Věž
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Shockys
- Lv.9

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Re: Věž
Zkus všechny druhy náboženství...
Někdo říka, že je to o štěstí a někdo, že existuje "mapa" Zkus chodit jedno CH 1 a zapisovat si vysledky a časem uvidíš
Někdo říka, že je to o štěstí a někdo, že existuje "mapa" Zkus chodit jedno CH 1 a zapisovat si vysledky a časem uvidíš
-
Andri
- Lv.24

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Jestli chceš klenotníka tak si prostě nevezmi nic pro něj na vylepšení a on ti určitě padne
.
Je to prostě o štěstí. Vím že na Ofiku na to existovali prý souřadnice, kde zabiješ Bosse. Viděl jsem to i zde. Sice nevím kde ty souřadnice brali, ale co jsem viděl, pokaždý to vyšlo. Ale podle mě to byla spíš náhoda.
Je to prostě o štěstí. Vím že na Ofiku na to existovali prý souřadnice, kde zabiješ Bosse. Viděl jsem to i zde. Sice nevím kde ty souřadnice brali, ale co jsem viděl, pokaždý to vyšlo. Ale podle mě to byla spíš náhoda.
-
JIGsaw1
- Lv.15

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Ale nějaká rada snad asi neexistuje.Tuším že tu někdy i saggi sám psal že je to o náhodě.
-
Bella
- Lv.10

- Dostal poděkování: 7 poděkování
Je to o nahode
asi tyzden som jazdila stale len vezu lebo som potrebovala zdobenky +6 no a jedenkrat som zabila bossa na jednych suradniciach tak padol klenotnik isla som znovu a na druhy krat padol uplne na rovnakych suradniciach kovar. Takze odvtedy si berem pre vsetkych 3 veci a nestazujem si 
-
ImLegend
- Lv.15

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Na offiku to bylo na souradky kdyz si je vedel tak sis mohl zabit bosse kdes chtel a mel kovare jakeho chtel tady je to o nahode:-) (vyzkouseno i offik i tady)
- hrianka
- Lv.15

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Ahoj,
niekto vraví, že je to o náhode, no ja keď zabijem klenotníka na tom mieste, kde ho zabíjam stále tak sa mi objaví. Z 9/7 prípadov vyšiel.
Možno mám šťastie.
niekto vraví, že je to o náhode, no ja keď zabijem klenotníka na tom mieste, kde ho zabíjam stále tak sa mi objaví. Z 9/7 prípadov vyšiel.
-
player
- Lv.4

- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Klenotník se objevuje, přesně jak máš bossa vždy v 6 patře tak ho nacpy k té zdi a zabíjej u té zdi chodím furt ch2 a vždy padne.
Good luck.
Good luck.
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Stoprocentně je to na tomto serveru v šestém patře věže o náhodě.
Možná by se dal někde na fóru ještě najít ten příspěvek, kde to GA psal.
Možná by se dal někde na fóru ještě najít ten příspěvek, kde to GA psal.