Kerindor - sura WP?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
strnaj
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 49 poděkování

Re: Kerindor - sura WP?

Příspěvek od strnaj » sob 12. říj 2013 18:11:00

lordsword :lol:
šaman sa vyrovná ninjovi hej ? :think:
To je divné chodím kerinu 2x denne a v živote som nevidel šamana v premene max buff.
Nehovorím že to nejde aj s inými postavami ale pokial si chceš zarobiť tak je najlepší sura BM a ninja do promeny
WP dá rýchlejšie príšeru ako BM-ko hej ? Aj keď sa postavíš na zadné stále bude BM pred WP aurov... ;)
A ty si odkial spadol ? Novinka pre teba ja kuzlim ako sura BM nesekám ak si otom inak nevedel :tutununu:
E: Inak máš pravdu asi to neviem preto si nosím 150 úlomkov za kerindor 8-) (P.S ano viem že sa to dá vytiahnuť aj na 200+ ale mne toto stačí :) )
Ak mi ukážeš BM suru ktorý seká v kerindore máš nobelovu cenu :up:
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 314 poděkování

Příspěvek od lordsword » ned 13. říj 2013 7:45:11

strnaj píše:lordsword :lol:
šaman sa vyrovná ninjovi hej ? :think:
To je divné chodím kerinu 2x denne a v živote som nevidel šamana v premene max buff.
Nehovorím že to nejde aj s inými postavami ale pokial si chceš zarobiť tak je najlepší sura BM a ninja do promeny
WP dá rýchlejšie príšeru ako BM-ko hej ? Aj keď sa postavíš na zadné stále bude BM pred WP aurov... ;)
A ty si odkial spadol ? Novinka pre teba ja kuzlim ako sura BM nesekám ak si otom inak nevedel :tutununu:
E: Inak máš pravdu asi to neviem preto si nosím 150 úlomkov za kerindor 8-) (P.S ano viem že sa to dá vytiahnuť aj na 200+ ale mne toto stačí :) )
Ak mi ukážeš BM suru ktorý seká v kerindore máš nobelovu cenu :up:

Je vidět,že stále meleš nesmysly.Já sem nikde nepsal,že máš s BM sekat.Jen sem psal,že jde dát s WP moba rychleji než ty s BM. Někde tu i bylo video,jak si to dává šaman o hodně lépe než ninja v Kerinu.Ale tím tě nebudu zatěžovat,protože to stejně nepochopíš a budeš si stále mlít to svoje.Já psal k tématu a odpověd na otázku tématu.A žadné nejde neexistuje.Jde to se vším.Kdyby chtěl zakladatel dělat BM, či ninju do Kerinu,tak by to rovnou napsal.Jenže se ptal,jestli to půjde i s WP a což bohužel jde.To je překvapení co?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

ScareBuff
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od ScareBuff » ned 13. říj 2013 8:44:56

Ohledne toho samana musim souhlasit. Hrac co hraval za Pettera codil do keri se samounkou v promene a svete div se bez taliku daval daleko vic nez spousta ninju a to v dobe kdy taliky jeste ani nebyli( nekde tu bylo i videjko nebo jen screen). a ohledne toho Wp nevidim duvod proc by to v keri nemelo jit kdzy pujde do promeny bude mit o neco malo mensi dmg jak ninja v promene, takze ve vysledku by mel jen o neco malo ulomku nez ten ninja. samozrejmne ze se na ty cisla nedostane hned pokud zacina. a i kdyz by moby jen sekal tak by si ulomku odvez taky urcite dost a to urcite vic jak bm.

V4nH3ls1ng
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od V4nH3ls1ng » ned 13. říj 2013 10:03:06

zamne: Sura Wp je 100x zabavnejsi v keri nez to nudné BMko

Tidden
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Tidden » ned 13. říj 2013 10:59:01

Jsem rád za všechny vaše rady ale štvou mě tu opět ty hádky, neni tu jediné téma při kterém by se komunita nehádala a nerejpala do sebe..
Jinak jsem toto téma zakládal opravdu jen z důvodu, jestli si dám alespoň minimum úlomků, někdy jen tak pro srandu s WP, protože mě to za něj baví. Nepotřebuji si každý den odnášet stovky úlomků..
Ještě jednou všem díky a radši už to lockněte :D
Postavy Tidden, Tiddeenn i TiddenBuff již nepatří mezi mé vlastnictví.

Můj návrh s účesy u kadeřnice. Hlasuj!
Úprava stánků. Hlasuj!
Více pozemků? Hlasuj!

Riddle
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od Riddle » ned 13. říj 2013 11:19:10

to je další věc no, myslím, že s wp to musí být daleko větší zábava než s bmkem :lol:
BvB!

KuBkO
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 139 poděkování
Dostal poděkování: 58 poděkování

Příspěvek od KuBkO » ned 13. říj 2013 11:32:05

Tidden píše:Jsem rád za všechny vaše rady ale štvou mě tu opět ty hádky, neni tu jediné téma při kterém by se komunita nehádala a nerejpala do sebe..
Jinak jsem toto téma zakládal opravdu jen z důvodu, jestli si dám alespoň minimum úlomků, někdy jen tak pro srandu s WP, protože mě to za něj baví. Nepotřebuji si každý den odnášet stovky úlomků..
Ještě jednou všem díky a radši už to lockněte :D
hádky budu vznikať vždy, nemoze mat predsa každy rovnake nazory

Odpovědět