Ten lag dostane každý. Na nějaký 2 sekundy a nezáleží na tom, jak silný nebo slabý máš počítač či internet.Lolaa píše:Mě se třeba stává, že při ''chytnutí'' zruška dostanu lagg a mám půlku ZB v trapu.Ovšem ej to slabým Pc. Ale jinak se ti žádné bonusy neruší.
no pri pvp proti surovi dneska som videl neco jineho a krom toho GM stacilo ze pocuvali istu nemanovanu skupinu ludi ze na zrusko neni zadna obrana a ze bere pecky = cca 5-10k a myslis si ze by chceli pocuvat ze potom ako dostanu zrusko budu mat cca 4s 0% obrany = zeby dostavali supky okolo 60-70k odp pvp hracov takze trosku citania s porozumenim ti nezaskodixChrIsx píše:Takto GM napsalo že prí do hry přidalo MOD ktery kdyz dostanes zrusko tak ti znici Bony toto proste odepsali .... Tak nevim cemu věřit
Co tam to nechápeš? :normal?: Vždyť je to jasné. Během toho laggu do Tebe vletí 3kouzla, která Ti vezmou toho půlku ZB. Kdyby Ti zrušili obrany, tak dostaneš od BMka kámen za 80k.MilujuNellinku píše:Mě přijde, že když na mě letí zruško tak mi zruší nejenom ochranu,buffy apd. ale i na chvilku vyhodí obrany, protože po tom " lagu " mi zmizí půlka zbček, což nechápu.