Karmy
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
maraczx
- Lv.15

- Dostal poděkování: 21 poděkování
Karmy
Zdravím, rád bych se zeptal jak se to s dropnem esencí ve swmpu. Do 110 mi téměř esence nepadaly, teďka jsem začal dělat karmu a docela už padají, ale jen žluté. Pamatuji, že na šamanovi 125 lvl, měl taky karmu jen na 14, takže ani neměl M. Mu padaly žluté, stříbrné, občas i modré. Zatím mi z té 110 nepadla ani jedna stříbrná esence. A nebo nepadají z jiných mobů, než jsou zvířata ?
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Karmy
karma pada priblizne podla lvlu karmy a striebornu dropnes najlpesie na ezach a zlatu na zvieratach/orkoch
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Zlatá padá i z liliputů,jinak stříbrná a modrá na ezo.Do lvlu 130 padají krásně,potom se drop sníží,ale padají celkem dobře.
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
od 125 už to padá bídněAttila píše:Zlatá padá i z liliputů,jinak stříbrná a modrá na ezo.Do lvlu 130 padají krásně,potom se drop sníží,ale padají celkem dobře.
Jinak je dropneš na ezách modré aj stříbrné ale aj na orkách dropneš stříbrné..
-
maraczx
- Lv.15

- Dostal poděkování: 21 poděkování
Jo, díky tím se mi to vysvětuje, protože na orkách nám padaly stříbrné a nebo zlaté a kámoš mi říkal, že mu padlo za jeden swamp asi 5 až 10 modrejch a mě za celou dobru nepadla skoro žádná max 1. A pak mi říkal, že na ezách to padá lépe, díky