kastanX píše:a kde beres ty tu jistotu ze je to bugL3X1ON píše:jasně jasně a jak seš si tak jistej že to není bug ? ptal ses snad GameForge nebo někoho jiného ?
A kde ty že není ? když je bug u wara troják tak tohle taky ( logicky )
kastanX píše:a kde beres ty tu jistotu ze je to bugL3X1ON píše:jasně jasně a jak seš si tak jistej že to není bug ? ptal ses snad GameForge nebo někoho jiného ?
Odhodí tě uděla hned vír a vezme ním 3-5x ne 1 jakou normálněKani píše:Když všichni víte že je to bug, proč s tím GM nic neudělají. To by asi řešili,ne.
Jinak píšete že vír má taky bug, zajímalo by mě jaký, protože mě přijde normální. Co na něm má být jako bug....
Asi jsem natvrdlá, moc to nechápu, vír odhazuje vždy, a jak bere 3-5x, někdy prostě vyjjde kriťák, to je normální,ne?L3X1ON píše:Odhodí tě uděla hned vír a vezme ním 3-5x ne 1 jakou normálněKani píše:Když všichni víte že je to bug, proč s tím GM nic neudělají. To by asi řešili,ne.
Jinak píšete že vír má taky bug, zajímalo by mě jaký, protože mě přijde normální. Co na něm má být jako bug....
Kani píše:Asi jsem natvrdlá, moc to nechápu, vír odhazuje vždy, a jak bere 3-5x, někdy prostě vyjjde kriťák, to je normální,ne?L3X1ON píše:Odhodí tě uděla hned vír a vezme ním 3-5x ne 1 jakou normálněKani píše:Když všichni víte že je to bug, proč s tím GM nic neudělají. To by asi řešili,ne.
kastanX píše:neni to bug
treba o rychlem sekani nebo padit nebo jinym skilu ktery prerusi moje kombo si asi neslisel
No jo No Jo ale kdy bereš tu jistotu ? ptal ses nějakých tvůrcu metinu nebo co a když to není bug tak v tom případě u wara na troják taky ne a může se normálně používatShiBaall píše:Vy tu jako řešíte, že když vás trefí ninja vířením třeba 3x a kope vás před sebou, že je to bug?![]()
![]()
TAk já vám to teda povim. Víření kordů je kouzlo, jehož podstata je soupeře před sebou kopat. Neni to žádný bug. Má to tak prostě být..S ninjou se musí člověk naučit hrát. Neni to žádný jednoduchý war.
Tady se člověk ale dočte blbosti..