tobartos píše:Tím, že se zredukuje ne nějaké procento přehnané usekávání v bojích je myslím si dost logická úvaha od tvůrců. Ani BM ani jiný char nebude po tomto kroku nesmrtelný (opravdu to slovo je fascinující) a ti co hře rozumí a ví opravdu co kdo jak vydrží, vědí, že je to jen nesmyslný"pláč" hráčů, co se prostě budou muset snažit víc, než jen přijít a držet mezerník.
Jen tak mimo, kolik lidí říkalo, jak WP bude k ničemu, když se hnulo zruškem a ejhle, drtí to Wpčka (co to umí) úplně v klídku a i s tím dnešním zruškem my jsou Wpčka nejvíc nepříjemní hráči do teď, sice se trefí málokrát ale bolestně a ještě vše zruší. Když mají dost návratu je fascinující co WP dokáže přes všechna ta honosná "negativa". Nemluvím jen o válce říší.
O BM se také mluvilo, říkalo se jak budou k ničemu, jak stačí pár % magie a ejhle, pohodička. Teď by je každý chtěl měnit, proč?...Jsou pořád stejní.
Pláčete na špatným hrobě.
Začněte plakat u svých povah, které Vám říkají "jedině já jsem král a tak to bude".
E: Věčně se ke všemu stavíte zády a už prohráváte samy se sebou. Musíte jít čelem k problému a pak uvidíte kladná úskalí a možnosti, které jinak nepoznáte. Názor mít můžete ale věčně plakat to je k ničemu.
Vím o čem mluvim, protože mi zredukovali WPčko, o kterým si každý do dnes myslí jak je k ničemu a kde kdo s ním skončil. Ti dobří a i já jsem teda za něj stále normálně spokojený. Redukce mi pomohla upřesnit opravdovou sílu té postavy, která má své kouzlo. Chce to jen umět a chtít!
Jde vidět , že si ještě nehrál za ninju

, nebo neprůnikoval za wara..... a sem zvědavej jak teď chceš zabít BMko který má 35k+ ZB

, jo nikdo není nesmrtelný, ale tohle prostě neusekaš ať se snažíš sebe víc

a jen tak mimochodem jestli ti na PvP vyhovuje Wp tak tě teda obdivuju