Ponižování šamanů

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
DrOPer57
Lv.16
Lv.16

Re: Ponižování šamanů

Příspěvek od DrOPer57 » pon 03. led 2011 18:49:52

Jasný jenže když jsem ve svatý proti nějakýmu healerovi třeba Malchius tak dostanu zaříkat 10k vrh 7k a než se k němu dostanu tak mi dá znovu vrh a sem dead a když už se k němu dostanu tak dá ošetřit a dodělá mě další sadou

pastikac159
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od pastikac159 » pon 03. led 2011 21:34:25

Tak prostě poďte hrát za léčitele já jsem lvl 19 a dám si wary lvl 50 :D na pvp je léčitel nej..
Name - CeGril
Charakter - Ninja - Blízko
Level - 83
Skilly - 4x P krom zamaskování - 14

Name - SeGirL ( drop )
Charakter - War - Tělo na tělo
Level - 65
Skilly - 3x P krom trojcestnýho střihu - 12 , a pádit - 1

pastikac159
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od pastikac159 » pon 03. led 2011 21:48:50

Tak znova no jsem lvl 19 jsem napsala G1 místo 1 :D
Name - CeGril
Charakter - Ninja - Blízko
Level - 83
Skilly - 4x P krom zamaskování - 14

Name - SeGirL ( drop )
Charakter - War - Tělo na tělo
Level - 65
Skilly - 3x P krom trojcestnýho střihu - 12 , a pádit - 1

ShiBaall
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od ShiBaall » úte 04. led 2011 7:41:23

No já jsem Dračí šaman a jsem jím právě proto, abych mohl poskytnout svým spoluhráčům podporu, která nám všem pomůže. Nemám problém s tím nabufovat třeba celou věž, když se jde ( do poslední lamky..:) ), nebo ted už spíš rokli. Nemám ani problém s tím ve válce říší bufnout koho potkám.

Ale...Mám problém s tím, když za mnou někdo běhá a škemrá. A také mám problém s tím, že v šamanovi všichni vidí buffa. Dámy a pánové i šaman má útočná kouzla..:) Hodně lidí už jsem o tom přesvědčil, když jim nezbylo nic jiného, než prohlížet si mé boty..:) Bufnu prostě toho koho chci. Pokud o něco bojuje říše, nikdo se mě na to nemusí ptát. Když to stíhám a mám přehled, rozdávám pomoc atd na potkání.
Ovšem když ke mě přiběhne člověk a napíše...buff...ani mu neodpovím. Když ke mě přiběhne u skladu válčeník a napíše mi..Dělej buff, jdu na pvp..zasměju se..:) Takový lidé mi potom většinou napíšou, že jsem lama a to je ten důvod, proč buff nedostanou. Protože předem vim, že člověk, který neumí o něco slušně poprosit, nemá dostatečný "respekt" k postavě šamana a tudíš si buff nezaslouží.

Válečníky s aurou a sury s čepelí, kteří si tvoří vlastního šamana jen na buff, neuznávám. Neuznávám to u žádné postavy, ale většinou to mají právě tyto. U wp sury je to opravdu výsměch. Postava, která je přímo udělaná na pvm, která musí mít ještě svého šamana je podle mě k smíchu..:)

Navíc tvoření vlastních šamanů ničí podstatu hry jako takovou. Charaktery se mají doplnovat a lidé spolupracovat. Hra je potom zábavnější a mnohem zajímavější.

kondrakar
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od kondrakar » úte 04. led 2011 9:15:28

Když to jde, tak budiž, ale ve válce říší mam třeba já takové lagy, že než bych někoho nabufovala, tak pokud by tam vyloženě nestál, tak by zatim byl tou postavou někde úplně jinde a já bych ho ještě pořád viděla před sebou :(
To je jak při boji tam :D Naběhnout do davu, dát střílení a řev, vyběhnout z davu, a protože lagy zaregistrovali utrpěné zranění až ted, tak lehnout! :D

To by pak jakž takž šlo když jedna říše už vypadne, to se pak mnohem zlepší. Jinak pomáhat ve věži je jasné :) A teda když vypadne ta naše říše, tak už lagy nejsou vůbec, taky pravda :D
Samantea - dračí šamanka 102L
Samanteaa - léčitelka 86L

Shinsoo
Shinsoo forever :)

Allinka
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od Allinka » úte 04. led 2011 9:55:13

