chci se zeptat jestli je lepší zůstat jen v metinlandu nebo dělat i dropa do keri když potom chci jít hned swamp..Teď mám 7kkk a nevím jestli vydělat na výbavu do swampu jen v tom metinlandu nebo jít do keri...Kdybych šel keri je lepší dělat lvl 70 na orky nebo 95 na ezo/zvěř?Kolik by mě stála výbava bez talismanů na to BMko a kolik by se s tim dalo dát úlomků?Kdyby se tady někdo trošku rozepsal byl bych mu fakt vděčnej
Kerindor nebo metinland?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- DeeDee
- Lv.20

- Dal poděkování: 96 poděkování
- Dostal poděkování: 176 poděkování
Kerindor nebo metinland?
Čau,
chci se zeptat jestli je lepší zůstat jen v metinlandu nebo dělat i dropa do keri když potom chci jít hned swamp..Teď mám 7kkk a nevím jestli vydělat na výbavu do swampu jen v tom metinlandu nebo jít do keri...Kdybych šel keri je lepší dělat lvl 70 na orky nebo 95 na ezo/zvěř?Kolik by mě stála výbava bez talismanů na to BMko a kolik by se s tim dalo dát úlomků?Kdyby se tady někdo trošku rozepsal byl bych mu fakt vděčnej
-
Domisall
- Lv.25

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 283 poděkování
Re: Kerindor nebo metinland?
za 3-4 kkk urobis 100% buff a za zvysok kupis veci +0 75/10. a mas prvotriednu vybavu do swampu
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
- DeeDee
- Lv.20

- Dal poděkování: 96 poděkování
- Dostal poděkování: 176 poděkování
75/10věci ty mám všechny už na dropovi do metinlandu...to bych dokupoval jen žraloka..invi14 píše:za 3-4 kkk urobis 100% buff a za zvysok kupis veci +0 75/10. a mas prvotriednu vybavu do swampu
E:zajímá mě jak to je s tim keri jestli když koupim bmko a výbavu na něj nebudou se mi ty yangy za to vracet měsíc
-
Lolaa
- Lv.20

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Ano,vrátí se ti.DeeDee píše:75/10věci ty mám všechny už na dropovi do metinlandu...to bych dokupoval jen žraloka..invi14 píše:za 3-4 kkk urobis 100% buff a za zvysok kupis veci +0 75/10. a mas prvotriednu vybavu do swampu
E:zajímá mě jak to je s tim keri jestli když koupim bmko a výbavu na něj nebudou se mi ty yangy za to vracet měsíc
Ale je to pouze další cesta do tvého swampu, cesta která je naprosto zbytečná.
7kkk na výbavu do swampu Ti v pohodě stačí, tak proč se zrdžovat v Keri?
Jedu si pořád to svoje brácho,víš?! Klidně si počkám, než to celý pochopíš. <3
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.
Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.
Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
-
Duffiik
- Lv.16

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Protože je swamp nuda 
Postava Duffiik už mi nepatří. Nyní hraji na postavě jménem Bendrrr.
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.
Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.

Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.
Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.