Nové změny v PvP !!!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Re: Nove zmeny v PvP !!!

Příspěvek od SvetaPan » stř 22. kvě 2013 12:47:50

ono je rozdil davat veci za cb a davat odmeny za hodnosti ...a hlavne ve valce risi by to nemelo davat zadny cb prece jen to je valka risi bojujes za risi a ne pro sebe ....takze na cb by mela bejt jen svata a za to odmeny za urcitej pocet cb co udelas za tejden by byla naka stupnice veci a mohl by sis vybrat odmenu nebo tak neco ....a kdyztak male deti ghibli x) a jak si psal ze kradou se cb porad tak nekdo sklidi slavu a odmeny za ostatni? trosku blbost ne kdyz valka risi je kolektivni??

a NEROZREJPÁVEJTE STÁLE DOKOLA nápady ostatních, založených na CB.......kdyz to jsou ptakoviny tak mame psat wow super napad kamarade?
Sieg oder Valhöll

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » stř 22. kvě 2013 13:14:26

SvetaPan - TYTYTY. :down: Tím, že si vezmeš z mého textu vhodnější polovinu a na tu reaguješ.... Ty bys zasloužil :wannafight:

Já nepíšu: "NEROZREJPÁVEJTE STÁLE DOKOLA nápady ostatních, založených na CB...."

Ale píšu: ...vymyslete něco lepšího - a NEROZREJPÁVEJTE STÁLE DOKOLA nápady ostatních, založených na CB. :!:

Takže nechci, abyste se tu radovali, ale vymysleli něco lepšího. Mě to taky nevyhovuje (rozdělování CB), ale hold musím pracovat s tím co mám.

Znáš pojem vrcholový sport? Tam taky každý bojuje za svojí zemi - a přitom pak berou slušné peníze a i od státu. Musím vysvětlovat, že je to to samé, jako že tady vrcholově bojuješ za svojí říši? Takže je na říši, jak tě odmění. :up:

Svatá je jen jiný druh PvP (sportu), za trošku jiných podmínek. Taky si zaslouží odměny - ale trošku jinak. ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

SvetaPan
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od SvetaPan » stř 22. kvě 2013 13:17:31

Ghibli píše:SvetaPan - TYTYTY. :down: Tím, že si vezmeš z mého textu vhodnější polovinu a na tu reaguješ.... Ty bys zasloužil :wannafight:

Já nepíšu: "NEROZREJPÁVEJTE STÁLE DOKOLA nápady ostatních, založených na CB...."

Ale píšu: ...vymyslete něco lepšího - a NEROZREJPÁVEJTE STÁLE DOKOLA nápady ostatních, založených na CB. :!:

Takže nechci, abyste se tu radovali, ale vymysleli něco lepšího. Mě to taky nevyhovuje (rozdělování CB), ale hold musím pracovat s tím co mám.

Znáš pojem vrcholový sport? Tam taky každý bojuje za svojí zemi - a přitom pak berou slušné peníze a i od státu. Musím vysvětlovat, že je to to samé, jako že tady vrcholově bojuješ za svojí říši? Takže je na říši, jak tě odmění. :up:

Svatá je jen jiný druh PvP (sportu), za trošku jiných podmínek. Taky si zaslouží odměny - ale trošku jinak. ;)
no takze treba kdyz pises od statu ze dostavaj prachy tak priklad fotbal hokej a dalsi kolektivni sporty dostavaj odmenu treba 10 mega a to si pak rozdelej mezi sebou spravedlive a ne ze jeden ma 8 mega a ostatni si rozdelej jen 2....a este k tomu dostavaj prachy jen za uspech jinak nic... (pro valku risi)

a svata tam jdes trosku sam na sebe tam by se to melo rozlisovat
Sieg oder Valhöll

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » stř 22. kvě 2013 13:50:45

SvetaPan - kdyz se ti nezamlouvaji prispevky od druhych, tak na ne nemusis reagovat !!! Nic ti nebrani v tom, ze muzes napsat svuj vlastni navrh. Lidi tu pisou jen navrhy, jak by se mohlo nebo melo neco zlepsit. Tim, ze budes komentovat kazdy navrh nikomu nebo nicemu nepomuzes. Spis pomuzes tim, kdyz napises nejaky slusny narh.

Co se tyce tech Zoldu, jak psal Ghibli, tak ja jsem pro. A proc ne ? Odmeny za hodnosti by mely byt, protoze jsou elitni bojovnici rise.
Na zakladni vojenske sluzbe se taky dostaval "Zold". Kdyz mel nekdo vyssi hodnost, tak jednoduse dostal vyssi "Zold".

Edit - to ze tu lidi pisou navrhy, tak to neznamena, ze to tak bude, tak se nemusi nikdo snazit neco vyvracovat nebo kritizovat ze je neco stupidni nebo dalsi vec jeste stupidnejsi. Jsou to jen napady a napadu muzes mit treba MILION. Z toho milionu napadu se muze vybrat jen 1 a ten se muze vypilovat k dokonalosti a taky nebudes psat, ze tech 999999 napadu bylo stupidnich, ne?
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

posedIi
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od posedIi » stř 22. kvě 2013 14:55:59

Neos píše: Odmeny za PvP HODNOSTI:
Vojevudce - moznost portnout se vsude jako top pvm Hodnost + sek na 1kkk yang
General - lepsi port + sek na 600kk yang
Rytir - lepsi port + sek na 300kk yang
Pesak - lepsi port + sek na 150kk
S tim bych souhlasil.

Co se tyce kosti "zadarmo", tak jsem proti. To by zase zacali narikat droperi z kerindoru.

Lepsi odmena se asi krom yangu neda vymyslet, je to slozity. Tohle je prvni co se mi tu zalibilo jako jedna z moznosti pro pevepeckare :)
Obrázek

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » stř 22. kvě 2013 15:19:15

posedIi píše:
Neos píše: Odmeny za PvP HODNOSTI:
Vojevudce - moznost portnout se vsude jako top pvm Hodnost + sek na 1kkk yang
General - lepsi port + sek na 600kk yang
Rytir - lepsi port + sek na 300kk yang
Pesak - lepsi port + sek na 150kk
S tim bych souhlasil.

Co se tyce kosti "zadarmo", tak jsem proti. To by zase zacali narikat droperi z kerindoru.

Lepsi odmena se asi krom yangu neda vymyslet, je to slozity. Tohle je prvni co se mi tu zalibilo jako jedna z moznosti pro pevepeckare :)
Ok. Udělám si dropa do válek... ninja s lukem a praporama :inlove:

SvetaPan
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od SvetaPan » stř 22. kvě 2013 15:51:51

ale hodnosti jdou dost neobjektivni tak blbost podle nich davat odmeny ....
Sieg oder Valhöll

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 22. kvě 2013 16:03:15

SvetaPan píše:ale hodnosti jdou dost neobjektivni tak blbost podle nich davat odmeny ....
To mi teda podrobněji vysvětli, co je na hodnostech neobjektivniho? Že má Posedli Vojevudce? Nebo Santera Generala nebo Ymir Rytíře? Co je na tom neobjektivního. Chodíme do války společně, společně bojujem za bonusy pro ostatní. Bufujeme se navzájem. Řekl bych, že hodnosti jsou velice zasloužene.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

SvetaPan
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od SvetaPan » stř 22. kvě 2013 16:08:25

Cepino píše:
SvetaPan píše:ale hodnosti jdou dost neobjektivni tak blbost podle nich davat odmeny ....
To mi teda podrobněji vysvětli, co je na hodnostech neobjektivniho? Že má Posedli Vojevudce? Nebo Santera Generala nebo Ymir Rytíře? Co je na tom neobjektivního. Chodíme do války společně, společně bojujem za bonusy pro ostatní. Bufujeme se navzájem. Řekl bych, že hodnosti jsou velice zasloužene.
...psal sem to uz jednou ze nekdo udela 700 cb nekdo 200 a ten co da 200 udela treba vetsi praci nez ten co udelal 700...a odmenu velkou dostane jen co udelal 700? kdyz uz odmeny tak kazdymu kdo jde do valky ..a udela nakej mensi pocet cb aby to nedavalo lidem co tam chodej s buff (se svym)
Sieg oder Valhöll

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 22. kvě 2013 16:14:49

SvetaPan píše:
Cepino píše:
...psal sem to uz jednou ze nekdo udela 700 cb nekdo 200 a ten co da 200 udela treba vetsi praci nez ten co udelal 700...a odmenu velkou dostane jen co udelal 700? kdyz uz odmeny tak kazdymu kdo jde do valky ..a udela nakej mensi pocet cb aby to nedavalo lidem co tam chodej s buff (se svym)
Stále ti nějak moc nerozumím, podle čeho posuzuješ kdo odvedl větší práci? Od toho jsou tu CB za zabití protivníka, právě ten co zabije vice nepřátel má více CB a větší hodnost.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Hakan 
offline Kacii 
offline Mionix 
offline Wzypt 
offline libast