Hero Market - Účet musí být odhlášen
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Hero Market - Účet musí být odhlášen
No já právě koupil teď nějaké postavy a taky nejsem spokojen, a teď jak trotl čekat měsíc než to tam budu muset vrazit, podle mě prostě ideální 7dení lhůta.

- souky255
- Lv.19
- Dostal poděkování: 9 poděkování
1x za měsíc to dali asi proto, aby takoví jako ty nemohli koupit účet od někoho, kdo nezná ceny a v zápětí ho prodat mnohem dráž ... Myslím, že 7 dní ti na prodej / koupi stačíslusnej píše:No já právě koupil teď nějaké postavy a taky nejsem spokojen, a teď jak trotl čekat měsíc než to tam budu muset vrazit, podle mě prostě ideální 7dení lhůta.

Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam
(verze pro GM ... abych nedostal ban
)

Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tak pokud umíš číst a chápeš obrázky, tak snad víš co kupuješ ne? Jak můžeš něco koupit, o čem máš dokonalé informace díky HM a pak nejsi spokojen? Pravděpodobně ani sám nevíš co chceš, za co cheš hrát a jestli vůbec. Právě kvůli takovým jako ty je měsíc dobrej, dal bych klidně i dva. Ještě dodám, napařil bych na každou prodávanou postavu poplatek 50 SD nebo BSD a rázem by bylo po překupnictví a nesmyslným nákupům a prodejům.slusnej píše:No já právě koupil teď nějaké postavy a taky nejsem spokojen, a teď jak trotl čekat měsíc než to tam budu muset vrazit, podle mě prostě ideální 7dení lhůta.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- slusnej
- Lv.36
Přesně tak zkouším postavy, s lepšíma a lepšíma biologama, a až se mi bude ta postava líbit u ní zůstane, bohužel nevíš nic a zbytečně vytlačuješ hlouposti.Cepino píše:Tak pokud umíš číst a chápeš obrázky, tak snad víš co kupuješ ne? Jak můžeš něco koupit, o čem máš dokonalé informace díky HM a pak nejsi spokojen? Pravděpodobně ani sám nevíš co chceš, za co cheš hrát a jestli vůbec. Právě kvůli takovým jako ty je měsíc dobrej, dal bych klidně i dva. Ještě dodám, napařil bych na každou prodávanou postavu poplatek 50 SD nebo BSD a rázem by bylo po překupnictví a nesmyslným nákupům a prodejům.slusnej píše:No já právě koupil teď nějaké postavy a taky nejsem spokojen, a teď jak trotl čekat měsíc než to tam budu muset vrazit, podle mě prostě ideální 7dení lhůta.
A klidně ať se zdraží prodej postav, není problém.
A nejsem žádnej typ člověka co potřebuje prodávat postavy furt, za celé 3 roky jsem asi tak 8 účtů max prodal, takže si zas chytrej jak radio přitom ani nic nevíš.souky255 píše: 1x za měsíc to dali asi proto, aby takoví jako ty nemohli koupit účet od někoho, kdo nezná ceny a v zápětí ho prodat mnohem dráž ... Myslím, že 7 dní ti na prodej / koupi stačí, pokud ne, tak buď dáváš málo, nebo dáváš špatné účty

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Slušnej upřímně, sám píšeš, že jsi koupil několik postav a ted budeš muset měsíc čekat na to abys je zase prodal. To jsi těch několik postav vyzkoušel za jediný den a vybavil jsi je k dokonalosti všechny výbavou, vyzkoušel jsi s nimi všechny možné mapy a třeba i zašel válku říší? Asi ne že? Z toho mi vyplývá jediné, postavy jsi koupil pouze na kšeft a pro nic jiného.
Právě kvůli tobě a podobným dal Saggi lhůtu jednoho měsíce.

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- slusnej
- Lv.36
pvP jsem rozprodal, protože to tu už dávno není to co bývalo, a fakt mě nebaví chodit war říší, 3x za týden takže asi tak.Cepino píše:Slušnej upřímně, sám píšeš, že jsi koupil několik postav a ted budeš muset měsíc čekat na to abys je zase prodal. To jsi těch několik postav vyzkoušel za jediný den a vybavil jsi je k dokonalosti všechny výbavou, vyzkoušel jsi s nimi všechny možné mapy a třeba i zašel válku říší? Asi ne že? Z toho mi vyplývá jediné, postavy jsi koupil pouze na kšeft a pro nic jiného.Právě kvůli tobě a podobným dal Saggi lhůtu jednoho měsíce.
A ano zkoušel jsem výbavy na ně atd, teď už jim akorát dodělávám biologa, a úpřímně čekal jsem že budou silnější ale změna na nich žádná nebyla, tak je chci poslat teď rád někomu komu by víc prospěli.

-
- Lv.24
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
No ja som tiež nespokojný s týmto pravidlom, 30 dní je mega mocslusnej píše:No já právě koupil teď nějaké postavy a taky nejsem spokojen, a teď jak trotl čekat měsíc než to tam budu muset vrazit, podle mě prostě ideální 7dení lhůta.

úplne by stačilo 7 dní
ale na druhú stranu kúpil som včera účet s keri II aspoň to dorobím kým to predám

NetoS
NettoS
sú v dobrých rukách

NettoS
sú v dobrých rukách

- slusnej
- Lv.36
Jo však, právě dodělat vždy biologa třeba chvilku jí vyzkoušet buď nechat a nebo prodat dalšímu kdo by se o ní staral, ale nevím proč jako 30dní je takovej posun, to je prostě až moc.NetoS píše:No ja som tiež nespokojný s týmto pravidlom, 30 dní je mega mocslusnej píše:No já právě koupil teď nějaké postavy a taky nejsem spokojen, a teď jak trotl čekat měsíc než to tam budu muset vrazit, podle mě prostě ideální 7dení lhůta.
úplne by stačilo 7 dní
ale na druhú stranu kúpil som včera účet s keri II aspoň to dorobím kým to predám

- souky255
- Lv.19
- Dostal poděkování: 9 poděkování
slusnej píše:Jo však, právě dodělat vždy biologa třeba chvilku jí vyzkoušet buď nechat a nebo prodat dalšímu kdo by se o ní staral, ale nevím proč jako 30dní je takovej posun, to je prostě až moc.NetoS píše:No ja som tiež nespokojný s týmto pravidlom, 30 dní je mega mocslusnej píše:No já právě koupil teď nějaké postavy a taky nejsem spokojen, a teď jak trotl čekat měsíc než to tam budu muset vrazit, podle mě prostě ideální 7dení lhůta.
úplne by stačilo 7 dní

Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam
)

Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Saggitarius píše:http://www.ekura.cz/novinky/1148
Nechci tě nějak urazit

Spoiler:

-Bojovat za mír je jako souložit za panenstní. (George Carlin)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »