Chtěl bych se zeptat jestli se nějak snižoval drop yangu protože mě příjde že v metinlandu (ano stále droper do metinlandu
To by bylo prozatím vše, předem díky za odpovědi

Být tebou, skočil bych na 60lv metiny prémko na yangy a frčí to samo, tam to jde jedna báseň ale nevím oničem, že by se to zmenšovalo nebo něco jinčího.Qadak píše:Zdravím, dlouhou dobu sem si dal od metinu pauzu a teď sem se rozhodl že se opět vrátím.. Ale mám tu pár otázek.
Chtěl bych se zeptat jestli se nějak snižoval drop yangu protože mě příjde že v metinlandu (ano stále droper do metinlandu) mi to dává míň než před těma 7 měsícema když sem tu hrál.. Jinak bych se chtěl zetat jestli je nějaké jiné místo kde dobře dropit s mím dropem (info v podpisu)
To by bylo prozatím vše, předem díky za odpovědi

Volil bych BM stačí k němu jen buff a kosti na útok schopkou ale nemusijou být i s těmi dáš dost, jinak ninja tě výjde dráž musíš mít buffa a stunera takže 3 postavy a když bys chtěl slušně nadropit úlomky tak bys musel mít slušnou výbavu s ninjou.Qadak píše:Díky všem za odpovědi.. Dneska sem byl na 65 a krásně sem si zadropil (padly mi 3 mapy).. No ale myslím že to byla náhoda a tak sem se rozhodl že se poradím s váma, jakou udělat postavu do kerindoru (aby mě výbava nestála majland).. Opět budu rád za každou radu