Přeju hezký večer,
moje otázka zní:
Když udělám buffa zakladatelem skupiny, nasadím mu knihu náčelníka a nebudu v blízkosti postavy, která expí ještě s expákem, budou se mi i ty bonusové bzk z knihy započítávat? Nejde mi o exp buffa, ale pouze o exp jedné postavy a nebaví mě mít buffa někde v blízkosti. Zvládám to i bez něj.
A v případě, že budu mít skupinu s tím buffem a s hlavní postavou a ten buff bude jak jsem říkal někde jinde (třeba na jiné mapě) bude dostávat hlavní postava všechny zkušenosti, nebo jen nějákou část a ten zbytek (který byl šel pro buffa) půjde někam do ztracena?
Děkuji
PS: doufám, že je to smysluplné
Kniha náčelníka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Obter!vr
- Lv.21

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
-
Lolaa
- Lv.20

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Re: Kniha náčelníka
Ne,nebude. Zmizí Ti ve skupině čtvereček, který ukazuje bonus BZK. Tudíž je jedno, jestli máš skupinu, nebo ne. Když vůdce odběhne.
-
Obter!vr
- Lv.21

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování