20% na předmět vs. HG

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
cutlery
Lv.2
Lv.2

Re: 20% na předmět vs. HG

Příspěvek od cutlery » pát 12. črc 2013 11:51:12

mě zajímá jak je to s zlodějkama , když mám premko, nekod říká že se to navzájem vyruší.. dropuju kuličky promen v bakře.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 12. črc 2013 12:02:28

cutlery píše:mě zajímá jak je to s zlodějkama , když mám premko, nekod říká že se to navzájem vyruší.. dropuju kuličky promen v bakře.
Na toto jsem si posílal dotaz na ticket a bylo mi řečeno, že prémko na dvoj drop a zlodějky se neruší. Jen pokud si ještě k prémku nasadíš zlodějky, tak jedno z toho nefunguje a máš obyč dvojnásobnej drop.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 314 poděkování

Příspěvek od lordsword » pát 12. črc 2013 20:23:27

Cepino píše:
cutlery píše:mě zajímá jak je to s zlodějkama , když mám premko, nekod říká že se to navzájem vyruší.. dropuju kuličky promen v bakře.
Na toto jsem si posílal dotaz na ticket a bylo mi řečeno, že prémko na dvoj drop a zlodějky se neruší. Jen pokud si ještě k prémku nasadíš zlodějky, tak jedno z toho nefunguje a máš obyč dvojnásobnej drop.
Ted si napsal oboje :lol: Ze se to neruší a pak ze ruší :lol: Tak co ti teda napsaly?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Odpovědět