Nové změny v PvP !!!
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Nove zmeny v PvP !!!
mozna znicili, ale tvým prístupem se to nezlepší. Zazil, a proto jsem to "PVP" si udelal, neni to zas tak slozity na to, aby jste tady museli rokovat o buh vi cem, jo chudinky hraci, on jim to nikdo nestrcil pod nos, tak budu reptat.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Přesně takSvetaPan píše:jak dlouho se tady na forum pise ze to chce neco udelat za cb nebo tak?a porad nic? jen se menej mapy ktery nic nezmenej? porad se ustupuje bulikum kterejm se nic nelibi
Každej si to vypláče a pak se to bude akorát zas měnit a zas si to vypláčou a pak se to zas změní, nechápu proč se sem nevrátí
stará svatá říše
Ta mapa, prostě neměla chybu byl tam temnej drak, mohl si ho každej skusit jak v proměně. tak i z koně když chtěli, byli tam gumy vstup do kerindoru byl dobrý, v tom že si mohli také zapvpčkovat, prostě tam mělo cenu chodit.
Chyba v mapě byla asi jediná
To že tam šlo požehnání draka/života
Naposledy upravil(a) slusnej dne pát 02. srp 2013 22:50:28, celkem upraveno 1 x.

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A jak dlouho do nové "staré" svaté budou lidi chodit? Moc dlouho ne ... a hlavně nechodili by tam pvp hráči ale převážně lidi na gumy a draka ... tomu ty říkáš zlepšení pvp? Časy se prostě mění ....
...
btw. Já bych svatou zrušil, stejně je furt prázdná a akorát se o ní mluví místo toho aby tam někdo chodil .... Aspoň bude další místo na PvM mapu

btw. Já bych svatou zrušil, stejně je furt prázdná a akorát se o ní mluví místo toho aby tam někdo chodil .... Aspoň bude další místo na PvM mapu

-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Stara svata byla dobra mapa. Ty doby sou uz proste pryc, lidi tam chodili nahanet CB body na pvm hracich. Hlavne v dobe keri tam bylo nejvic zivo. Samozrejme se take cekalo pred portama z kazde rise. Ta mapa byla dobra, ale jen v te mape to neni. Celkovy pvp system nejvic ovlivnuji CBcka. Podivejte se na zacatek pritazlivky, tam se mlatej vsechny ruzne kategorie hracu, napr. ti lepsi pvp hraci, prumerny, slaby, pvm.
Celkove pvp 1vs1 uz na tomhle serveru nema smysl a po pridani novych veci uz tuplem ne. Hra se porad rozviji dopredu a to ma za nasledek to, ze uz dalo by se rict existuji terminatori, ktery proste 1 hrac nezabije.
Na celem serveru neni pomalu ani jeden cech, ktery by pravidelne valcil. Porad jsou slyset samy vymluvy na neco. Mene kvalitni pvp cechy nechteji valcit, protoze nechteji prohravat s kvalitnejsimi cechy. Tohle ma taky za nasledek upadku PVP. Dejte dokupy pvp cechy a muze byt zase sranda. Kdyz kazdej si bude zakaldat svuj cech, tak to tady dopadne jako na offiku, BEZ VALEK !!! To plati pro vsechny, bez vymluv !!!
Celkove pvp 1vs1 uz na tomhle serveru nema smysl a po pridani novych veci uz tuplem ne. Hra se porad rozviji dopredu a to ma za nasledek to, ze uz dalo by se rict existuji terminatori, ktery proste 1 hrac nezabije.
Na celem serveru neni pomalu ani jeden cech, ktery by pravidelne valcil. Porad jsou slyset samy vymluvy na neco. Mene kvalitni pvp cechy nechteji valcit, protoze nechteji prohravat s kvalitnejsimi cechy. Tohle ma taky za nasledek upadku PVP. Dejte dokupy pvp cechy a muze byt zase sranda. Kdyz kazdej si bude zakaldat svuj cech, tak to tady dopadne jako na offiku, BEZ VALEK !!! To plati pro vsechny, bez vymluv !!!

