Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Ahoj dá se to nějak ovlivnit při točení hodnot bonusů ve věcech nebo je to těžká haluz natočit to co potřebujete?? já chtěl do štítu +12 síla 10% na lidi a antistun dříve to šlo na pohodu a tet 6kkk za točení a furt tam lítají bonusy typu 2% na lidi ??? co vy na to ? smůla nebo sou ty mininální hodnoty bonusů k něčemu jinýmu než na to aby znepříjemňovali hru ?? Hra by měla bavit a ne odrazovat třeba mě to odradilo tak že než vydělám něco na bylinkách tak du hrát jinou hru
Měj te se a ať se vám daří víc jak mě s tím štítem
Sapphire - každý máme nějaký ten zaručený recept na štěstí, jako že "šestkrát oběhni sklad a pak začni točit" nebo "když to nejde na jednom CHáčku, tak jej změň" a nebo "točím jen ze šťastnou postavou ve šťastné říši (Chunjo apod.)"...
Ty malý bonusy jsou tam právě proto, aby to štěstí nebylo až tak "běžné" - je to opravdu jen a jen o štěstí a pěkně o tom píše hráč Heyduk - viz spoiler
Spoiler:
Adolf Heyduk
ŠTĚSTÍ! CO JE ŠTĚSTÍ?
Štěstí! Co je štěstí?
Muška jenom zlatá,
která za večera
kol tvé hlavy chvátá;
oblétá ti skráně,
v kadeři se kryje,
v dlaně hlavu skládáš,
ruka utlačí je.
štěstí jako rosa
na květech se skvěje,
ale bludná noha
náhle zašlápne je;
zašlápnuto vzdechne,
v oblacích se tratí,
snad se jinovatkou
na tvou kadeř vrátí...
Dost možná jsi měl až doteď štěstí a ta dočasná smůla přišla právě proto, abysis uvědomil hodnotu toho štěstí, co jsi měl předtím (prostě že ani štěstí není nic automatického). Takže točit a točit, ať to štěstí urveš zase zpátky.
jj štěstí to mrška přesedavá a přelétavá ale stejně sou ty malý hodnoty na prd tak počkám až zas vydělám 2kkk a pak začnu zase hrát no vlastně točit a točit až mě to zas vytočí do tý doby pauza jen herbaření a schopíky aspoň si od metinu odpočinu )
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."