyní, aby nebyly poškození tím, že někdo je bude mít na stejném + za kratší dobu??
Je pravda, že moc hráčů ten krumpáč na větším než +7 nemá.strnaj píše:Lukasenkoo a môžeš mi povedať kolko hráčov na sindicate má krumpáč +7 +8 alebo nebodaj +9 ?
Myslím že to velké číslo nebude
Som jednoznačne pro určite by začalo viacej ludí kopať rudu a následne taviť a aj ceny tavenín by išli dole...
A to že lidé dělali pracně lvl 141 pomocí misi ve swampu a tedj je možnost lechce udělat v HG je fer ? Kdyby se tu všechno řešilo tímto tak nebude absolutně žádný pokrok ve hře....Lukasenkoo píše:Je pravda, že moc hráčů ten krumpáč na větším než +7 nemá.strnaj píše:Lukasenkoo a môžeš mi povedať kolko hráčov na sindicate má krumpáč +7 +8 alebo nebodaj +9 ?
Som jednoznačne pro určite by začalo viacej ludí kopať rudu a následne taviť a aj ceny tavenín by išli dole...
Ale ti co ho mají museli tomu obětovat hodně času, jediné co chci je, aby ti co ho budou dělat nyní měli stejné podmínky jako ti co ho dělali dříve.
Představ si, že ty si mohl odevzdávat biologa denně po 8-mi hodinách a dokončil bys ho kompletně, a došlo by ke změně při které by se dal biolog odevzdávat po 4 hodinách myslíš že by to bylo férové vůči těm co ho dodělali až do konce dříve ??
Já jsem proti zjednodušování starých zaběhnutých věcí pokud by měli někoho poškozovat, bez možnosti spravedlivé náhrady.
Jinak s tou cenou tavenin máš pravdu, klesla by až natolik, že by někteří hráči jen kopaly, ne pro to aby měli rudu, ale aby měli body na krumpáči a rudy by nechávaly ležet na zemi, protože by se jim ani nevyplatilo je sbírat.
Nic proti, ale je dost velký rozdíl zjednodušení expu a zjednodušení ingrediencí na vylepšenení předmětu, vem si třeba takové dračí brnění nyní stojí zlepšení stejné brnění jen o +menší než které zlepšuješ a kdyby se to zjednodušilo na tolik že by stálo zlepšení jen pirátku na každé + od +0 až do +9, myslíš že by to byl pokrok ??RoxBorn píše:Spoiler:Lukasenkoo píše:Je pravda, že moc hráčů ten krumpáč na větším než +7 nemá.strnaj píše:Lukasenkoo a môžeš mi povedať kolko hráčov na sindicate má krumpáč +7 +8 alebo nebodaj +9 ?
Ale ti co ho mají museli tomu obětovat hodně času, jediné co chci je, aby ti co ho budou dělat nyní měli stejné podmínky jako ti co ho dělali dříve.
Představ si, že ty si mohl odevzdávat biologa denně po 8-mi hodinách a dokončil bys ho kompletně, a došlo by ke změně při které by se dal biolog odevzdávat po 4 hodinách myslíš že by to bylo férové vůči těm co ho dodělali až do konce dříve ??
Já jsem proti zjednodušování starých zaběhnutých věcí pokud by měli někoho poškozovat, bez možnosti spravedlivé náhrady.
Jinak s tou cenou tavenin máš pravdu, klesla by až natolik, že by někteří hráči jen kopaly, ne pro to aby měli rudu, ale aby měli body na krumpáči a rudy by nechávaly ležet na zemi, protože by se jim ani nevyplatilo je sbírat.A to že lidé dělali pracně lvl 141 pomocí misi ve swampu a tedj je možnost lechce udělat v HG je fer ? Kdyby se tu všechno řešilo tímto tak nebude absolutně žádný pokrok ve hře....Spoiler:
K tematu jsem jednoznačně pro