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Tak mi potom napiš rozumnej důvod proč lidi vráželi do pvp věcí xXx miliard, to chci potom všechnu tu námahu toho točení a všeho jinčího zpátky, jestli mi napíšeš že na válku říší, tak to nemyslíš doufám vážně, jen na blbé celkové 3 hodiny, když sečtu všechny dny z války říší.HonzaM píše:A jak dlouho do nové "staré" svaté budou lidi chodit? Moc dlouho ne ... a hlavně nechodili by tam pvp hráči ale převážně lidi na gumy a draka ... tomu ty říkáš zlepšení pvp? Časy se prostě mění .......

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Vyvoj hry znicil PVP. Nevim co na tom resite stale dokola. Proste aby clovek nekoho zabil,musi hrou zit a to pro vetsinu neni zabava,jak je videt. Rikal jsem to uz davno a hle,nekecal jsem. U pridavani novych veci a schopnosti ma platit 100 krat mer a jednou rez,jenze tady se chrli nove veci a pak to dopada takhle...
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Hráčů co by dělaly PvPčko nebo chodili válků říší je myslím hodně, jen je to pořád a stále dokola otázka financí si myslím. Průměrnou výbavu na PvP jsem koupil za 10kkk a to nepočítám že jsem jen na průměrné talíky protočil zhruba 1000 otoček, to je také majlant, dále jednou za 14 dní je potřeba kupovat kosti, což je dalších 600kk a k tomu zas nejlépe elíky L 6 kusů na válku v počtu 10 to jest 60 eliku zase za tezke prachy. Když si to člověk sečte tak mu vyjde nehorázná suma, na kterou hodně hráčů bud nedosáhne nebo ji a to pochopím, není ani ochotná do PvP investovat. Dále hráč zjistí, že s průměrnou výbavou není tak dobrý jak si myslel a dále chce PvP zlepšovat a v tu chvíli už třeba kupuje jednu věc za x kkk nebo zas dále se snaží točit talíky lepší než měl což opět stojí nehorázné peníze. Poslední ránu co dalo PvP byly dračí věci, kde třeba jedno brnko se schopkou se prodává za zhruba 800kk což při kování na vyší plus je uplně pro některé hráče nemyslitelná a ani asi nevydělatelná částak. Je tu pár hráčů, kteří již dračí věci na vysokém plus mají, ovšem nováčci se jim už bohužel asi nikdy nevyrovnají. 

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Nic není těžké udělat, akorát lidi jsou líný. Já do war chodím bez hotovýho biologa, karmy, bez talíků a s výbavou nanic a baví mě 

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tak to jsme dva, dělám tabulky, karma mě totálně minula a výbavu jsem koupil průměrnou, ale stále se snažím vše vylepšovat samozřejmě, což zas tojí peníze a o tom to je. Já třeba osobně na to vydělám, ale je tu spoustu hráčů, co prostě na to nedosáhnou.Nepremozitelnyyy píše:Nic není těžké udělat, akorát lidi jsou líný. Já do war chodím bez hotovýho biologa, karmy, bez talíků a s výbavou nanic a baví mě
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To je celkem mimo... moc těch lidí si to pvp do svaté asi nedělá když tam do týdne jde max 20 hráčů a ještě k tomu každej jindy ...slusnej píše:Tak mi potom napiš rozumnej důvod proč lidi vráželi do pvp věcí xXx miliard, to chci potom všechnu tu námahu toho točení a všeho jinčího zpátky, jestli mi napíšeš že na válku říší, tak to nemyslíš doufám vážně, jen na blbé celkové 3 hodiny, když sečtu všechny dny z války říší.HonzaM píše:A jak dlouho do nové "staré" svaté budou lidi chodit? Moc dlouho ne ... a hlavně nechodili by tam pvp hráči ale převážně lidi na gumy a draka ... tomu ty říkáš zlepšení pvp? Časy se prostě mění .......
E. je spousta jiných nápadů jak zefektivnit pvp ... zapojit cechy .. vymyslet jiné pvp eventy každý lichý den v týdnu (třeba válka o hrad) ... možnosti jsou nekonečné .. svatá momentálně jenom krade místo na další mapu ...

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « ned 7:41 am »

@
Grout « sob 11:22 pm »

@
anyone « sob 9:41 pm »

@
anyone « sob 9:41 pm »

@
Grout « sob 8:50 pm »

@
TomasFoxx « sob 6:48 pm »