tak ako spekulacia je to dobra pre ludi co sa nudia testovat ale myslim si ze do wateru az take extra obrany netreba lebo predsa len nieje to HGDell píše:Popravde nejsem si na 100% uz jistej, je to uz dost davno ale na offiku myslim v jeskyni platila i odolnost na mece. Jestli to plati i tady treba vyskouset. Ale kdyz das sipy a popripade i ty mece (jak plati) na max tak uvidis nejvetsi rozdil v tom kolik toho ustojis a kolik toho rozsekas. (DMG si udelej alespon takove, ze na 3/4 komba rozseknes obludu, aby jsi ji neodhodil a nevratila se spatky) MOzna bych otestoval i magii na ty ruzove prdky co tam jsou (taky na ne mozna plati)
Pár otázek na ninju
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Pár otázek na ninju
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- Dell
- Lv.19

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 209 poděkování
Vzdy a vsude zavisi celkovej vysledek od hodnot ve vybave. (krome swampu kde fakt muze jit clovek nahatej) I HG das s obycejnou vybavou za celej den. Ale proc tahat v jeskyni 10 skupin priser a mlatit je minutu kdyz muzes natahnout 30 skupin priser a zabit je za stejnou dobu. Ale problem sindi je uz davno zminovany buff na, ktery si vsichni zvykli a berou ho jako gro hlavni postavy. Pritom i HG se da jit bez buffa. Ale proc kdyz tu ta moznost je. To same je proc si udelat hala-bala vybavu do jeskyne a ne poradnou.kado píše:tak ako spekulacia je to dobra pre ludi co sa nudia testovat ale myslim si ze do wateru az take extra obrany netreba lebo predsa len nieje to HGDell píše:Popravde nejsem si na 100% uz jistej, je to uz dost davno ale na offiku myslim v jeskyni platila i odolnost na mece. Jestli to plati i tady treba vyskouset. Ale kdyz das sipy a popripade i ty mece (jak plati) na max tak uvidis nejvetsi rozdil v tom kolik toho ustojis a kolik toho rozsekas. (DMG si udelej alespon takove, ze na 3/4 komba rozseknes obludu, aby jsi ji neodhodil a nevratila se spatky) MOzna bych otestoval i magii na ty ruzove prdky co tam jsou (taky na ne mozna plati)kde by slovek potreboval natahat co najviac obrany
-
honzisv
- Lv.14

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Tak teď jsem z vás zmatenej
Zatím byla zkouška jsem dagger full P mimo zamaskování full 75/10 16k ZB 780 obrany šípy nic a dávaj mě hlavně kouzelníci (nevim jak se jmenujou ale hází blesky
) tak počítám že bude dobré natočit šance vyhnout se šípům a snížení útoky šípů......chápu dobře? Děkuji 
Jako malý jsem byl hloupý, arogatní a ošklivý, ovšem teď už nemam chybu 
-
Lolaa
- Lv.20

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Kouzelníci? Ti útočí magiíhonzisv píše:Tak teď jsem z vás zmatenejZatím byla zkouška jsem dagger full P mimo zamaskování full 75/10 16k ZB 780 obrany šípy nic a dávaj mě hlavně kouzelníci (nevim jak se jmenujou ale hází blesky
) tak počítám že bude dobré natočit šance vyhnout se šípům a snížení útoky šípů......chápu dobře? Děkuji
Jedu si pořád to svoje brácho,víš?! Klidně si počkám, než to celý pochopíš. <3
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.
Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.
Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
-
honzisv
- Lv.14

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Díky teď mám ozkoušené že miss na šípy sice mam ale jak jsem točil bonusy zmizelo mi pár bonů na magii a kouzelníci mě daj na 2 rány....uvidím zkusim další změnu co to udělá 
EDIT: Mam 40% na snížení poškození šípy a dávaj mě víc jak předtím ZB mi kleslo jen o 1k jak je to možné?
EDIT: Mam 40% na snížení poškození šípy a dávaj mě víc jak předtím ZB mi kleslo jen o 1k jak je to možné?
Jako malý jsem byl hloupý, arogatní a ošklivý, ovšem teď už nemam chybu