Podvody s šeky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Podvody s šeky
Dnes som predal PVP výbavu za 1.500 miliona yangú v šeku chcel som to vybrať a napísalo mi to tam Ješte nevypsaný šek
-
- Lv.6
- Dostal poděkování: 3 poděkování
-
- Lv.5
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: :D Tak díky
Ou, tak to je síla
Nevíš nick toho co to koupil ? Já ještě nějakou dobu šekům nebudu věřit
Před chvílí mi 1 člověk nabízel úplně stejnou částku za 1 věc a když to tak vidím tak si myslím, že by to mohl být stejný člověk, protože jsem odmítl s tím jak to koupí přes stánek a radši odešel..

Give a man a gun and he can rob a bank. Give a man a bank and he can rob the world.
neviem ale bol to lvl1 a v tom šeku bolo 1.500mil. yangú dal sem vybrať hotovosť a nic
-
- Lv.5
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Mno ten co chtěl obchodovat se mnou tak byl taky lvl 1 (Saman) a nabízel 1.500 milionů yangu v seku vím i nick 

Give a man a gun and he can rob a bank. Give a man a bank and he can rob the world.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 171 poděkování