Tobarstos:
Je to vec vkusu, ale BM je večinou považované za postavu pre lami čo nevedia dobre hrať PVP no ok ale pozrime sa na to z inej stráni ...
War, Nija, saman> okrem bufov nemajú žiadne obranné kúzlo podobajúce sa temnej ochrane u BM čiže ich odolnosť a efektivita zaleží v prvom rade od výbavy a v druhom od schopností daného hráča...
No ak si BM a tvoja výbava je viac než Luxusná a dal si si na nej zaležať tak temná ochrana je pre teba niečo ako štít ....
Výbava u BM sury odolnosť na daný char, zbrane či magiu ... fungujú ako exoskeleton sam o sebe je dosť obtiažné sa cezneho dostať ...
A aj bez temnej ochrany toho ustojí strašne veľa ... a DMG temna ochrana neovlivnuje takže pecky bude rozdávať tak či tak ... s temnou ochranou je to

štít ak k tomu pridáme ešte buffi je bez zršuškara problém BM zabiť ...
BM sa od ostatných charov veľmi nelyší to aký si hráč či si amatér alebo rozprašovač zaleží tak ako u iných chárov na tom akú máš výbavu a ako si zručný ... Temna ochrana a Duch plamene sú len

oproti iným chárom ....
Stuner ma Hil dobýja si život veľké
War silné telo ma silné telo, nedá sa zhodiť na zem
Ninja ma veľké

v rýchlosti sekania s dýkami či strieľania šípov na pruniky takže u každého charu sa dajú nájsť výhody ...
V momentálnej situácii už zaleží u každej postavi len na tom ako zňov vie daný hrač zaobchádzať a akú ma výbavu ....