Však neboj, on tu nikdo nebrečí. Jen si člověk řiká, že na jednu stranu píšete jak Vám ten boj nevadí a na druhou stranu jistí Vaši členové v boji mají spoustu keců a po něm ještě víc. Mohu Vás ujistit, že když tohle člověk čte, tak tuplem má chuť vykašlat se na nějaké vyjítí Vám vstříct ať už počtem či jakkoliv jinak.posedIi píše:Pak nebrecte, ze nemate s kym valcit, ctvrtecni valka plati :Hello:DrTom píše:pokud hodlas do valek chodit v poctu jako minule,tak si valci s jinym cechem.. poslouchat pak reci,ze je nas milion je jen vas problem, kazdy si chce zabojovat,tak proc jim to zakazovat..proto si ty lidi to pvp delali a sli k nam.. NELIBI![]()
NEVYZYVEJ :Hello:
My nejsme cech, kde bychom rozkazovali jiným hráčům zda do války smí nebo nesmí jít a nebudeme s tím začínat ani kvůli cechu, který nás vyzve a pak přijde v 6 lidech (o tom zda je Vás v cechu celkově jen 6 lidí se základní pvp výbavou a nebo se ostatní Vaši členové na domluvenou válku vykašlali nebudu polemizovat).
Mám za to, že jsem členkou cechu s kterým se dá domluvit. To, že se někdo o domluvu nesnaží je druhá věc a to, že někdo s křížkem po funuse hází na nás špínu je věc třetí. A pokuď jste skutečně měli za to, že jsme na vás šli ve 20 lidech v plné polní, tak máte o nás skutečně zajímavé mínění. Co vím, většina na vás ani neztrácela kosti a spousta dalších jen stálo a koukalo. Max. se bránilo, když jste do nich šli.
Dále mi nejde hlavou věčné ohánění počtem. Nění 1 hráč jako jinej 1 hráč. Nemůžete srovnávat počty, když nevíte, kdo je jak daleko s kármou, biologem.. Jaké má bonusy. Ale to si asi člověk musí zažít, aby pochopil, že často velký počet znamená větší zkázu než když jde pár nabušených hráčů z cechu do boje.
Ale co jsem chtěla tímto delším slohem říct. Pokládám se za pvpečkaře, který zažil ať už zde či jinde spoustu válek cechů. Jako pravou prohru cechu neberu prohru proti - silnějším, většímu počtu atd. .. Jako prohru beru, když se samotní členové neumějí chovat. Když sníží své vystupování tak, že začnou urážet jiné místo toho, aby hledali chybu v sobě.
Dříve když cech prohrál, uznal sílu druhému cechu a zatnul zuby, že se příště zlepší. Nyní (až na výjimky) začne cech hledat výmluvy a očerňovat či urážet protivníka. Pokuď klesne nějaký cech tak hluboku, je to ta největší prohra.