K tématu..
Jo, ať dají 100% obrany na průniky, vždyť brát si 600 kouzlama je nehorázná zábava a sranda.

no ale oni budou porad tvrdit ze zadna obrana neni tak jak jinak jim to ukazat kdyz nechapou x) ctou to 100% a stejne budou trvrdit ze obrana na prunik neni..a tema kouzlama jak tu porad se ohanite neni to sranda trefitKapkaRosy píše:Světapane. Tvůj názor už všichni známe a myslím, že není nutné to zde omílat stále dokola.
Ne jitro, metin je delanej na sekání. Sekaj samani, sekaj BMka, sekaj lukaři, sekaj všichni. To co je dole na liště a v záložce schopnosti, to je jen taková třešnička od výrobců hry, aby řeč nestála. Vždyž pojdme všichni do války, do jednoho velkého chumlu, zasekněme mezerníky a opřeme si hlavu o dlaň. Už jsem nechtěl na tvoje Všeználkovská moudra reagovat. Ale tohle mi nedalo. Dát na tvoje názory tak by měl Saggi v podstatě tuto hru zítřkem uzavřít a všem se za svoje činy omluvit, především tobě. Protože ty by jsi vše udělal daleko lépe a na vše máš svou moudrost a všechno víš nejlépe. Jeslti ty nejsi schopen se trefit svými kouzly, tak pravděpodobně neumíš postavu ovládat a nebo jsi si špatně zvolil. Co víc ti nato mám říct. Holt nezbývá ti než průnikovat a my se s tím musímě nějak poprat. At již nejaké obrany nebo odolnosti nebo elíky nebo kosti na průnik budou, jistě to Saggi nezamýšlel jen kvůli tomu, aby vám ve vákách kazil vaše sekání. Jistě to má nějaký další a hlubší důvod. Tím to končím pac a pusu.SvetaPan píše:no ale oni budou porad tvrdit ze zadna obrana neni tak jak jinak jim to ukazat kdyz nechapou x) ctou to 100% a stejne budou trvrdit ze obrana na prunik neni..a tema kouzlama jak tu porad se ohanite neni to sranda trefitKapkaRosy píše:Světapane. Tvůj názor už všichni známe a myslím, že není nutné to zde omílat stále dokola.
a este e : kde ste vzali ze metin je delanej na kouzla? to me taky pobavilo xD
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
peryos píše:Opravdu se tu hádáte jen o odolnosti na průniky, když se ještě nerozhodlo jak to bude. Uzavřel bych tohle téma, je to zbytečné a dochází pouze k hádkám a dohadům.
ScareBuff píše:Jenze schopka neplati jen na samana a suru ale i na wara i nunju.