Jinak je to z části tak jak píše Belichar a z části to může být i tím co ti takdy popsal KapkaRosy ... Ovšem já na tvém místě bych byl rád že mám víc místa

To není správná otázka .... jasně že teď se neoplatí nic dělat, dokud se to tady nedá trochu do latě ...MoCKeR píše:Teraz si len pokladám / pokladáme otázku " Oplatí sa eśte hrat ? "
Za 1.Jsem tady po půl roce tudíž nemůžu tušit, že tady teď jsou takové problémy.Attila píše:Nic ve zlém,ale proč pořád zakládáte další a další témata k tomuto,,problému".Team jedno zamkne a hned někdo založí další.Já chápu,že jsou hráči nervózní,někteří i vyděšení,ale zakládat další témata k tomuto nikomu nepomůže.Musíme počkat,až se situace vyřeší a myslím si,že neustálým zamykáním a pročítáním fórka se team akorát zdržuje od práce,možná máte pocit,že situaci neřeší,ale to je mylný názor,dělají na tom,ale potřebují čas a hlavně klid,neustálé nářky a nikdy nekončící otázky jim práci neulehčí,nic proti nikomu,ale velmi by jim pomohla trpělivost hráčů,počkat,až se věc dořeší,pak sami budou informovat.
Tak k tomu bodu 2 podle mě je stejně tohle už pomalu konečná na ekuře, nevím co by se chtělo sem přidávat, jsou tu věci kterým musí člověk věnovat aspoň 12hodin deně, nedá se to hrát v tempu s ostatními když tu nebudeš často, teď co už tak chybí na metinu je jedině obnovit to PvP, jinak podle mě už to je stejně konečná, co se akorát tak bude dát dál dělat?ZeDDys píše:Za 1.Jsem tady po půl roce tudíž nemůžu tušit, že tady teď jsou takové problémy.Attila píše:Nic ve zlém,ale proč pořád zakládáte další a další témata k tomuto,,problému".Team jedno zamkne a hned někdo založí další.Já chápu,že jsou hráči nervózní,někteří i vyděšení,ale zakládat další témata k tomuto nikomu nepomůže.Musíme počkat,až se situace vyřeší a myslím si,že neustálým zamykáním a pročítáním fórka se team akorát zdržuje od práce,možná máte pocit,že situaci neřeší,ale to je mylný názor,dělají na tom,ale potřebují čas a hlavně klid,neustálé nářky a nikdy nekončící otázky jim práci neulehčí,nic proti nikomu,ale velmi by jim pomohla trpělivost hráčů,počkat,až se věc dořeší,pak sami budou informovat.
2. Tim že je zdržujeme tak otom asi dost pochybuju, nazačátku serveru před těma 3 rokama to byla aktivita jak svině, každej den něco novýho prostě furt se něco dělo, furt bylo nějaký info, ale jak je vidět tak už to není to co to bývalo...