Ach ty pruty

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Andri
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Re: Ach ty pruty

Příspěvek od Andri » úte 21. kvě 2013 10:20:28

Ne ty se prober. Kvůli tvému týdenímu snažení, kde jsi závislácky expil a dropoval co to šlo, z 60% zlikvidovalo ekonomiku Sindicate. Ale tak proč ne, radši upustíme server s hráči, kteří to hrají 3 roky, než server, který je rozjetý 1 týden. Fakt, zkus chvíli přemýšlet. Neříkám, že za tu ekonomiku můžeme my (vy) hráči, ale nějaký podíl na tom máme (máte) ne :?:
Podpis smazán moderátorem fóra.

filiph1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Příspěvek od filiph1 » úte 21. kvě 2013 10:23:29

a nenapadlo te treba, ze se ta situace vrati do normalu, az vsichni ty deti rozprodaji posledni kousky vybavy tak se BM vrati na puvodni hodnoty.

Andri
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Andri » úte 21. kvě 2013 10:35:35

A kdy to rozprodají :? až to bude totálně v :warn: :?: Tak to jo :lol: . Co jsem viděl, tak lidi tam prodávají výbavy za desítky kkk. V SD to jsou tisíce a popravdě, kolik je SD v oběhu že, když nakonec všechny SD skončí :arrow: IS Sinfortia. Takže je to furt dokola, někdo si objedná pár stovek SD, vy tam naházíte 100 prutů, on jich může koupit sotva 20 a 80 jich tam zbyde ;) . Kolik je tam těch stránek prutů teď ? Tuším že zhruba 3. A bude hůř ;) .
Copak to jde ? Nakonec ani ty kameny+6 neseženeme...
Podpis smazán moderátorem fóra.

Charen22
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Charen22 » úte 21. kvě 2013 15:04:13

filiph1 píše:a nenapadlo te treba, ze se ta situace vrati do normalu, az vsichni ty deti rozprodaji posledni kousky vybavy tak se BM vrati na puvodni hodnoty.

Mě by zajímalo , kde jsi vzal že to tam prodávají jen děti? To že někdo šel na nový server neznamená že je dítě. :-) Nebo že by podle sebe soudím Tebe? Prober se :-)
Šaman dračí moc 127 lvl Charenka (Drako) jezdím na Unicornovy
war Mentál 70 lvl taxDroper
taxSmrtihlav 70 lvl ninja Dagger :D
Taxikarka 110 lvl šaman dračí moc (jen na drop ve swampu)
Youtube uživatel taxpvp

Krystyxxl
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od Krystyxxl » úte 21. kvě 2013 15:09:25

tak...a je to :P :D
Podpis byl odstraněn administrátorem.
pozn.: GIFy jsou zakázané - Tryphena

Edit by Krysty: Tak mi příjde, že je tu zákazané snad všechno :D

ObriKnir
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od ObriKnir » úte 21. kvě 2013 15:25:57

Ty vaše bláboly to je fakt něco. Čtete to vůbec po sobě než to odešlete?
Ač bych si vubec nemyslel, že k tomu někdy dojde, uplně ve všem tu souhlasím s filipem. Ten server už je spuštěnej, tak se s tím prostě budete muset smířit.
Nejdřív tu každej brečí jak na Sindicate už nemůže začít a bla bla bla a teďka, když se vám konečně vyhovělo tak zas všichni brečí jak to ničí ekonomiku a ať ten server teda radši zavřou...zamyslete se trochu proboha.

Ten server neničí vůbec nic. Jak by to jako měl dělat? Pokud si kupujete SD a přispíváte na chod serveru, tak můžete být rádi, že máte zlatý pruty takhle levně. A pokud na chod serveru nepříspíváte tak nemáte nejmenší nárok si stěžovat na to, že si za virtuální měnu nemůžete koupit měnu, která se získává pouze za reálné peníze.

A jak už tu někdo psal předemnou, Sinforita může taky být jen nový odbytiště pro SD, protože je lepší aby jich v oběhu bylo 100 000 než milion.

A pro ty co hrají na Sinfortii a strašně jim vadí jak si tam každý převedl tisice SD a oni jediný chudáci nemají nic tak se podívejte na Nuubiika. Jde hrát a být nejlepší i bez toho. Zkuste teda míň brečet a víc se snažit. Toť vše.

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 21. kvě 2013 15:34:47

ObriKnir píše:Ty vaše bláboly to je fakt něco. Čtete to vůbec po sobě než to odešlete?
Ač bych si vubec nemyslel, že k tomu někdy dojde, uplně ve všem tu souhlasím s filipem. Ten server už je spuštěnej, tak se s tím prostě budete muset smířit.
Nejdřív tu každej brečí jak na Sindicate už nemůže začít a bla bla bla a teďka, když se vám konečně vyhovělo tak zas všichni brečí jak to ničí ekonomiku a ať ten server teda radši zavřou...zamyslete se trochu proboha.

