Adnini nereagují na tikety!!!!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
TheBoss
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Adnini nereagují na tikety!!!!

Příspěvek od TheBoss » pon 24. čer 2013 16:25:36

Až budeš čekat jako já 2,5 měsíce, tak můžeš něco říkat o tom, že neodpovídají :)

Lukaaas
Lv.9
Lv.9
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Lukaaas » pon 24. čer 2013 17:14:39

Ticket sem si poslal 15.6. v 22 hodin a odpověd došla před pár hodinama takže 9 dní :)
Jednalo se o ztrátu yangů při pádu serveru,email sem kontroloval denně ale odpověd nikde,až dneska sem se dočkal :inlove:
Sinfortia
Říše Shinsoo
Dagger MrPrase Lvl 115
100% Dobyvatel
5xP
Unicorn 4xP
Vedení P
Těžba P
Proměna P
zručnost 14
Herbaření 6
Karma 4
Biolog 6/25 (Zelkovy větve)

Herbaření 4x12 lvl

Makarov
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Příspěvek od Makarov » pon 24. čer 2013 18:32:08

Je pravda, že by administrátoři hry by si mohli najít nějaké "řešitele" ticketů.
Nečekali by jsme tak dlouho... Je sice pravda, že už mají svojí rodinu a nemůžou trávit 24/7 u pc, no ale nějaký ten "závislák" co rozumí hře a umí se slušně a dobře vyjádřit tak by mohl něco takového provozovat.
Nemyslím to nijak ve zlém, ale myslím si že prostě nemají tolik času.
Toť je má odpověď na toto téma. S pozdravem Makarov Štěpán.
:jinno:

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 78 poděkování
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od kado » pon 24. čer 2013 18:35:27

tak na to riesenie ticketu by to nebol zly napad ale poziadavky by boli ako na gm ale zas ak je to problem ktory sa tyka bugu / chyby /straty medajle pri padu serveru a podobne pripady by aj tak musel riesit GM alebo GA
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

yukiyuki
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od yukiyuki » pon 24. čer 2013 20:10:04

Budeš muset čekat jako ostatní no ... :omg:

Já čekám taky na odpověď už skoro měsíc a pořad nic. :down: :ouch:
..každý den kontroluji na Hlavním webu hry, zda-li ticket už neuzavřeli, nebo nenapsaly na e-mail. Bohužel zatím odpověď nulová :(

A to se pořád a pořád zakládaji témata na forum proč GM případně GA nereagujou na tickety :help:

souky255
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od souky255 » úte 25. čer 2013 4:25:51

Jžš, když už jsem na někoho nasranej, tak nenapíšu stejný téma 20x jako ten :ban: , nikomu neodpovídají... ale jestli to dělají jako ty, tak se nedivim, příště se koukni jestli tady stejný témata už nejsou .... "_" a jestli jsem to pochopil dobře, tak se tady nikdy na zrychlení nedohodneme .... :error:

[Edit: Vulgarity/Tryphena]
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(verze pro GM ... abych nedostal ban :D)
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU

wendigo
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od wendigo » úte 25. čer 2013 5:53:18

Takže tady stále asi ani jeden z Vás nepochopil,co mě zaráží na zbůsobu řešení TIKETŮ!!!!

To že to nebude vyřešené za 10 minut je mi jasné :D To co se mi nelíbí,je to,že jsem poslala tiket cca 12 dní a manžel ze stejného pc před 4 dny.... oba tikety byly ve složce nezařaditelné a jemu odpověděli... už chápeš!!!! Z logického pohledu by měli řešit ty starší tikety a né ty novější.... proto jsem založila tohle tema,zajímá mě jejich vysvětlení! Proto mám pocit že si GM vybírají tikety podle nicku a ne podle doby!!! :down:

Takže bych prosila aby takový chytráci,co píšou,že mám být trpělivá,raději nepíšou :D
neboť nepochopili význam tohoto zématu !!!! :inlove:

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » úte 25. čer 2013 7:23:24

Na "řešitele tiketů" bych se klidně upsal. Kde to mám podepsat?
(Abych je mohl třídit na použitelný a nepoužitelný - slušně řečeno.)

:twisted:
"Happines only real when shared."

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 25. čer 2013 8:02:58

wendigo píše:Takže tady stále asi ani jeden z Vás nepochopil,co mě zaráží na zbůsobu řešení TIKETŮ!!!!

To že to nebude vyřešené za 10 minut je mi jasné :D To co se mi nelíbí,je to,že jsem poslala tiket cca 12 dní a manžel ze stejného pc před 4 dny.... oba tikety byly ve složce nezařaditelné a jemu odpověděli... už chápeš!!!! Z logického pohledu by měli řešit ty starší tikety a né ty novější.... proto jsem založila tohle tema,zajímá mě jejich vysvětlení! Proto mám pocit že si GM vybírají tikety podle nicku a ne podle doby!!! :down:

Takže bych prosila aby takový chytráci,co píšou,že mám být trpělivá,raději nepíšou :D
neboť nepochopili význam tohoto zématu !!!! :inlove:
Já ti povím jen dva důvody proč jeden je vyřešen dříve než druhý. Jeden může být to, že manžel na svůj účet dobyl někdy SD za peníze, v tom případě má přednost před ostatními tickety. Pak je tu druhá možnost a to je, alespon tak to bylo i na ofiku. Ticket si převezme třeba nižší GM, pokud na něj neumí odpovědět, tak ho předá vejš, pokud ani ten neodpoví, tak ho pak předá třeba na GA. To může být i důvod u tebe, na manželův ticket odpověděla nižší osoba, tvůj problém je složitější a byl třeba předán až na GA, který samozřejmě toho má mraky a u něj je potřeba si na vyřešení počkat. :-) Hlavně se netřeba rozčilovat.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

wendigo
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od wendigo » úte 25. čer 2013 9:00:39

na manželův tiket odpověděl sám VELKÝ SAGI :D a za realné peníze nedobíjíme :D takže to tvé rady se mě zase netýkají :( ale děkuji za určitá objasnění :D

Zamčeno