Paráda
musím velmi kladně ocenit, že se [GA]Saggitarius pustil s námi hráči na "tenký led" a vyšel s některými s připravovanými novinkami ještě dřív, než se začnou realizovat a dal tím tak prostor k diskuzím, připomínkám, protinávrhům atd. adt.
A děkuji i [BA]Script, že pro ty diskuze hned udělal prostor a vytvořil toto téma.

Mám už na začátku pro naše
Boardy jeden
návrh - nešlo by udělat pro těch 11
Saggiho nápadů do hry udělat na fóru jedno oddělení, kde by každý z těch 11ti nápadů měl
vlastní téma? Třeba "Nápady" a 11 témat s jednotlivými nápady k diskuzi a každý z vlastní anketou?
Proč to?
1.) Těch nápadů je strašně moc a když bude jedno téma pro všechny nápady, tak se budou prolínat různé reakce na různé nápady a ne každý chce číst všechno (...a chaos)?
2.) Lidi s nutkáním reagovat na všechno nejspíš sepíší X stránkovou reakci, kde se ke každému nápadu zeširoka vyjádří - a "přizabíjí" tím společné téma i svou mnohdy kvalitní reakci (na to jsem např. já expert)
3.) součastná anketa je hodně všeobecná, kde se dá hlasovat jen jak se vám líbí-nelíbí celý Balíček návrhů. Když by měl každý nápad své téma a prostor k reakcím, tak by ten nápad mohl mít i vlastní anketu
4.) pro Vedení hry i pro diskutéry by to bylo pohodlnější, když by chtěli najít na konkrétní nápad konkrétní reakce. Ve společném tématu se budou muset probírat spoustou reakcí.
Je to jen nápad, protože mě třeba zajímají i ty konkrétní ankety u některých nápadů a na některé Saggiho nápady se chci soustředit víc, než na jiné, ke kterým zatím nemám pro malé množství informací co říct (a budu jen spekulovat).
Děkuji za pochopení.