Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
-
dhdhdhd
- Lv.24

- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Příspěvek
od dhdhdhd » ned 18. srp 2013 20:48:41
Výborný nápad
Hlavně by to bylo jako další zabezpečení toho nejcennějšího, co na postavě máme (-> výbavy).
Taky by to ulehčilo půjčování postavy kamarádům -> výbava by nešla prodat, rozházet...
Jediné mínus, co by bylo složitější vyřešit je, že když si vždy po např. Swampu budu chtít sundat věci se vsazenými klenoty, aby neutíkal zbytečně čas.
+ Nechal bych možnost "Kdo chce" -> Možnost si výbavu
uzamknout (proti případným zlodějíčkům) a nechat výbavu
odemčenou uvítali by ti, co mají více ochran proti vykradení (IP a PC) a ti co chodí hodně např. Swamp, jak bylo výše psáno -> sundávání šperků s klenoty.
Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře
-
Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Příspěvek
od Chyu » sob 24. srp 2013 19:31:43
Technický je to možné provést, jak říkáš zamezilo by to okrádání, jen tu ikonku bych předělal do "Metinovského stylu"

-
KapkaRosy
- Lv.16

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Příspěvek
od KapkaRosy » ned 22. zář 2013 23:36:19
NE z jednoho prostého důvodu.
Když už někomu tolik věříš, že mu půjčíš účet, pak mu přece věříš i to, že ti nic nevezme.
No a pokud dotyčnému nevěříš? Proč mu půjčuješ účet???
Situace by stejně dopadla následovně: Na špercích došly rudy. Nemám čas je teď doplnit. Tak mi dej heslo. Jsme přece kámoši. 123456. Dík.
KDE JSOU MOJE VĚCI???? Měl jsem je přece zamknutý a heslo znal jen kámoš a ten by mě NIKDY neokrad. To bych s ním nesdílel účet.
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.

-
GurenaimeYuraki
- Lv.23

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od GurenaimeYuraki » pon 23. zář 2013 17:15:59
Proč zavádět věc, která ta už je, akorát v trochu jiném podání?
Neexistují pro Vás snad dvě pečetě na ID i IP počítače, Buď někomu věřím nebo ne. Je to krásná vlastnost, akorát se musí dát do rukou správným lidem.
Jednak to je další zbytečně vytížení systému, a vůbec kolik hraje lidí solo/duo v poměru k těm, kteří mají účty "rozhozeny" mezi více lidí.
-
Prospekt
- Lv.9

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Příspěvek
od Prospekt » stř 25. zář 2013 12:38:12
Za mě máš veliké
ANO už sem tu byl 1x Okraden (Nevím kdo to byl - Hrál jsem sám) no a není to moc příjemné přijet domů z dovolené a na účtě ti nenechají ani elík

Takže tenhle nápad se mi líbí

není vůbec špatný a doufám že Saggi se na to koukne a řekne si
PROČ NÉ ??

Takže veliké
ANO !
S Pozdravem Calween
-Bojovat za mír je jako souložit za panenstní. (George Carlin)
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od HonzaM » stř 25. zář 2013 17:23:36
Prospekt píše:Za mě máš veliké
ANO už sem tu byl 1x Okraden (Nevím kdo to byl - Hrál jsem sám) no a není to moc příjemné přijet domů z dovolené a na účtě ti nenechají ani elík

Takže tenhle nápad se mi líbí

není vůbec špatný a doufám že Saggi se na to koukne a řekne si
PROČ NÉ ??

Takže veliké
ANO !
S Pozdravem Calween
Tak to co tu ty teďka popisuješ už řeší výše zmíněné pečetě...
a co se týče uzamknutí výbavy, není to špatná myšlenka, ale podle mě je to naprosto zbytečné, účet půjčuji zásadně jenom lidem, u kterých by mi nevadilo, že mě okradou, protože aspoň budu mít jistotu, že mé věci jsou u někoho, koho mám rád

Takže asi toliko k tomu můžu říct

-
shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Příspěvek
od shvetseek » čtv 26. zář 2013 11:49:49
Uzamknutí výbavy by bylo fajn, ale možná trochu jinak. Ne na heslo, ale jen nějakým tlačítkem mimo hlavní inventář (tuším, že někde u vybavených předmětů v inventáři bývalo tlačítko přivolávající IS - to by bylo optimální), aby se mi nemohlo stát, že při točení věci si točenou věc nasadím a mou už natočenou věc roztočím.
To se mi stalo

"Happines only real when shared."
-
Xardass
- Lv.19

- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Příspěvek
od Xardass » pon 30. zář 2013 20:13:04
Já jsem pro,ale ani ne tak z důvody bezpečnosti,na to je opravdu dost jiných zabezpečení a přesně jak psal Kapka,když někomu dáš účet tak mu musíš trochu věřit atd tad

.
Dalo by se to využít například v pvp turnajích ( bylo by nutné tu myšlenku trochu doladit ),ale 1. argumetn když někdo řekne pvp turnaj je ten,že tam budou fullky

,takhle by se to vyřešilo zamknutím výbavy po dobu turnaje a nemusí to být jen na pvp,mohlo by se tak uspořádat i pár pvm eventů s uzamčenou výbavou,kdy by hráči nevěděli co na ně GM pošle

.
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
-
PospyForko
- Lv.21

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 224 poděkování
Příspěvek
od PospyForko » úte 01. říj 2013 10:35:35
Jsem proti

... Nápad mi přijde jako docela dobrý, ale jen těžce zrealizovatelný.. A hlavně, když zamkneš postavu... Co tavba?? Mě samotného nedávno okradl můj "kamarád".. No ale i tak tento návrh považuji za nedomyšlený.. Pardon ...

:Hello:
ERZO - 150 lvl - Karma P (útok) - KONEC - již není v mém vlastnictví
Navarro - 141 lvl - Karma P (útok)
Pomalu se blížíme ke konci, nebo začátku? Nejspíše poslední mixtape v přípravě... =)
-
cavallerio3
- Lv.9

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Příspěvek
od cavallerio3 » sob 24. čer 2017 11:28:15
Ahoj, chtěl bych navrhnout aby do hry byla přidána nějaká forma pečetě k uzamknutí různých částí výbavy. Fungovalo by to třeba na principu, že člověk si zamkne boty, který nosí a tím se zablokuje možnost přendání na jinou postavu nebo možnost prodeje u obchodnice, vyhození na zem. Je to z toho důvodu, aby lidi omylem neprodávali svoje výbavy u obchodnice nebo jí vyhodili na zem a určitě to eliminuje i různé druhy krádeží. Člověk, který by chtěl odblokovat funkci uzamknutí by pečeť použil znova a s nějakým časovým odstupem (třeba 3 dny) by se předmět vrátil zpět do původní podoby.
Pečeť by mohla být třeba u skladníka v obchodě, který je teď celkem prázdný, za symbolickou cenu. Myslím. že hra by byla ještě bezpečnější

Jestli tu podobný návrh byl a zamítl se tak se omlouvám. Nepátral jsem po ničem podobným co by tu bylo už navrhnuto.
Edit: Téma sloučeno s jiným, velice podobným.
/Script
† In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! †
„Myslím, že jsem někoho zabil.“
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
@TomasFoxx, Můžu si vybrat místo kam?
kdo ho najde, dostane pusinku
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@Azaril, super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral

)))
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji
@Borda91, tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
diver píše: Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@Valkaryan, budou. Vyčkejte prosím do zítra.
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál

a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@TomasFoxx, To je záměr. Vracíme se do starých časů.
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx