Uzamknutí výbavy

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).

Chtěli by jste to zavést?

Ano :up:
73
72%
Ne :down:
23
23%
Klik :spam:
6
6%

Celkem hlasů: 102

ZeDDys
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Uzamknutí výbavy

Příspěvek od ZeDDys » stř 31. črc 2013 9:20:36

Zdravim, přicházim s návrhem, kterej by podle mě byl pro všechny dost užitečnej a hlavně by se aspoň trochu zamezilo okrádání...

Vtomto návrhu jde oto, aby se dala uzamknout výbava a co to znamená? Že prostě jak můžete vidět na obrázku :
vybava.png
vybava.png (55.73 KiB) Zobrazeno 4226 x

Tak by se někde poblíž výbavy udělal nějakej zámek na kterej když by se kliklo tak by vyjela tabulka něco jako u skladníka :

"Chcete výbavu uzamknout?"
"Zadejte libovolný 6 místný kód"

Poté by tam každej zadal kód jakej by chtěl no a následovně by už nešlo s výbavou manipulovat pokud by byla zamknutá a když by ji zase někdo chtěl odemknout tak by zase kliknul na zámek a vyskočila by na něj :

"Chcete výbavu odemknout?"
"Zadejte vámi zvolený 6 místný kód"

Dle mého by to byla docela užitečná věcička, když to uvedu třeba na příkladu tak prostě někdo by chtěl půjčit buffa, ale ten druhej neví zda mu ho má půjčit, protože neví zda by ho neokradl a takhle by si vpohodě uzamkl výbavu a nemusel by se o nic bát a to samé když třeba někdo hraje dual, tak prostě by se jednoduše uzamkla výbava a dle mého by se dost předešlo okrádání.

Co vy na to?
Obrázek

Makarov
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Re: Uzamknutí výbavy

Příspěvek od Makarov » čtv 01. srp 2013 12:25:27

Za mě ne -> Příklad : Někteří lidé chodí v joan/či jiné zemi s kostmi na pvp, po pvp si je sundají-> Kdyby bylo zavedeno to co říkáš tak by museli psát pořád heslo. Myslím že to by nikoho nebavilo.
Nápad máš dobrý ale chtěl by poupravit.
:jinno:

ZeDDys
Lv. 18
Lv. 18

Příspěvek od ZeDDys » čtv 01. srp 2013 15:22:27

Makarov píše:Za mě ne -> Příklad : Někteří lidé chodí v joan/či jiné zemi s kostmi na pvp, po pvp si je sundají-> Kdyby bylo zavedeno to co říkáš tak by museli psát pořád heslo. Myslím že to by nikoho nebavilo.
Nápad máš dobrý ale chtěl by poupravit.
A kde se píše že by ten inventář byl furt uzamknutej?
To by bylo jen pro ty co chtějí a kdo by nechtěl tak by ho měl normálně otevřenej jak tomu bylo do teď...
Obrázek

Universality
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 30 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Universality » pát 02. srp 2013 9:46:13

Zajímaví nápad :think: , dávám ano. Věřím tomu že by to bylo asi celkem těžké zrealizovat.

Makarov
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od Makarov » pát 02. srp 2013 11:00:00

No, tak to by šlo. Jenomže admini by s tím měli dost práce x)
:jinno:

souky255
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od souky255 » sob 03. srp 2013 18:11:42

Za mě zatím ne, řeknu to asi takhle. Nikdy nikomu nic nepůjčůj, pokud o tu věc / účet .... příjdeš, je to jen tvá vina ... Jinak Pravda je, že si lidi celkem hojne půjčují postavy do keri, hlavně buffery, takže by se tak mohlo nějakým těm zbytečným krádežím předejít. Nechám si to ještě projít hlavnou, ale zatím ne, počkám si ještě na pár názorů a pak teprve budu hlasovat
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(verze pro GM ... abych nedostal ban :D)
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU

ZeDDys
Lv. 18
Lv. 18

Příspěvek od ZeDDys » sob 03. srp 2013 22:58:57

No mě osobně furt nejde do hlavy proč je někdo proti tomu?
Já neřeknu kdyby to byl návrh, kterej by byl opravdu nějaká blbost, ale na todle se snad ani nedá říct Ne ne?
Nebo aspoň mi teda řekněte důvod proč by něco takového nemohlo být zavedeno?

Dobře jeden důvod pro Ne mě napadá to takovej, že čorky budou mít poprdeli a další?

Fakt to sem zvědavej teda, dle mého by to dost bodlo aspoň takhle když se někdo dostane někomu na účet tak ještě nemusí mít zdaleko vyhráno, jelikož ten dotynčnej by měl uzamknout výbavu a rázem ten co ho chtěl okrást mu veme maximálně tak nějaký drobnosti, ale to hlavní - výbavu ne.

Prostě další stupeň bezpečnosti.
Obrázek

jaaaaa
Lv.9
Lv.9
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od jaaaaa » ned 04. srp 2013 10:50:29

ZeDDys píše:No mě osobně furt nejde do hlavy proč je někdo proti tomu?
Já neřeknu kdyby to byl návrh, kterej by byl opravdu nějaká blbost, ale na todle se snad ani nedá říct Ne ne?
Nebo aspoň mi teda řekněte důvod proč by něco takového nemohlo být zavedeno?

Dobře jeden důvod pro Ne mě napadá to takovej, že čorky budou mít poprdeli a další?

Fakt to sem zvědavej teda, dle mého by to dost bodlo aspoň takhle když se někdo dostane někomu na účet tak ještě nemusí mít zdaleko vyhráno, jelikož ten dotynčnej by měl uzamknout výbavu a rázem ten co ho chtěl okrást mu veme maximálně tak nějaký drobnosti, ale to hlavní - výbavu ne.

Prostě další stupeň bezpečnosti.
Keď sa ti ktosi dostane na účet je to len tvoja vina nemáš dávať ID a heslo .... pečatidla na účet sú podla mňa už dobrá ochrana na ochranu proti okradnutiu či nie ? načo robiť dalšiu vec ? Zbytočná práca ? Aj tak si väčšina ľudí dáva veci do skladu ktoré máš tieš na 6 miestne heslo takže je to úplne to isté tak načo ? pričom do skladu si môžeš dať všetko nie iba to čo máš na sebe .... cwak ?

souky255
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od souky255 » ned 04. srp 2013 18:04:17

Přesně, pokud ti někdo něco ukradne, je to jen tvá hloupost, pokud nechceš aby ti někdo něco ukradl, přečti si náhody, myslím, že tam někde byla bezpečnost :) podle mě jestli to je "jenom proti čorkám," tak to NEMÁ SMYSL ! kdyby to sloužilo k něčemu "vyššímu" .... tohle je na :lock: :down: ale jak už jsem psal, klidně mě zkus přesvědšit o tom, že to má nějaký vyšší smysl ...
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(verze pro GM ... abych nedostal ban :D)
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU

necromander
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od necromander » stř 14. srp 2013 13:35:45

Jsem pro ... hraju trial a ne duál ...
Co znamená že sme traja namiesto dvoch ...
Ale mam aj kamošov z cechu a pod ktorý často chcejú bufa zvlášť ak je to PVP buff a ma bufi 106% ...
Svojím spoluhráčom v týme verím ale ak ma niekto žiada o požičanie buffa a je z cechu alebo tak aj tak nemám istotu že to nie je čorka ale ak je cech skutočné na úrovni ako DEATHCOMING tak si nie je problém pomáhať aj takto ale stale je tam ta neistota ....
A takýto systém by bol super výbavu mať bude ... bufovať sa môže a určite mi nič ukradnuť nemôže .... a naviac pomáham tak kolegom z cechu a nemusím potom vyzerať jak držgroš že nene bufa ti nepujčím ...

Myslím že je to krok správnym smerom ...
A ta práca čo by stým admini mali by určite stála za to a mnohý by sa im za ňu veľmi poďakovali ... veď sindi pokiaľ viem je stále povestné a preslávene tým že Admini sa o hráčov zaujimajú a starajú aby boli spokojný preto rastie obľubenosť sindi a klesá u ostatných privátov a o ofiku nehovorím hrajú tam sami čorkari ... a vládne tam anarchia.... takže rozhodne som PRO ...
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )

Cti ke slávě

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10

Who is chatting

offline Hakan 
offline Kacii 
offline Kazuro 
offline Mionix 
offline marexanax