Ten server neničí vůbec nic. Jak by to jako měl dělat? Pokud si kupujete SD a přispíváte na chod serveru, tak můžete být rádi, že máte zlatý pruty takhle levně. A pokud na chod serveru nepříspíváte tak nemáte nejmenší nárok si stěžovat na to, že si za virtuální měnu nemůžete koupit měnu, která se získává pouze za reálné peníze.

A jak už tu někdo psal předemnou, Sinforita může taky být jen nový odbytiště pro SD, protože je lepší aby jich v oběhu bylo 100 000 než milion.

A pro ty co hrají na Sinfortii a strašně jim vadí jak si tam každý převedl tisice SD a oni jediný chudáci nemají nic tak se podívejte na Nuubiika. Jde hrát a být nejlepší i bez toho. Zkuste teda míň brečet a víc se snažit. Toť vše.
Prosim te nech si ty blaboly s brecenim.Koho tak zajima nejake odbytiste pro SD.Nove server potrebuje,aby se tam kupovaly Sd za real a ne si je tam posilaly ze stareho serveru za yang(a ted je to stejne jedno,kdyz uz je to zrusene) Pokud nechapes tak jednoduchou vec,ze cim min penez potrebujes na nakoupeni cihel,tim min prispivas na chod serveru.A me nejakej Nuubik fakt nezajima.To muze rict kazdy ze do toho nic nedava a opak muze byt pravdou.At si hraje jak chce,je to jen jeho vec.Nadavas ten co,podle tebe nechteji davat real penize na chod serveru a vychvalujes nekoho,kdo to take udajne nedela :normal?:
Uvidime ted jak to pujde dal po zmenach.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Anfalas
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 107 poděkování

Příspěvek od Anfalas » úte 21. kvě 2013 15:39:48

Pojďme zdražit pruty na těch opět 60, stáhněte to a jdeme minimálně na 59.
Kotvim buzny.

Metin2 - Grafika jak Mario

ObriKnir
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od ObriKnir » úte 21. kvě 2013 15:42:38

lordsword píše:
Prosim te nech si ty blaboly s brecenim.Koho tak zajima nejake odbytiste pro SD.Nove server potrebuje,aby se tam kupovaly Sd za real a ne si je tam posilaly ze stareho serveru za yang(a ted je to stejne jedno,kdyz uz je to zrusene) Pokud nechapes tak jednoduchou vec,ze cim min penez potrebujes na nakoupeni cihel,tim min prispivas na chod serveru.A me nejakej Nuubik fakt nezajima.To muze rict kazdy ze do toho nic nedava a opak muze byt pravdou.At si hraje jak chce,je to jen jeho vec.Nadavas ten co,podle tebe nechteji davat real penize na chod serveru a vychvalujes nekoho,kdo to take udajne nedela :normal?:
Uvidime ted jak to pujde dal po zmenach.
Když ty sd v oběhu rychleji zmizí, tak to bude mít za následek, že si lidé zase budou muset sdčka koupit. To ti dojít mohlo...
Na chod serveru přispíváš tolik, kolik SD si koupíš. Čím levnější cihly budou, tím větší motivace pro lidi to je, aby šli a dobili si.
Je dobře že tě nějakej nuubik nezajímá, pokud by sis dal tu námahu a pořádně četl předtím než začneš psát jakokoliv kravinu co tě napadne, tak bys zjistil, že to je určtený pro hráče na Sinfortii, kteřá akorát brečí jak je to nespravedlivý, že ostatní mají SD a oni nic.
Nikoho nevychvaluju, přečti si to znova.

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 178 poděkování

Příspěvek od kado » úte 21. kvě 2013 15:46:32

Anfalas píše:Pojďme zdražit pruty na těch opět 60, stáhněte to a jdeme minimálně na 59.
podme do toho hodil som tam par lenze to chce aby aj " geniovia " dostali rozum
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « ned 9:00 pm »
breberak1234 píše: jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
Dobrý den, je možné, že se Vám dotazník neukázal. U některých tento problém nastal. Pokud nám budete chtít poskytnout zpětnou vazbu napište mi sz, nebo zašlete ticket. Mockrát děkuji a omlouvám se za komplikace.
@ breberak1234 « ned 8:53 pm »
jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?

Who is chatting

offline Kazuro 
offline Lenca96 
offline Mionix 
offline Nebiros 
offline OrangEE 
offline T9Laky 
idle Tomori 
offline jogurd007 
offline libast 
offline tasik1