Musím říct, že skutečnost. která dělá ze šamanů smokerů tzv " lamy" mě mrzí.
Jenže, podívejte so do chatu, kde stále čtu: " Kdo mě vyexpí za buff?" Dělám buffy na metinech za exp "... a takových proseb tam najde spoustu. Proč? Protože šaman údajde špatně expí... je to s ním složité. Tak proč jen nestát, sbírat věci co padnou a tím si slušně vydělat, ušetřit za exlíky a čekat, že se o šamana ten kdo dostává buffy jaksepatří postará.. Pověst vyexpených neschopů jsme si jako šamani vysloužili víceméně právem...
Já osobně nejsem ničí buff, ani manželův. Přijde mi to jako urážka.. něco jako jsem něčí ocásek a poskok..
Jde o vzájemnou spolupráci,šaman plnohodnotně expí, war mentál je proti němu co se expení týče čajíček. Podpůrné buffy ve skupině, dodání vedení je velkou pomocí jak při expení tak při bojích. Ale šaman se u toho taky zapotí a věřte že dost..:) Pokud já osobně expím sama, neležím na zemi tolik jako když někdě expím s manželem. Dokonce mám čas posbírat si všechny věci a " přehrabat drop" S manželem jsme prolítli místnosti a já ztěží vysbírala mušle:) Jak jsem se zdržela, tak jsem ho ztratila... :D
Co se týče proseb : " Dej buff, buffni mě... nereaguju, když je neodbytný stačí jednoduchá věta " přeblafni se sám.."
Šaman je úžasná postava, pokud se dá s někým dohromady , nezáleží na charu, dokáží spolu i takřka nemožné. Musí ale spolupracovat, občas se zapotit, rozhodně nečekat na to, že se o něj někdo postará, mezitím co on bude jen postávat..
Zamilovaná a štastná
ninja ( lvl 108 ) blbne v Kerindoru
healerka ( lvl 102 ) blbne v Kerindoru
dračice... blbne a buffuje
At žije modrá :D
http://www.youtube.com/watch?v=38DNXVNxy6k

chaolaastros
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od chaolaastros » úte 04. led 2011 11:21:43

souhlasim...saman je skvela postava, ale clovek za to musi umet hrat... ve watery, kdyz sme s manzelem expily, sem ja vydrzela vic jak on (on mental, bez buffu)...jde jen o to chtit, a vubec to zkusit....

jinak to vyslouzeni toho, ze nejsme schopni expit, je pravda ze v chatu se furt pise, buffuju za expy, ale taky se tam dost pise hledam buffa....hledam samanku...

myslim ze na PVP mame velkou vyhodu toho, ze stale minimum bonusu ma vetsina hracu stale na nas, na samany...takze to muzeme palit hlava nehlava...

krom toho, se tu drzime celkem dobre, a to i bez naseho zapalovani, ktere si myslim je lepsi jak otrava (nebot bere i do minusu, narozdil od otravy, ktera bere jen do jednoho ZB)...pokud nemame ve skupine trvani schopnosti, tak v podstate schopnost, ktera nas charakterizuje (jako jiz zminena otrava charakterizuje ninji, stun wary a lecitele) tu nefunguje...a stejne nas tu lidi tak nemaji radi-hlavne ve svate a valkach risich :)
TrueHoney (k radosti vsem) :)

Posse rem esse.

Lanaw
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od Lanaw » čtv 06. led 2011 15:50:58

Mno, neřekla bych, že jakákoliv postava, která si slušně řekne o buff je lama - vždyť jde o to, že to jde líp... To, že si dělají vlastní buffery, to je věc jiná - hra trošku ztrácí svou podstatu, že? Každý char má něco a jde o to se vzájemně doplňovat a spolupracovat... Každopádně se tihle buffeři a aktivní šamani nedají házet do jednoho pytle... To každý rozumný chápe nebo ne?
Je otravne si číst - dej buff, dělej, někdy kolem mě pobíhaj dokud jim neodpovim... no a to jsem léčitelka...
Každopádně, co jsem chtěla říct je jen to, že za pravdu se každý zlobí, takže jestli jste aktivní šaman, tak se Vás to netýká a je třeba se nad to povznést... a na PVP jim ukažte, co ve Vás je ;)
HOUGH ;)

Arritrea
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od Arritrea » ned 09. led 2011 23:29:24

Jednou jsem si buffa udělala ale poté co jsem ho půl hodiny táhla sem a zase zpátky a stejně mi moc nepomohl jsem se na to vykašlala :-)

jeszterka23
Lv.7
Lv.7
Bydliště: Tam kde Zelené květiny rostou až do nebes...Lahodná to vůně sušené zeleně .. FUCK ME !! =D
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od jeszterka23 » ned 09. led 2011 23:32:02

ber to jako vyhodu ne ponizovani .. to ze je ma temer kazdej na buffy z tebe dela silneho pvp protivnika .. protoze na tebe nikdo nic "nema" :mrgreen:
JE TĚŽKÉ BÝTI DEBILEM když je konkurence tak velika..

Čím dál častěji se zde projevuje syndrom : 5x zasažen kamenem do hlavy a pokaždé byl minut mozek...
Máš-li TY problém s komenty ode mě, NENÍ to můj problém ale pouze TVŮJ !!

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.

Who is chatting

offline Mionix