Herbareni
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- BumBlee
- Lv. 12

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Re: Herbareni
Já dělám herbařko cca dva týdny, sadím cca 15x denně, když je čas. Za ty dva týdny jsem se z levelu 12 nepohnul. Na staré herbařící postavě jsme dělali herbařko půl roku - 20x zasazení denně ( Jeden sadil dopoledne a druhý večer v práci
) a měli jsme ho na M3. Potom to už šlo docela rychle a P bylo do půl roku hotové. Pak mi postavu smazali, protože byla na jinším e-mailu 
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Celkem pěknej příběhBumBlee píše:Já dělám herbařko cca dva týdny, sadím cca 15x denně, když je čas. Za ty dva týdny jsem se z levelu 12 nepohnul. Na staré herbařící postavě jsme dělali herbařko půl roku - 20x zasazení denně ( Jeden sadil dopoledne a druhý večer v práci) a měli jsme ho na M3. Potom to už šlo docela rychle a P bylo do půl roku hotové. Pak mi postavu smazali, protože byla na jinším e-mailu
To jo říkám, když se to dělá často tak se to dá za půl roku udělat, i když jsem si nebyl jistej ale za rok by to mohlo být no.
Kámošovi se jinak stalo něco podobného no.

-
Ninjitsu
- Lv.8

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Počkej, jak ti můžou jen tak pro nic za nic smazat postavu jen z důvodu mailu?BumBlee píše:Já dělám herbařko cca dva týdny, sadím cca 15x denně, když je čas. Za ty dva týdny jsem se z levelu 12 nepohnul. Na staré herbařící postavě jsme dělali herbařko půl roku - 20x zasazení denně ( Jeden sadil dopoledne a druhý večer v práci) a měli jsme ho na M3. Potom to už šlo docela rychle a P bylo do půl roku hotové. Pak mi postavu smazali, protože byla na jinším e-mailu
Naposledy upravil(a) Ninjitsu dne sob 24. srp 2013 18:42:26, celkem upraveno 1 x.
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
z casoveho hladiska je herbako velmy vyhodne osobne som usetril milardy na barevnych elikoch
a dalsie desiatky miliard som zarobil ich predajom (barenve eliky M + bylinky ) semienka som so dropoval na tajnom mieste
(kazdy tam chodi
) ale od herbarka M som sadil uz cisto bylinky aby som mal istotu ze mi vyrastie to co potrebujem
P som robil cca 2roky s prestavkami a na dalich psotavach mam M7 , 5 , 3
17 , 8 , 3 hold je treba hodnost do HG
E: najrychlejsie miznu eliky + bylnikyna vyrobu : zelenych , zelenkavych , sustredeni , cernych , hnedych , zlutych , sustredeni a eliky na int
P som robil cca 2roky s prestavkami a na dalich psotavach mam M7 , 5 , 3
17 , 8 , 3 hold je treba hodnost do HG
E: najrychlejsie miznu eliky + bylnikyna vyrobu : zelenych , zelenkavych , sustredeni , cernych , hnedych , zlutych , sustredeni a eliky na int
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- BumBlee
- Lv. 12

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Někdo se mi dostal na e-mail a změnil si všechny moje účty na jinší e-mail.Ninjitsu píše:Počkej, jak ti můžou jen tak pro nic za nic smazat postavu jen z důvodu mailu?BumBlee píše:Já dělám herbařko cca dva týdny, sadím cca 15x denně, když je čas. Za ty dva týdny jsem se z levelu 12 nepohnul. Na staré herbařící postavě jsme dělali herbařko půl roku - 20x zasazení denně ( Jeden sadil dopoledne a druhý večer v práci) a měli jsme ho na M3. Potom to už šlo docela rychle a P bylo do půl roku hotové. Pak mi postavu smazali, protože byla na jinším e-mailu
Potom se dostal ještě na další účty, kde jsem měl právě to herbařko P, ale účet nebyl na stejném e-mailu jako bago, war 124 a buffka. Tak prostě smazal tu postavu. Nebude ji mít on, tak nikdo.
- Barths
- Lv.15

No uvidíme
ako to pojde každý ma nejaké triky ja ( alebo my :O
) máme tiež nejake takže vudíme .. už teraz bereme objednávky ..

-
LORDxMICHAL.
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
jak bych to řekl uz mam herba 5x na P a do roka jsem to nestihl ani jednou
pocitej tak rok a pul
ale chce to pevnou vuli
![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen | |||||||||||
-
SvetaPan
- Lv.24

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
- Barths
- Lv.15

-
KuBkO
- Lv.25