Jinak na 500 otoček se mi povedlo natočit další průmku a to 49% a už asi nic točit nebudu, jelikož těch 50 to by byl už opravdu luck.
Kolik stojí natočit.....
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- ZeDDys
- Lv. 18

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 29 poděkování
Re: Kolik stojí natočit.....
Tak je to taková blbůstka, ale aspoň to dá naději 
Jinak na 500 otoček se mi povedlo natočit další průmku a to 49% a už asi nic točit nebudu, jelikož těch 50 to by byl už opravdu luck.

- Denny
- Lv.25

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 84 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Točenie prumky a bonusov je LEN LEN LEN a LEN o šťastí, môžeš mať xxxxx kkk a aj tak ti tam nemusí skočiť prumka ani nad 30%.
Toto je asi najprimitívnejšia otázka akú sa tu niekto môže spýtať, a čo je paradoxom, takéto otázky ohľadom toho, že za koľko natočím vysokú prumku / 75/10 / 3x15 atď. je tu deň čo deň čoraz viac... :normal?:
- ZeDDys
- Lv. 18

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 29 poděkování
Tak je to blbá otázka, ale spíš to bylo myšleno nakolik otáček to někteří natočili..
Ale to už je jedno 49 stačí
Ale to už je jedno 49 stačí