Děkuji za odpověd
Otázka na Team :) muzu bezpečně prodávat ? :)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
loubalik
- Lv.13

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Otázka na Team :) muzu bezpečně prodávat ? :)
ahoj
jiz mohu prodávat věci a nemusím se bát ze budu okraden bug. šeky ?
Děkuji za odpověd
Děkuji za odpověd
POSTAVY : PAPIRUS,SHAMANICE,KLAVESA UŽ NEPATŘÍ MĚ
MOMENTÁLNĚ JSEM JEN NA FORUM
JE MOŽNÉ ŽE SE ZNOVU ZAPOJÍM, ALE TO UKÁŽE ČAS 
KOUPÍM POSTAVU S KARMOU G10+
KOUPÍM POSTAVU S KARMOU G10+
-
SvetaPan
- Lv.24

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
Re: Otázka na Team :) muzu bezpečně prodávat ? :)
tezky co? Moznost vybrat sek byla zjistena, oprava jiz je na serveru, bude automaticky stazena pri novem prihlaseni do hry.
Sieg oder Valhöll
- Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
Re: Otázka na Team :) muzu bezpečně prodávat ? :)
Mno teoreticky neni problem.
Oprava je na serveru, ale pokud by se stalo, ze ji nekdo nema (jeste se neprihlasil nove do hry), tak ta moznost tam je.
Vzhledem k medializaci si myslim moc lidi jiz netroufne okrast a pokud ano, pak staci tiket, na kterem ted sedim stale a resim (i kdyz ted jiz ne tyhle veci, ty mam jiz vyreseny) a dany hrac skonci jako ti na pranyri.
Nutno podotknout ze uz mi prisly tikety s zadosti o Unban.
Otazka zodpovezena, je mozno LOCKnout.
Oprava je na serveru, ale pokud by se stalo, ze ji nekdo nema (jeste se neprihlasil nove do hry), tak ta moznost tam je.
Vzhledem k medializaci si myslim moc lidi jiz netroufne okrast a pokud ano, pak staci tiket, na kterem ted sedim stale a resim (i kdyz ted jiz ne tyhle veci, ty mam jiz vyreseny) a dany hrac skonci jako ti na pranyri.
Nutno podotknout ze uz mi prisly tikety s zadosti o Unban.
Otazka zodpovezena, je mozno LOCKnout.
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support