HM - oprava
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Derty
- Lv.19
- Dal poděkování: 68 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Re: HM - oprava
Nezvládaj to a ještě si přidělaj další server ... Kdyby tu radši nebyl, tak udělaj lépe ..A HM už mohl dávno fungovat. Můj názor ..
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
A kdo si to vyplakal ten novej server? No přece vy, polovina lidí tu plakala na fórku že není co už dělat že by to chtělo přidat nový server, mapy atd, a vyplakali jste si to, tak si nestěžuj.Derty píše:Nezvládaj to a ještě si přidělaj další server ... Kdyby tu radši nebyl, tak udělaj lépe ..A HM už mohl dávno fungovat. Můj názor ..

- Denny
- Lv.25
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 85 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
slusnej - ale prečo sa navážaš do ľudí, o ktorých nevieš, či nový server chceli? napríklad ja som bol zásadne proti už od začiatku. hneď som vedel, že na ňom hrať nezačnem a že to len spraví pokles hráčov. no a čo sa stalo? kto by to len čakal.. čiže u mňa 0 bodov ten nový server
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Chápu,že i admini tu nejsou nonstop, chápu,že jsou prázdiny děti doma a je i problém s hlídáním a jsou dovoléné no prostě kupa věcí,ale já nehrál už hodně dlouho a když jsem hrál jel server jak švédské hodinky přesně řízen pracovitými ručičkami a vše se řešilo takřka okamžitě a dokonce i vedení psalo do témat a rozšifrovávalo informace a nyní? Server totálně upadá, pořád se jen slibuje a nic z toho lidi tady tráví xy hodin a jsou tak trošku mimo realitu a proč vlastně, proč zanedbávají své "mládí" a nejsou radši venku s kamarády jako já. Jen k vůli hře,která jde do kytek? To se mi zdá ubohé a postavené nahlavu jó jak to bylo kdysi tak jsem tomu tady věnovával alspoň dvě hodinky + ráno a večer včetně odpoledne pro biologa. Teď je to děs a hrůza chtěl jsem opět začít hrát a prodat všechny postavy co vlastním včetně věci a rozjed něco nového,ale kde ? Na serveru,kde to padá,kde na ch1 je strašně málo lidí né jak kdysi? Na server,kde už se o něj skoro nikdo nestará ? Ne děkuji pěkně.
A prosím boardy admíny a "všudy" přítomné vedení tohle je můj názor a postoj k věci a jestli máte v plánu mi za něj udělat dáreček bylo by to opravdu smutné,jelikož tady nikoho nepomlovám,nejsou zde vulgarismy a především nešířím žádne fámy a to zda se tým stará nebo ne je čistě má spekulace,protože mi to tak příjde
Edit: To by mě zajímalo, z čeho soudíte, že vám někdo chce dát "dáreček"?
/Script
Odpověď : takhle to už zde chodí
Edit: Takhle to chodí jedině když se někdo neumí chovat, píše vulgárně a urážlivě - takže si nepleťte pojmy a dojmy
. A nebo podejte nějaký jasný důkaz.
/Script
A prosím boardy admíny a "všudy" přítomné vedení tohle je můj názor a postoj k věci a jestli máte v plánu mi za něj udělat dáreček bylo by to opravdu smutné,jelikož tady nikoho nepomlovám,nejsou zde vulgarismy a především nešířím žádne fámy a to zda se tým stará nebo ne je čistě má spekulace,protože mi to tak příjde

Edit: To by mě zajímalo, z čeho soudíte, že vám někdo chce dát "dáreček"?
/Script
Odpověď : takhle to už zde chodí

Edit: Takhle to chodí jedině když se někdo neumí chovat, píše vulgárně a urážlivě - takže si nepleťte pojmy a dojmy

/Script
Naposledy upravil(a) Falathrim dne čtv 18. črc 2013 23:22:26, celkem upraveno 1 x.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
a snad do tebe se navážím, ale polovina chce něco nového server plno věcí a stejně si potom stěžujete, tak ať navrhnou i druzí něco jinčího, než jen kritizovat.Denny píše:slusnej - ale prečo sa navážaš do ľudí, o ktorých nevieš, či nový server chceli? napríklad ja som bol zásadne proti už od začiatku. hneď som vedel, že na ňom hrať nezačnem a že to len spraví pokles hráčov. no a čo sa stalo? kto by to len čakal.. čiže u mňa 0 bodov ten nový server
Mě se tu taky nelíbí HM,HG,SVATÁ všechny dračí věci, ale co nadělám, nic.

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 107 poděkování
Vše co se tu přidává je jen o času, vše je uděláno tak aby jste tu trávili co nejvíce času. Proč se nepřidá nová mapa která není časově omezená nebo se neplatí ničím žádný vstup? Osobně se divím, že není i Opičí krev v IS jako Medaile Hrdinství. Už se na serveru snaží jen vydělávat, osobně jsem rád, že sem do tohoto serveru nedal ani korunu a těch co do toho posílaj peníze, kupují za Kč účty atd., tak těch lituju. Dokud se server nedostane na linii na které byl před 2 roky, tak bude o ničem. Zatím stále není pořádný důvod hrát, dračí věci k smíchu, hráč za ně dá x miliard a téměř v ničem mu nepomůžou. Já osobně čekám na tu slibovanou mapu v které se bude moct expit a vydělávat zároveň s hlavní postavou 130+, čekal sem to od Cidonie, ale to je další mapa která je jen k smíchu. Zdarte :Hello:
E: Eště něco k novému serveru, hráči zjišťují, že nemá cenu hrát a dělat vše odznova, proto se vracejí zpět na Sindicate. Ono tu dost lidí říkalo jak to zkazí tento metin atd. Myslím si, že na slova hráčů docela dochází. Kvůli bugu u šeků končí víc a víc lidí. Bug tu je x týdnů a téměř vůbec se neřešilo, taková je aktivita teamu. Good luck in this game.
PS: Nemám to radši vše smazat? Abych neměl nějaký trest přímo do hry. Docela se tohoto bojím.
E: Eště něco k novému serveru, hráči zjišťují, že nemá cenu hrát a dělat vše odznova, proto se vracejí zpět na Sindicate. Ono tu dost lidí říkalo jak to zkazí tento metin atd. Myslím si, že na slova hráčů docela dochází. Kvůli bugu u šeků končí víc a víc lidí. Bug tu je x týdnů a téměř vůbec se neřešilo, taková je aktivita teamu. Good luck in this game.
PS: Nemám to radši vše smazat? Abych neměl nějaký trest přímo do hry. Docela se tohoto bojím.
Naposledy upravil(a) Anfalas dne čtv 18. črc 2013 23:03:12, celkem upraveno 3 x.
- Derty
- Lv.19
- Dal poděkování: 68 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Nejprve si zjisti, kdo ho chtěl a kdo neslusnej píše:A kdo si to vyplakal ten novej server? No přece vy, polovina lidí tu plakala na fórku že není co už dělat že by to chtělo přidat nový server, mapy atd, a vyplakali jste si to, tak si nestěžuj.Derty píše:Nezvládaj to a ještě si přidělaj další server ... Kdyby tu radši nebyl, tak udělaj lépe ..A HM už mohl dávno fungovat. Můj názor ..

- MoCKeR
- Lv.19
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 51 poděkování
Klid , Klid [GM]Allanon mi napísal ,že sa doladujú posledné úpravy a ani nevidet ten HM bude. Vydržte ludia myslím ,že už to nebude dlho trvať
- souky255
- Lv.19
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Už to testujou asi 4 nebo 5 dní, myslím, že už to psal saggi ... "_"MoCKeR píše:Klid , Klid [GM]Allanon mi napísal ,že sa doladujú posledné úpravy a ani nevidet ten HM bude. Vydržte ludia myslím ,že už to nebude dlho trvať
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam
(verze pro GM ... abych nedostal ban
)

(verze pro GM ... abych nedostal ban

Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU
- BloodRayne
- Lv.20
- Dal poděkování: 150 poděkování
- Dostal poděkování: 226 poděkování
Anfalas píše:Vše co se tu přidává je jen o času, vše je uděláno tak aby jste tu trávili co nejvíce času. Proč se nepřidá nová mapa která není časově omezená nebo se neplatí ničím žádný vstup? Osobně se divím, že není i Opičí krev v IS jako Medaile Hrdinství. Už se na serveru snaží jen vydělávat, osobně jsem rád, že sem do tohoto serveru nedal ani korunu a těch co do toho posílaj peníze, kupují za Kč účty atd., tak těch lituju. Dokud se server nedostane na linii na které byl před 2 roky, tak bude o ničem. Zatím stále není pořádný důvod hrát, dračí věci k smíchu, hráč za ně dá x miliard a téměř v ničem mu nepomůžou. Já osobně čekám na tu slibovanou mapu v které se bude moct expit a vydělávat zároveň s hlavní postavou 130+, čekal sem to od Cidonie, ale to je další mapa která je jen k smíchu. Zdarte :Hello:
No v hodně věcech máš pravdu a hlavně v tom novém serveru.
Můj názor je takový, že cely hero market zrušit, dělá to akorát bordel mezi komunitou, že pomalu neví kdo je kdo a za koho hraje, stačí, že si tu lempláci kupují učty za real prachy a přitom to má být trestný

No a ta cidonie je spíš parodie na swamp a svatou, pač tolik mobu pohromadě není snad ani ve swampu

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « čtv 11:13 pm »

@
CrazyBull « čtv 8:30 pm »

@
diver « čtv 6:01 pm »

@
driftkin « čtv 5:57 pm »

@
diver « čtv 5:52 pm »

@
TomasFoxx « čtv 5:34 pm »