Křižáci- nábor do cechu !! Vytvorena Sin Slavy na strane 88 !!!
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Re: Křižáci- nábor do cechu !!
Malchus: On se Neos snad i omluvil do chatu už v aréně. "Promiň" je na místě, když se člověk omlouvá za něco, co udělal vyjímečně a dále to v plánu dělat nemá. Jinak je to zbytečné plácání. I tu jeho podrážděnost bych nějak hrozně neviděla. Ne uplně chytře jsem si ho odchytla po prohrané válce (o tom, že jsou ta zpoždění problémem jsme však mluvili už i dříve). Zádrhel vidím v tom, že mi tam celou dobu píše pouze dokola to, že 10-15 minut vůbec není potřeba řešit (tedy že to takhle prostě bude a ať na vás takhle čekáme, protože prostě proto). Odpovědí je, že to pro nás možné není a ať se tedy další válka vyzve, až budete schopni současný stav změnit. A co udělá Neos? Postne termín války, my ho přijmem a už rovnou zase čtem, že tam opět budem tvrdnout. To se nezlob, ale na tohle si fakt už najděte jiné "blbečky".
Ohledně tvého návrhu: "Kdybyste napsali, že jestli do 20.05 nepřiletí výzva, nebo výzvu nepřijmeme, válka nebude, bral bych to jako normální jednání."
- tak na to prostě nemám. U nás jsou všichni válečníci připravení a nastoupení. Dokonce je na to napojených dalších několik členů v cechu, které ve válce sice nevidíte, ale herbaří nám na elíky, schání kosti, dělají videa... prostě když už se to celé připraví, tak nemám na to, to odpískat.
Ohledně tvého návrhu: "Kdybyste napsali, že jestli do 20.05 nepřiletí výzva, nebo výzvu nepřijmeme, válka nebude, bral bych to jako normální jednání."
- tak na to prostě nemám. U nás jsou všichni válečníci připravení a nastoupení. Dokonce je na to napojených dalších několik členů v cechu, které ve válce sice nevidíte, ale herbaří nám na elíky, schání kosti, dělají videa... prostě když už se to celé připraví, tak nemám na to, to odpískat.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Hm, koukam, ze se zacalo valcit na foru misto ve valecne arene. Takze nakonec ja jsem ten nejhorsi, arogantni, podrazdenej, drzej, mam tendenci buzerovat lidi a buh vi co jeste.
Nu coz, kdyz si to nekdo mysli, ja jim to vyvracet nebudu. Uz jednou jsem psal, ze se neminim s nikym hadat!
Ze jsme se opozdili, jsem se uz ve war cechu omluvil a tusim, ze jsem rekl "Omlouvam se za zpozdeni". Kdyz jste takovi pedanti na delani screenu a tak podobne, tak urcite nekde budete mit o tom zaznam.
Jak mi Mallory psala po war cechu, tak sem se ji jeste jednou omlouval. Ja za to nemuzu, ze kdyz jsem ji odepisoval, tak jsem byl ve stavu offline, pritom sem byl porad ve hre a zpravu jsem videl jako odeslanou, pak me to koplo uplne. Asi v tom kopnuti vznikla nejaka casova prodleva, za to ja nemuzu. Ja nejsem ten, kterej se bude tisickrat za neco omlouvat a jestli to cekate, tak se proste toho ode me nedockate. Je to pod moji uroven se nekoho dozadovat o odpusteni.
Asi mate nejaky dar od pana Boha, ze dokazete cist v budoucnosti, ze jste najednou prijatou valku odvolali. Je to Vase vec, nasi hraci Vam odepsali, ze se pokusime byt ve war vcas, pokud Vam to nestaci, tak je problem jinde.
P.S. Mallory - ty jsi si me ne uplne chytre odchytla po prohrane war?
ja nevim kdo byl vic frustrovanej a snazil se nekoho perovat, duvod jsem ti napsal uz tam, tak neviom co chces slyset 

Ze jsme se opozdili, jsem se uz ve war cechu omluvil a tusim, ze jsem rekl "Omlouvam se za zpozdeni". Kdyz jste takovi pedanti na delani screenu a tak podobne, tak urcite nekde budete mit o tom zaznam.
Jak mi Mallory psala po war cechu, tak sem se ji jeste jednou omlouval. Ja za to nemuzu, ze kdyz jsem ji odepisoval, tak jsem byl ve stavu offline, pritom sem byl porad ve hre a zpravu jsem videl jako odeslanou, pak me to koplo uplne. Asi v tom kopnuti vznikla nejaka casova prodleva, za to ja nemuzu. Ja nejsem ten, kterej se bude tisickrat za neco omlouvat a jestli to cekate, tak se proste toho ode me nedockate. Je to pod moji uroven se nekoho dozadovat o odpusteni.
Asi mate nejaky dar od pana Boha, ze dokazete cist v budoucnosti, ze jste najednou prijatou valku odvolali. Je to Vase vec, nasi hraci Vam odepsali, ze se pokusime byt ve war vcas, pokud Vam to nestaci, tak je problem jinde.
P.S. Mallory - ty jsi si me ne uplne chytre odchytla po prohrane war?

