Problém :/
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Bilgot
- Lv.14

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Problém :/
Zdravím, před třemi dny jsem si pořídil nový PC jde o Lenovo G580 s OS windows 8. No a když jsem si na něj hodil sindicate tak po prvním spuštění vše fungovalo tak jak mělo. Znova se stáhl launcher pro 64bitový systém a vše fungovalo. Ale po vypnutí hry došlo k chybě. Při pokusu se znovu přihlásit mi vyskočila chyba (viz.příloha). Zkoušel jsem stáhnout nové ovladače, spustit jako správce, přeinstalovat. Nic nepomáhá a vůbec si s tím nevím rady. Dokáže někdo poradit?
- Přílohy
-
- Metin-problém.jpg (12.57 KiB) Zobrazeno 971 x
Bilgot - 118+ Lv. - Mental warrior
Rolgram - 104+ Lv. - Arahan warrior
Tazimgo - 95 Lv. - Shaman Healer - TUTO POSTAVU JIŽ NEVLASTNÍM.
NO FUTURE
Přechod na jiný mt2 kvůli nudě na tomto.
NO FUTURE
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Problém :/
skus prave tlacidlo=> vlastnosti=> spustit v rezimu kompatiblitiy win 7 / vistaBilgot píše:Zdravím, před třemi dny jsem si pořídil nový PC jde o Lenovo G580 s OS windows 8. No a když jsem si na něj hodil sindicate tak po prvním spuštění vše fungovalo tak jak mělo. Znova se stáhl launcher pro 64bitový systém a vše fungovalo. Ale po vypnutí hry došlo k chybě. Při pokusu se znovu přihlásit mi vyskočila chyba (viz.příloha). Zkoušel jsem stáhnout nové ovladače, spustit jako správce, přeinstalovat. Nic nepomáhá a vůbec si s tím nevím rady. Dokáže někdo poradit?
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
Bilgot
- Lv.14

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Re: Problém :/
Jsi bůh, funguje to.
Máš u mě malé bezvýznamné plus, které si nezapíšu ale moc díky.
.
Bilgot - 118+ Lv. - Mental warrior
NO FUTURE
NO FUTURE