PS: ten drop tej karmy hlavne modrej by se mohol zvíšit dnes 1a pol hod v swampe a mal som 1 modru karmu...
Drop karmy
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
Drop karmy
Ahoj, komunito chcel bych se zeptat či i vám tak ,,Suprovo" padá modra (G) karma na ezo vo swampe...
PS: ten drop tej karmy hlavne modrej by se mohol zvíšit dnes 1a pol hod v swampe a mal som 1 modru karmu...
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback
- Derty
- Lv.19

- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
-
Bezcitny
- Lv.7

- Dostal poděkování: 5 poděkování
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: Drop karmy
Přesně tak, je to tvím levelem, vždy padne v klidu karmy 2 a více, kdybys neudělal 150lv, v klidu máš dost v zásobě + tohle se tu jednou už řešilo.

-
RoxBorn
- Lv. 18

- Dal poděkování: 89 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Jsou dny kdy mám 1 modrou karmu za swamp a jindy jich mám ženevím co snima.... je to asi jen o nahodě
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
mne na 142 sice uz karmu P mam pada furt dost aspon 6-7ks modrych za swamp
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
jaaaaa
- Lv.9

- Dostal poděkování: 13 poděkování
Zaujímave ja s lvl 142 max 3 modré karmy len tak tak za celí swamp ..... teraz som si expil dropa do HG a za každý swamp od 110 - 120 mi vždy padli päť modrých kariem čo je teda choré
... pred týždnom som písal ticket a v skratke bola odpoveď drop karmy sa neplánuje meniť takže je to tu zbytočné riešiť
musíš si zvyknúť
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
1.) Nikdo vás nenutil hnát level nahoru na max. Já dělal karmu pomaličku skoro každý den a na lv 133 ji mám bez jedné karmy na P hotovou. 2.) Karma by měla být taková třešnička na dortu, odměna za podstivou práci a hlavně by měla být pěkně obtížná, né že si ji každý nakliká jak chce. 3.) Kde je psáno, že každý den musíte odevzdat 4 karmy. Tak prostě jeden den neodevzdám a druhý den třeba jen jednu. Mně přijde, že každý by vše v této hře chtěl bez práce a zadarmo. Jsem level 150, tupě jsem expil jak trouba, na karmu a ostatní jsem kašlal a ted když mi to nepadá, tak mi honem zvyšte drop. Udělali to jiní, tak se i vy pořádně snažte. Nevím, proč zrovna vy by jste měli mít nějakou výhodu.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||
-
jaaaaa
- Lv.9

- Dostal poděkování: 13 poděkování
Karma by mala padať stále a nie aby ta obmedzovala v pwm alebo inej činnostiCepino píše:1.) Nikdo vás nenutil hnát level nahoru na max.
nie ?
Tuto mám mali dotaz podla man tu sa nejedná celkovo o drop karmy ale oto že mne osobne padne možno 1 - 2 modré karmy a asi 10 -15 šedých takže karma padá dobre ale jediní problém je vtom že padá tá čo má padať v lvli 120 a nie 130 +Cepino píše:ted když mi to nepadá, tak mi honem zvyšte drop.
Urobili to iný iný srať na tých inýchCepino píše: Udělali to jiní, tak se i vy pořádně snažte. Nevím, proč zrovna vy by jste měli mít nějakou výhodu.
Výhodu ? podľa man je to nahovno nastavéné veď logické je 110-120 žltá 120 -130 šeda 130 + modrá ? tak prečo v lvli 110-130 padá modrá a v 130 + skoro stále iba šedá ?
Edit: Warn za vulgarity.
/Script
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Kde máš napsáno, že karma má padat pořád? Ty jsi ji programoval ve hře, tak víš jak má padat? A druhá věc, karmu jsem udělal uplně na pohodu, někdy jsem za hodku dropl 2 kusy modré, někdy i 12 kusů, tak že karma padá, jen vám se nezdá to, že vám za swamp nenapadá celý inventář, aby jste pak mohly stát u druida a co 6 hodin tam logovat postavu a odevzdávat. Říkám, mraky hráčů tu karmu dodělali na P, od vás tu slyším jen stížnosti, že zrovna vám to nejde. Jde to. Jen by jste si zas něco chtěli ulehčit. A odpovím ti, víč proč ti i po 130 lv padá i jiná karma než modrá? Právě na vás Saggi myslel, že poletíte s levelem a na karmu budete kašlat. Pokud by ti po 130 padala jen modrá, tak tu zas bude mraky hráčů bečet, že jim nepadá zlatá a stříbrná.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||