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
-
- Lv.15
Neosi, to je jak do dubu
U nás v tématu:
Neos = +/- 20,00 = problém
Grejdy = snad i přjdem včas = dejme tomu no
U vás v tématu:
Neos = kolem 20,00 = problém
Tak na tohle věštec být nepotřebuju, dáváš mi do budoucnosti nahlédnout naprosto jasně.
O jakym pérování je to tady vůbec řeč a proč nemůžeme oboustraně prostě dodržet hodinu začátku? Ve finále to vlastně vypadá, že jediný, kdo tohle způsobuje, jsi ty. Protože co čtu, tak vaši členi jsou ochotní začínat na čas.
Tak nám tedy prosim tě řekni, když jsem si to chybně vyložila. Začne naše společná war v neděli v osm nebo ne?

U nás v tématu:
Neos = +/- 20,00 = problém
Grejdy = snad i přjdem včas = dejme tomu no
U vás v tématu:
Neos = kolem 20,00 = problém
Tak na tohle věštec být nepotřebuju, dáváš mi do budoucnosti nahlédnout naprosto jasně.
O jakym pérování je to tady vůbec řeč a proč nemůžeme oboustraně prostě dodržet hodinu začátku? Ve finále to vlastně vypadá, že jediný, kdo tohle způsobuje, jsi ty. Protože co čtu, tak vaši členi jsou ochotní začínat na čas.
Tak nám tedy prosim tě řekni, když jsem si to chybně vyložila. Začne naše společná war v neděli v osm nebo ne?
- posedlacek
- Lv.4
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Nemam rad lidi, kteri podlejzaji 

Ondraa17 - R.I.P.
WickedMan - R.I.P.
DealerDrog - R.I.P.
posedli - konec

- BloodRayne
- Lv.20
- Dal poděkování: 150 poděkování
- Dostal poděkování: 226 poděkování
Neos nic proti, ale mě si psal taky, že máte problém s TS a ted tu čtu, že ste ho měly zas, pokud tomu tak je, tak si to nějak vyřešte.
Naše war která měla začít v 20:00 začala kolem půl deváte, co už snad to do příště dáte do kupy.
S příštím terminem dám vědět zas týden dopředu, zatím pac a pusu
Naše war která měla začít v 20:00 začala kolem půl deváte, co už snad to do příště dáte do kupy.
S příštím terminem dám vědět zas týden dopředu, zatím pac a pusu

-
- Lv.17
Tuhle slovni kopanou s tebou hrat neminim. Ty jses takova detailistka, ze se chytas uplne prkotin. Ja jsem se k tomu vyjadril dost jasne a vic k tomu uz psat nebudu. Neminim vytvaret nejaky nenavisti vuci nasim odsobam nebo cechum. Stalo se co se stalo, ja uz to nevratim, tak proste to uz neresim. Ja nejsem ty, ktera velice rada resi porad nejake veci z minulosti.
Na to si odpovez sama, jestli chcete valcit nebo ne, ja se k tomu uz vyjadril a uz se k tomu vracet proste nebudu.
Na to si odpovez sama, jestli chcete valcit nebo ne, ja se k tomu uz vyjadril a uz se k tomu vracet proste nebudu.

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
-
- Lv.15
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Tak to neřešte takhle. V osm vyhlašte, když war nezačne, tak jdete a je toLois píše:Ano, chceme. Začneme v osm?

Celkem by mě zajímalo co by se dělo, kdyby war říší pouštěl Saggi jednou v 19h, jednou v půl osmý atd. T by byl mazec na fórku

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Určitě by se kvuli tomu nezrušily války říší,tak jak se tady dohadují,že kvuli 10min nebudou války cechuLOCO30 píše:Tak to neřešte takhle. V osm vyhlašte, když war nezačne, tak jdete a je toLois píše:Ano, chceme. Začneme v osm?
Celkem by mě zajímalo co by se dělo, kdyby war říší pouštěl Saggi jednou v 19h, jednou v půl osmý atd. T by byl mazec na fórku

-
- Lv.17
Pokud tu nekdo ve valkach cechu vidi povinnost, tak nemusi vubec zadnou prijimat. Je jasny, ze nejaky prehnany zpozdeni neni dobry, ale jako obrovskou tragedii bych v tom nevidel. Vsiml jsem si, ze si tu nekdo dela ultimata a pokud ultimata nebudou splneny, tak nebudou valcit. To mi pride, ze si tu nekdo mysli, ze je nadrazeny nade vsechny.
Dal se k tomu uz vyjadrovat nebudu, uz bylo receno dost.
Dal se k tomu uz vyjadrovat nebudu, uz bylo receno dost.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »