vybava do hg za 10kkk?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Re: vybava do hg za 10kkk?
Je jedno kde skejsneš ,oboje je na :warn:
konec
[left]Život je hra ,
Můžeš být buď hráčem,nebo hračkou.
Jak se říká, čtyři činy nikdy nevrátíš: Kámen, který hodíš. Slovo, které vykřkneš. Příležitost, kterou nezkusíš. A čas, který promrháš.
Kdo mlčí, nemusí vždy souhlasit. Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idioty .[/left]
[left]Život je hra ,
Můžeš být buď hráčem,nebo hračkou.
Jak se říká, čtyři činy nikdy nevrátíš: Kámen, který hodíš. Slovo, které vykřkneš. Příležitost, kterou nezkusíš. A čas, který promrháš.
Kdo mlčí, nemusí vždy souhlasit. Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idioty .[/left]
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Já bych volil swamp, HG se jim nepovedl podle mě no.V4nH3ls1ng píše:myslite že je nudnejsi nez ist swamp sekat a se samanem sbirat?

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
Tak nieje to co sme ocakavali (ja osobne nieco jak rokle ) ale zas podla mna je to lepsie nez stat na mieste a drzat vksue medzernik (niekeoho to mozno viac bavi ale mna to po roku omrzelo )slusnej píše:Já bych volil swamp, HG se jim nepovedl podle mě no.V4nH3ls1ng píše:myslite že je nudnejsi nez ist swamp sekat a se samanem sbirat?
E: slusnaku tak to je na kazdom ale s tou rokli tma to neni furt mnlatit a mnaltit tam musis trosku pouzit mozek ale plne s tebou suhlasim od rokle sem lepsi mapu nezazil a buh vi jesli jeste neco podobnych kvalit zazijeme
Naposledy upravil(a) kado dne pon 22. črc 2013 15:35:59, celkem upraveno 1 x.
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Po pravdě kdyby to bylo něco jako je rokle, jsem tu pečenej vařenej tam se prostě vždycky dalo něco dělat, každej hráč tam byl užitečnej, ale prostě HG se dá projít v klidu ve 2 lidech o čem to je?? to prostě mě třeba nebere že si tam nemusí ani nikdo pomáhat, jako vím že se dá už prolést rokle ve 3 lidech (např. myslím tebe Kado), ale prostě je to mapa která stojí za něco no, a ne jak HG, swamp mě nebaví taky, ale raději budu tam zavřenej než v HGkado píše:Tak nieje to co sme ocakavali (ja osobne nieco jak rokle ) ale zas podla mna je to lepsie nez stat na mieste a drzat vksue medzernik (niekeoho to mozno viac bavi ale mna to po roku omrzelo )slusnej píše:Já bych volil swamp, HG se jim nepovedl podle mě no.V4nH3ls1ng píše:myslite že je nudnejsi nez ist swamp sekat a se samanem sbirat?

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 51 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
po tom ako som videl nejake videa o hg zistil som ze by ma to taky nebavilo...som myslel ze to je nieco ako veza kde su na malom mieste vela monster...
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Upřímně, když si to dáváš, máš to namnožené tak 8mi postavami a víc, tak mobů tam je vážně dost. A když už si to dáváš dobře, věř že tě to bavit bude. Ale je to o strátě nervů, stačí jen malinkatý lag a válíš se na zemi. Pokud nebudeš mít tedy výbavu za více jak 100kkk
. Ale když máš ten průměr, kolem 30kkk+ tak postačí menší lag a budeš na zemi. Prostě musíš absorbovat no...
Jinak si myslím, že je to zase trošku jiná mapa, jediné co mě osobně překvapilo, že z této mapy nejsou žádné metiny. Teď už si ani metin z této mapy neumím představit, ale ze začátku jsem něco takového čekal. Přece jen z každé mapy (kromě kerindoru a věže) máme metiny.

Jinak si myslím, že je to zase trošku jiná mapa, jediné co mě osobně překvapilo, že z této mapy nejsou žádné metiny. Teď už si ani metin z této mapy neumím představit, ale ze začátku jsem něco takového čekal. Přece jen z každé mapy (kromě kerindoru a věže) máme metiny.
Podpis smazán moderátorem fóra.
- Psicek
- Lv.16
- Dal poděkování: 236 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Co kdybyste někdo udělal dobrý skutek a pomohl mi peněžně?:D třeba 1kkk nebo 500kk
pro vás už to tak moc peněz není a mě by to moc pomohlo

JINNOvatka 

ve hře hlavně na obchodní postavě Ieden(měkké i)
HaahahaPsicek píše:Co kdybyste někdo udělal dobrý skutek a pomohl mi peněžně?:D třeba 1kkk nebo 500kkpro vás už to tak moc peněz není a mě by to moc pomohlo
![]()
Jinak stačí výbava za těch 15-20 , na začátku tam začnou psát o mečích za 10 kkk a k čemu mi to je ?:D že budu brát o 500 víc

-
- Lv.20
- Dal poděkování: 56 poděkování
- Dostal poděkování: 65 poděkování
no, myslím ze za 10 to asi nějaký zázrak nebude, tak jak psali.. navic záleží jestli už nějaké zdobene máš
a pak jak to chceš sekat, proměna, ze země.. za jak dlouho si to tak predstavujes a tak?:D jako klidně by teoreticky vystačila na první patro, otázka jestli se ti podaří natočit treba 2* 20 a šípy ze a tak, taky když budeš mít horší výbavu tak to nemusíš plastovat celé no, ale zas delší dobu to zabere.. + treba kosti a tak?:) fakt těžko říct 
jinak k tomu HG podle mě je to celkem fajn mapa, lepší než swamp kde se nervujete o místo a jsou tam lagy a jen sekate na místě a plastujete
.. no ale tak co chcete.. hrajete metin
ne nějaké Emm.. jiné online hry, metin bude vždy takový a půjde tu jen o to ze celou hru jen sekate
..

jinak k tomu HG podle mě je to celkem fajn mapa, lepší než swamp kde se nervujete o místo a jsou tam lagy a jen sekate na místě a plastujete

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Naušky Náramek Náhr 1,3kkk, Helma štít brnko zvon 2kkk, boty 3kkk, spočítej
výbava zhruba do 1 patra

Podpis odstraněn pro porušení pravidel.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »