E: Zapoměl jsem napsat že na pvp do válek, to se omlouvám
Temná ochrana?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Tidden
- Lv.14

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Temná ochrana?
Dostal jsem radu že mám na 95 lvlu BMku nechat nevylepšenou temnou ochranu, protože i na 1 snižuje poškození o 33% , nikdy jsem nepřemýšlel že zrovna ochranu.. Váš názor?
Podle mě je to teda kravina
Vyvedete mě z omylu?
Naposledy upravil(a) Tidden dne pon 21. říj 2013 15:04:34, celkem upraveno 1 x.
- hrncekkafe
- Lv.14

- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Re: Temná ochrana?
do keri by som nechal ochranu na 7 (95) a budes mat viac utocnych
ale v pvp doteba par krat seknu a ochrana sa vypne
ale v pvp doteba par krat seknu a ochrana sa vypne
Uvedte nič.
- Tidden
- Lv.14

Dobře, děkuju.. Na který skill se mam tedy vykašlat? Je to 50 na 50 , buďto rána plameny neno rána ducha 
Ne dej si ji na P ta temná rána ( myslím teda nevím to ted jistě jak se jmenuje take to dupnutí ) se ti mnohokrát vymstí dáš to někdo projde budeš mít lag a zbytečně umřeš , a víme jaký je kerrindor že to není to lagování jednou za čas , ochrana ty sice taky moc nepomůže ale mín ti to bude brát mb atd.
- hrncekkafe
- Lv.14

- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
VSAK NAPIS NACO CHCES BM TVL...
na pvm vsetko P a ranu plameny nechat na 7 alebo na klk to vychadza..
a v pvp by som dal radsej plosak namiesto rany ducha
Uvedte nič.
- Tidden
- Lv.14

Už jsem dal edit, vůbec jsem si neuvědomil že jsem nenapsal že do válekhrncekkafe píše:VSAK NAPIS NACO CHCES BM TVL...
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Ochrana ti dá i na lv1 obranu 33%. Problém je, že ty hity se absorbujou do MB (jinými slovy berou ti MB). A tady už na lv ochrany záleží. Čím výš je, tím míň MB ti zmizne. Když jí neháš na těch 7 na PvP, tak do tebe párkrát někdo sekne a zmizí ti celá mana, z čehož plyne, že se ti nevypne jen ochrana, ale i duch + možnost kouzlení je taky minimální.
Ochranu určitě na P do válek. Já osobně jí mám na úkor rány ducha nebo temné rány. Pokud chceš BM využít i v Kerindoru, tak jasně nedávej Ránu plameny.
Ochranu určitě na P do válek. Já osobně jí mám na úkor rány ducha nebo temné rány. Pokud chceš BM využít i v Kerindoru, tak jasně nedávej Ránu plameny.
"Happines only real when shared."
- Tidden
- Lv.14

No, BMko nechci využít v kerindoru, ale i přes to uvažuji že ránu plameny nechám nevylepšenou.. Stále se rozhodujishvetseek píše:Ochrana ti dá i na lv1 obranu 33%. Problém je, že ty hity se absorbujou do MB (jinými slovy berou ti MB). A tady už na lv ochrany záleží. Čím výš je, tím míň MB ti zmizne. Když jí neháš na těch 7 na PvP, tak do tebe párkrát někdo sekne a zmizí ti celá mana, z čehož plyne, že se ti nevypne jen ochrana, ale i duch + možnost kouzlení je taky minimální.
- tobartos
- Lv.19

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Rána plameny je do 95 lvl na PvP dle mého prospěšnější než druhý slabší kámen zvaný Rána duchem.
Rána plameny nejen, že bere o chlup více o stejné rychlosti kouzlení, ale také pomáhá odhodit dotěrné soupeře a uvolnit cestu pro dálkové vraždění.
Možnosti zpomalení, kterým disponuje naopak kouzlo Rána duchem není nějak podstatné a efektivita je častá i v případě, pokud je výše kouzla pouze o pár bodech.
Co se týče ochrany na PvP, měla by být určitě na P.
Sestavu kouzel na PvP do 95 lvl BM bych tedy shrnul takto:
1. Duch Plamene - P
2. Temná ochrana - P
3. Tmavý kámen - P
4. Temná rána - P
5. Rána plameny - P
6. Rána ducha - do výše zbývajících bodů (max 9)
Rána plameny nejen, že bere o chlup více o stejné rychlosti kouzlení, ale také pomáhá odhodit dotěrné soupeře a uvolnit cestu pro dálkové vraždění.
Možnosti zpomalení, kterým disponuje naopak kouzlo Rána duchem není nějak podstatné a efektivita je častá i v případě, pokud je výše kouzla pouze o pár bodech.
Co se týče ochrany na PvP, měla by být určitě na P.
Sestavu kouzel na PvP do 95 lvl BM bych tedy shrnul takto:
1. Duch Plamene - P
2. Temná ochrana - P
3. Tmavý kámen - P
4. Temná rána - P
5. Rána plameny - P
6. Rána ducha - do výše zbývajících bodů (max 9)
Naposledy upravil(a) tobartos dne pon 21. říj 2013 23:32:04, celkem upraveno 1 x.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Ona ta rána plameny "odhodí" nepřátele i dyž je na 9 a pak má o skill víc na to "dálkové vraždění".
Ale je to víceméně jedno. Pointou tématu je, že ochrana musí být P.
Ale je to víceméně jedno. Pointou tématu je, že ochrana musí být P.
"Happines only real when shared."