tomokoco píše:Ahoj, omlouvám se, jestli píšu do špatné sekce, ale nějak se v tom nevyznám.
Mám menší problém. Jako vůdce cechu jsem si koupil za 70kk v cechovní zóně jeden pozemek, ale nemohu na něj vůbec nic postavit. Problém je v tom, že když kliknu na tlačítko + Stavba domu cechu (nebo nějak tak), hra se okamžitě celá ukončí a nezbývá mi nic jiného, než se znovu přihlásit. Zkoušel jsem to už na dvou různých komplech a několikrát po sobě, ale výsledek je neustále stejný. Mohli byste mi prosím poradit, co mám dělat? Děkuji mnohokrát za případné odpovědi.
Zdravím,
mrkni do logu /Tento počítač ..spravovat..Prohlížeč událostí.. tuším Systém, nebo Aplikace/ v čase kdy se pokoušíš na pozemku stavět a dochází k "samovolnému" ukončení hry, bude hlášení o překročení max.počtu přístupů TCP./poz. u Windows XP/
Je-li tomu tak, tak tiket Ti nepomůže.
Podobný trabl s ukončováním hry při stavbě budov na pozemku mne
taktéž trápil. Nevím v čem tkví to tajemství, ale až asi na šestém
počítači se povedlo:
1)na NTB se sdílenou grafikou - nešlo vůbec stavět
2) na PCčkách různého "stáří" se sdílenou grafikou šlo stavět jen na jediném, starším/ 1 z asi 4/
3) na PCčku se samostatnou grafickou kartou šlo stavět.
Pozn. tehdy Saggi/Podora/,resp. na "náklady týmu", postavili budovy, které po údržbě byly odstraněny, nebo-li podali důkaz, že stavět lze.
Což vůbec neřešilo hratelnost hry na používaném HW.
Moje rada č.1 zkoušet na různém HW.
Rada č.2 nepokoušej se obejít nastavení operačního systému ohledně navýšení limitu připojení nad 10!!!!!!!!
Děkuji