Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic. Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
100x
Proč?
Tyhle účesy jsou katastrofální,vůbec se nehodí do světa metinu,maximálně ty pánvičky na čínský nudle pro ženské postavy.
Když už tak nějaké vytvořit i když si myslím že by to týmu trvalo tak 5let vzhledem k tomu jak dlouho dělali nové brnění a říkám že to opravdu není vůbec těžké.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
Já dávám , protože kdyby měli ty účesy větší hodnotu jak proti charum tak proti příšerám, byl by si je nucen koupit prakticky každej. Pokud by u nich zůstalo 10% na chary, tak je mi to jedno, ale opravdu nehodlám pobíhat s tou hrůzou na hlavě. A ještě jedna věc: Metin je původně z prostředí Japonska a to je jeho velký , po přidání těchto účesů to bude jak v Turecku/Iránu.
Jinno navždy.
>>> KDO SI HRAJE S OHNEM, <<<
>>> SPÁLÍ SE, <<<
>>> KDO SI HRAJE SE MNOU, <<<
>>> LITUJE, <<<
>>> ŽE SI NEHRÁL S OHNEM... <<<
Nechcem žiadny nový účes do hry, tieto základné sú tu už cez 2 roky a na pár výnimiek sa nikto nesťažoval. Mne sa tiež páčia a nové účesy by mi už tak nesedeli. Som klasik.
Nechcem žiadny nový účes do hry, tieto základné sú tu už cez 2 roky a na pár výnimiek sa nikto nesťažoval. Mne sa tiež páčia a nové účesy by mi už tak nesedeli. Som klasik.
Právě...jsou tu pořád jen jedny a ty samé celou dobu. Neznamená to staré rušit, ale jen přidat další.
Nabízím stunování v keri: Pátek: 20:00, Sobota: 8:00,16:00,20:00 a neděle 8:00
Stuner lvl 97
úlomky 50:50
Právě...jsou tu pořád jen jedny a ty samé celou dobu. Neznamená to staré rušit, ale jen přidat další.
OK,ať se přidají nový ale rozhodně ne afro a ty co ukazoval zakladatel.
Jsou katastrofální účesy a vždy budu proti.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
PROTI
Za 1. Je to skoro na všech privátech
2. Sura muž a ninja muž s tím "kloboučkem na 3.obr" jsou uplně stejní
3. Moc zakrývají tyto "účesy" hlavu
PS : V nějakém topicu zde už jsem viděl taky návrh na nové účesy ale ty byly fakt pecka
- Líbí se mi jen klobouček co má šamanka:) Takový čínský nádech
Hlavní : iLegend
Level : 125
Rise : Chunjo
Cech : Bílá Perla ♥ Buffík : DragonSmile Lev.: 110 Moje stará nejlepší droperka Waternia ♥
Ano, tie účesy sú hnusné podľa mňa, ale aj tak som dal PRO, pretože ako tu bolo napísané, keď sa to nepáči mne, to neznamená, že to nechce nikto. Aj keď možno iné účesy ako tieto by neboli od veci.
Ja súhlasím s návrhom pridat nové účesi. A však nepáčia sa mi navrhnuté modeli to tiesu účesi. Chcelo by to niečo ak ma chápete viac cool a nie niake handry nechceme predsa z toho urobit cirkus. Chcelo by to niečo v čom postavy nevyzerajú ako šašovia.
Čo sa týka tých nových brniek znovu páčia sa mi skoro všetky. Až na šamana muža tie sú fakt otrasné. A chcelo by to lepšie spracovanie nie že ked sa pozriem na toho šamana tak mu vidno cez krk až do žaludku. Myslím že na to aký je tento server prefarovaný mohli by GM odvádzat v tých návrhoch aj lepšiu prácu.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?