Mohol by sa mi k tomu nvyjadrit nekdo z Teamu?
Edit: Upraven neodpovídající název tématu, příště už to bude asi s warnem.
/Script

Za to tvé slavné " tvl " bych ti už warn uvalilmegac píše:hele na bufku ktora tam jen tak postava budem kopovat kosti? pokud viem tak slza bohnye dava len o 50% a zabera dlši slot čož ja nemam volne mam expak a načelnika po dalšie na medaile mam len kdybi je nekdo ma ....
/Script
za čo warn tvl? prej neodpovidajici nazov tematu tady i za to sou warny?

Tak si tu buffku postav tak aby neumírala chytráku ..megac píše:hele na bufku ktora tam jen tak postava budem kopovat kosti? pokud viem tak slza bohnye dava len o 50% a zabera dlši slot čož ja nemam volne mam expak a načelnika po dalšie na medaile mam len kdybi je nekdo ma ....
/Script
za čo warn tvl? prej neodpovidajici nazov tematu tady i za to sou warny?

predtim to neboloa taky stale porad ležim a vic stratim.....Nepremozitelnyyy píše:Mě to přijde úplně stupidní to odčítání bzk. Nevím jestli to bylo i dřív, ale myslím, že se to zavedlo někdy nedávno. Teď jsem expil buffa ve swampu ( věčně ležel) a víc jsem ztratil než naexpil.

Odečítání BZK bylo a vždy bude.Nepremozitelnyyy píše:Mě to přijde úplně stupidní to odčítání bzk. Nevím jestli to bylo i dřív, ale myslím, že se to zavedlo někdy nedávno. Teď jsem expil buffa ve swampu ( věčně ležel) a víc jsem ztratil než naexpil.