Vykopávání z Hageronu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Vykopávání z Hageronu
Také vás to vykopává z Hageronu?.....to je den po údržbě a dnes kop v polovině prvního patra...a to jsem na tom ještě dobře....být někde ve druhém u konce... to by člověka odvezli....nejhorší na tom je to, že vina není na naší straně...jako - že bychom zemřeli a dali město. Po kopnutí ...padne hra a jednoduše se při přihlášení zjevíme u průvodce a přes něj se prostě dostaneme jen a jen do města....
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
Re: Vykopávání z Hageronu
mna to vykopne raz na 3tyzdne +- ale nejak to neresim napisem si ticket dostanem 6medajli ktore ptm predam a nezatazujem s a stym lebo je to len hra
ale pri tom vypadnu si slusne zanadavam
a hold server nieje 100% stabilny
ale pri tom vypadnu si slusne zanadavam

a hold server nieje 100% stabilny
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 91 poděkování
- Dostal poděkování: 61 poděkování
A to je to až takový problém ?
Ano kope. A ano napiši tiket jako normální hráč (a nespamuji forko). No a potom co Saggi vyreši tiket, tak obvykle dostanu "náhradu" nekdy truhlu z prislušného patra nekdy medaily. Uprimne medaile je pro mne lepší páč elementy se víc hodí
.
Ješte se mi nestalo, že bych po pádu ch odešel naprázdno. Takže, by me zajimalo proč vás to všechny tak štve, že to padá.
Ano kope. A ano napiši tiket jako normální hráč (a nespamuji forko). No a potom co Saggi vyreši tiket, tak obvykle dostanu "náhradu" nekdy truhlu z prislušného patra nekdy medaily. Uprimne medaile je pro mne lepší páč elementy se víc hodí

Ješte se mi nestalo, že bych po pádu ch odešel naprázdno. Takže, by me zajimalo proč vás to všechny tak štve, že to padá.
Bla, blA.

- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Kdyz padne CH X a tim vyhodi z HG celou vypravu neni moznost navratu, tudiz po opetovnem pokusu o navraceni za svymi kolegy do vypravy, ktere neni mozno protoze, tam nikdo neni a jste teleportovani do mesta.
Reseni: napsat ticket s casem postavama a budou vam navraceny mediale hrdinstvi co je myslim slusne odskodneni.
Reseni: napsat ticket s casem postavama a budou vam navraceny mediale hrdinstvi co je myslim slusne odskodneni.
- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
...ano je to takový problém, když člověk u toho nesedí celý den a má vymezený čas, který mu reál dovolí...po hodině účasti ve výpravě zjistí, že čas věnovaný tomuto je ten tam....téma bylo založeno k diskusi ..jak toto řeší jiní...kupodivu nás "poškozených" je více..a jak koukám tak i poradí, že je třeba udat patřičné indície na support a když se poštěstí, dostane se jedinci i odškodněnírumplex píše:A to je to až takový problém ?
Ano kope. A ano napiši tiket jako normální hráč (a nespamuji forko). No a potom co Saggi vyreši tiket, tak obvykle dostanu "náhradu" nekdy truhlu z prislušného patra nekdy medaily. Uprimne medaile je pro mne lepší páč elementy se víc hodí.

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 91 poděkování
- Dostal poděkování: 61 poděkování
Neni... Nebo alespoň já jej tam nevidim. Ponevač, když mám čas jen na jednu výpravu, tak když me to kopne tak napíši tiket, a pak jdu za potrebnejšími vecmi. Když, ale mám čas tak dám ješte jednu výpravu a podle úspechu/núspechu opakováni co predtim. A když uspeji tak se smeji, protože když se tiket vyreší a on se vyreší tak mám buď vstup zadarmo a nebo truhlu z bosika. (podle toho co jsem skoušel, tak drop z pirátek je odost lepši jako z truhel z bosiku/okrem crainona - nevim jak se přesne píše) Tudíž, když me to kopne a dostanu medaily tak sem na tom alespoň já vydelal a to dost. Pokud truhlu tak su tam kde bych byl, jenom sem musel počkat na tiket ...
Tak mi prosím vysvetlete, kde je ten problém ?? Já jej nevidim.
PS. ktem tiketum, tak to je fakt hloupost. Jednou tu Saggi citoval, pár tiketú a takový slušne napsaný tiket o pádu chX si myslim, že je pro nej spíš potešení. (protože co tretí tiket to sprosté slovo... :/
Tak mi prosím vysvetlete, kde je ten problém ?? Já jej nevidim.
PS. ktem tiketum, tak to je fakt hloupost. Jednou tu Saggi citoval, pár tiketú a takový slušne napsaný tiket o pádu chX si myslim, že je pro nej spíš potešení. (protože co tretí tiket to sprosté slovo... :/
Bla, blA.

- Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Stejný problém jako v tématu pod tímto. Na opravách pádů hry pracujeme, ne vždy je to však jednorázová a jednoduchá záležitost. Mohu vás ale ujistit, že se jedná o jednu z hlavních priorit při opravách chyb.

[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »